reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja miałam kłaść sie spac, ale postanowiłam, ze sie ogarne i skocze do marketu na zakupy. Zrobie dzis na obiad kurczaka z folii (w sumie nóżki), mizerie i pire (nie wiem jak sie pisze:D) haha a na deser takie ciasto galaretkowe, ktore kota kiedys wkleiła w watku przepisowym:) troche kalorycznie ale co mi tam, to juz ostatnie moje podrygi, bo jak Lenka sie urodzi, to wszytsko na szybkiego wtedy bedzie robione...
W razie czego wyspie sie w ciagu dnia haha :)
Miłego dnia i do później!

reklama
Witam Dziewczyny!!! Ma straszne zaległości tutaj, ale dzisiaj nie jestem w stanie Was nadrobić. Wpadłam tylko zobaczyć czy nie ma jakiegoś grudniówkowego maleństwa.
Ja za chwilę jadę do laboratorium na badania, bo od wczoraj mam podejrzenie cholestazy ciążowej:-(. Zobaczymy, jakie wyjdą badania. Czy któraś z Was miała to świństwo??? Chyba nie, nie przypominam sobie.
Jeszcze tydzień muszę wytrzymać, bo za równy tydzień Nasz Wielki Dzień!!! CC!!!
Trzymajcie kciuki kobitki, aby badania wyszły dobre. Odezwę się po południu!!

Witam z rana dziewczyny

Nocka, jako taka, ujdzie w tłoku, ziewam strasznie wiec pewnie jeszcze sie poloze na troche

Mimozami- ja mialam podejrzenie cholestazy, zrobilam badania i sie okazalo ze to uczulenie(swedzialy mnie dlonie i stopy), ale u Ciebie juz koncowka, nawet jesli wyniki beda złe to szybciej Ci pewnie zrobią CC- nie martw sie, trzymam kciuki zeby bylo dobrze,

Maxwell- spojrzalam dzisiaj na twoj suwaczek i kurcze-4 dni wg niego do wyjscia na swiat Martusi-ciekawe kiedy sie pojawi,

MamoOskarka-tez sobie planuje ze bede probowac jesc wszystko przy karmieniu malej, no oprocz moze kapusty, grochu bo sama mam problem przy trawieniu tych rzeczy-zobaczymy jak bedzie,

Melduję się z rana... Nocka u mnie - jak zwykle ostatnio - zupełnie do kitu... :crazy:

Mimozami trzymam kciuki Słońce! &&&&
Maxwell Ty jeszcze nie na porodówce? ;-)

U mnie jakaś masakra ostatnio z laktacją... :sorry2: Czyczki już szaleją od nawału "pokarmu"... :eek:

Przedwczoraj pojawiła się aktualizacja w wątku z naszymi przepisami :tak: W pierwszym poście Firanki na pierwszej stronie doedytowałam spis treści z numerami stron na których znajduje się konkretny przepis aby łatwiej nam było znaleźć to, co potrzebne :tak:

mamoOskarka ostatnio źle sypiam więc postanowiłam że lepiej będzie jak wstanę. Ale godzinkę później poszłam spać i dopiero wstałam.
Maxwell a Ty na co czekasz:-pWchodzę na bb a Ty nadal na forum:-D:-D

A ja nieśmiało dzień dobry mówię:sorry2::sorry2: :sorry2: i to nie z porodówki OCZYWIŚCIE
ALE ŚRODA SIĘ DOPIERO ZACZEŁA !!!!! KILKA DOBRYCH GODZIN MAM!!!

rojku nazwała białą armię ściemą i podpisuje się wczoraj zaczełam od malin, spacerku i sexu i oprócz kilku małych skurczy nic... nawet wyspana wstałam więc :baffled::baffled::baffled:

Maxuell oczywiście trzymam kciuki &&&&& nie martw się jeszcze kilka godzin mamy liczę na ciebie pa pa czekamy na relacje
Mimozami oczywiście trzymamy&&&&&&&

sergi dzięki bardzo pomocne :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to może zmiana taktyki:-)

powiemy swoim dzieciakom, że jak się nie chcą rodzic to nie, nie będziemy ich prosić na siłę aby pojawiły się na tym świecie;-) Może wtedy powiedzą, NO DOBRA....

Szukam w desperacji dla Was dziewczyny jakiejś metody:-D

Sergi, kawał dobrej roboty z tym spisem treści.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry