reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Phelania ktg "z ulicy" można zrobić na Karowej - są dwa sposoby - albo jechać na IP, ale wtedy trzeba coś wymyślić, że cię brzuch boli, czy coś, albo w Punkcie Konsultacyjnym - można się albo dzień wcześniej telefonicznie zapisać, albo przyjść rano i zapytać tę panią która to wykonuje czy zrobi - prawda jest taka że ona zawsze się zgadza tylko pyta z jakiego powodu, ale wystarczy jej powiedzieć, że lekarz zalecił. Nie ma absolutnie żadnego problemu.

reklama
Karolca - witaj wsród "słodziutkich", powiem Ci ze moja diabetolog mi napomknela ze warto miec w razie czego,wydaje mi sie ze nie w kazdym szpitalu te zaswiadczenie chca,tym bardziej masz ze soba wszytkie badania (w tym na glukoze):-)i widac wszystko "gołym okiem",ale moje szczescie jest takie ze lepiej miec:-D

Phelania dzięki za odpowiedź. Zapytam moją gin. Zamierzam rodzin w szpitalu w którym ona pracuje więc jeśli będzie takie zaświadczenie potrzebne to na pewno mi powie.

hej dziewczyny!:-)
naskrobalyscie strasznie....:-D
Te ciasteczka - normalnie gdyby tylko nie bylo tak pozno.... to nic jutro rano ruszam do cukierni;-)
Kota, wszytskie badania robie prywatnie i tego paciorkowca tez, bylam w pon w laboratorium, poprosilam o zrobienie tego badania, zaplacilam, wzieli wymaz i tyle. kosztowalo (zdaje mi sie) 40zl.:tak:
Gratulacje po udanych wizytach!
Mla - slodkie zdjecie!:tak:
Pyszczek - nie przejmuj sie kochana.... znieczulica sie niestety rozprzestrzenia....:-(
Agapa, teraz bedzie juz tylko lepiej, musi! Oby oczko szybko sie zagoilo!:tak:
A z tym ktg to niezla kicha, laske robia, ze wykonaja konieczne badanie... eh... nie chce sie wierzyc....:no:
Okazalo sie, ze znalazl sie malutki kawaleczek makowca, pedze by nikt mnie nie uprzedzil....;-)

Maxwell nie zostawiaj mnie....mialysmy razem :-D u mnie po kapieli cisza :angry: pociac sie mozna ;-):-D

Zjadlam mega slodki twarog ze smietana, cukrem i slodkim kakao a teraz wciagnelam pizze i kubek kakao :szok: pewnie bedzie mnie gniotlo noca no ale dobre bylo :-)

Łysa, pociąć to Ty możesz najwyżej szczypiorek do twarożku! A najlepiej wyrzuć to słowo ze słownika, bo zaczynam mieć awersję - wiadomo czemu ;)

Papayka, a to fuks z tym makowcem ;)
Dostałaś jakiś suvenir z podróży??????

Gosia, ja mam podobne wrażenie co do mnożenia się postów pod moją nieobecność :)

No dziewczynki ja też czekam na motywację, jaką mają być Wasze akcje porodowe :) więc starać się :)
Moja kuzynka obstawiała, że jutro urodzę.. jeszcze trochę czasu jest, ale coś mi się to nie widzi.. chciałabym urodzić tak, żeby nie dojechać już na wizytę w czwartek :p

reklama
Dziewczynki macie jakieś stronki albo żródlła do polecenia o żywieniu podczas karmienia? Bo niby tak ogólnikowo wiem co i jak, ale może bym się troszkę podszkoliła...

Do góry