Phelania ktg "z ulicy" można zrobić na Karowej - są dwa sposoby - albo jechać na IP, ale wtedy trzeba coś wymyślić, że cię brzuch boli, czy coś, albo w Punkcie Konsultacyjnym - można się albo dzień wcześniej telefonicznie zapisać, albo przyjść rano i zapytać tę panią która to wykonuje czy zrobi - prawda jest taka że ona zawsze się zgadza tylko pyta z jakiego powodu, ale wystarczy jej powiedzieć, że lekarz zalecił. Nie ma absolutnie żadnego problemu.
reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Karolca - witaj wsród "słodziutkich", powiem Ci ze moja diabetolog mi napomknela ze warto miec w razie czego,wydaje mi sie ze nie w kazdym szpitalu te zaswiadczenie chca,tym bardziej masz ze soba wszytkie badania (w tym na glukoze):-)i widac wszystko "gołym okiem",ale moje szczescie jest takie ze lepiej miec
hej dziewczyny!:-)
naskrobalyscie strasznie....
Te ciasteczka - normalnie gdyby tylko nie bylo tak pozno.... to nic jutro rano ruszam do cukierni;-)
Kota, wszytskie badania robie prywatnie i tego paciorkowca tez, bylam w pon w laboratorium, poprosilam o zrobienie tego badania, zaplacilam, wzieli wymaz i tyle. kosztowalo (zdaje mi sie) 40zl.
Gratulacje po udanych wizytach!
Mla - slodkie zdjecie!
Pyszczek - nie przejmuj sie kochana.... znieczulica sie niestety rozprzestrzenia....:-(
Agapa, teraz bedzie juz tylko lepiej, musi! Oby oczko szybko sie zagoilo!
A z tym ktg to niezla kicha, laske robia, ze wykonaja konieczne badanie... eh... nie chce sie wierzyc....
Okazalo sie, ze znalazl sie malutki kawaleczek makowca, pedze by nikt mnie nie uprzedzil....;-)
naskrobalyscie strasznie....
Te ciasteczka - normalnie gdyby tylko nie bylo tak pozno.... to nic jutro rano ruszam do cukierni;-)
Kota, wszytskie badania robie prywatnie i tego paciorkowca tez, bylam w pon w laboratorium, poprosilam o zrobienie tego badania, zaplacilam, wzieli wymaz i tyle. kosztowalo (zdaje mi sie) 40zl.
Gratulacje po udanych wizytach!
Mla - slodkie zdjecie!
Pyszczek - nie przejmuj sie kochana.... znieczulica sie niestety rozprzestrzenia....:-(
Agapa, teraz bedzie juz tylko lepiej, musi! Oby oczko szybko sie zagoilo!
A z tym ktg to niezla kicha, laske robia, ze wykonaja konieczne badanie... eh... nie chce sie wierzyc....
Okazalo sie, ze znalazl sie malutki kawaleczek makowca, pedze by nikt mnie nie uprzedzil....;-)
lysa_d
Fanka BB :)
Maxwell nie zostawiaj mnie....mialysmy razem u mnie po kapieli cisza pociac sie mozna ;-)
Zjadlam mega slodki twarog ze smietana, cukrem i slodkim kakao a teraz wciagnelam pizze i kubek kakao pewnie bedzie mnie gniotlo noca no ale dobre bylo :-)
Zjadlam mega slodki twarog ze smietana, cukrem i slodkim kakao a teraz wciagnelam pizze i kubek kakao pewnie bedzie mnie gniotlo noca no ale dobre bylo :-)
Łysa, pociąć to Ty możesz najwyżej szczypiorek do twarożku! A najlepiej wyrzuć to słowo ze słownika, bo zaczynam mieć awersję - wiadomo czemu
Papayka, a to fuks z tym makowcem
Dostałaś jakiś suvenir z podróży??????
Gosia, ja mam podobne wrażenie co do mnożenia się postów pod moją nieobecność
Papayka, a to fuks z tym makowcem
Dostałaś jakiś suvenir z podróży??????
Gosia, ja mam podobne wrażenie co do mnożenia się postów pod moją nieobecność
lysa_d
Fanka BB :)
Mla to puszczone oczko bylo dla ciebie widze, ze podlapalas ;-) twarozku ze szczypiorkiem nie jem, tylko bialy twarog na slodko
R
rojku
Gość
No dziewczynki ja też czekam na motywację, jaką mają być Wasze akcje porodowe więc starać się
Moja kuzynka obstawiała, że jutro urodzę.. jeszcze trochę czasu jest, ale coś mi się to nie widzi.. chciałabym urodzić tak, żeby nie dojechać już na wizytę w czwartek
Moja kuzynka obstawiała, że jutro urodzę.. jeszcze trochę czasu jest, ale coś mi się to nie widzi.. chciałabym urodzić tak, żeby nie dojechać już na wizytę w czwartek
reklama
R
rojku
Gość
Dziewczynki macie jakieś stronki albo żródlła do polecenia o żywieniu podczas karmienia? Bo niby tak ogólnikowo wiem co i jak, ale może bym się troszkę podszkoliła...