reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Laski, jesteście niemożliwe..tyle stron przez krótką chwilkę:szok::-D..
Asieńka, mocno kciukaczę za wizytę dzisiejszą i..czekam na fotkę maleństwa;-)
Sergi, ja miałam libido do bani całą ciążę, a teraz, jak już mamy zielone światełko, to ciągle (no znaczy prawie ciągle) libido ciągnie w górę:-D Mój zachwycony, ale i..przerażony:-D:-D..
Tak, że chyba też będę dylać do kiosku po zapałki:-D.
Któraś wspomniała o czymś słodkim - ja właśnie wciągnęłam kokosową princessę -mniam;-)
Marycha zasnęła, więc nie musiałam się dzielić:-)..
A i dziś w nocy urodziła moja koleżanka z listopadówek 2009 - Lenka ma 4100g i 53cm - ładny bobasik:tak: Termin dokładnie miała na dzisiaj;-)

reklama
U mnie wieczorne miłości odpadają. Kiedy ostatnim razem M nasłał białą armię, to dostałam w nocy skurczybyków takich silnych . I wtedy M się wystraszył, że coś się stało i wydał zakaz na miłości do grudnia:-(

Dziewczyny, nie nadążam za Wami:-)!!!
Widzę, że od rana poruszane są bardzo ważne tematy..... u mnie też zero ochoty na przytulańce, a może mój dlatego taki wściekły od kilku tygodni????? Olśniło mnie:-)

Mnie dzisiaj też ciągnie na coś słodkiego, dlatego na obiad ryż na słodko z musem jabłkowym!!!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Aaaaa moja koleżanka właśnie przed chwilą urodziła zdrową córeczkę Matyldę!!!

Hej dziewczyny:)

Ale wy macie tempo. Nie było mnie w niedzielę tylko a stron ponad 25 więc niestety ale w tel nie dam rady tego nadrobić ale będę juz zaglądala:) i się dołącze do rozmowy:)

Grudniowki na końcowym etapie ciąży nie zaciskajcie tak tych nóg:)

Witam kobietki!ale macie tempo pisania. 2 godziny lektury:). powiem wam, że ja już ledwie dycham. nocki okropne. brzuch bardzo boli jak na miesiączkę i mam schizę, czy tak odczuwa się skurcz?!skąd mam to wiedzieć!boję się coraz bardziej. no i zaczęłam puchnąć. co nie jest fajne. twarz jak księżyc w pełni. ech...to se pomarudziłąm.buziaki!

Izu, a gdzie masz pomarudzić, jak nie tu?:-) Ty się kochana zacznij "rozpakowywać", bo czekam na Ciebie, żeby nie było, że przed kolejkę się cisnę:-p:-D
Violett - jakby to było takie hop siup, to ja już:tak:
MamoOskarka, dzięki za wieści od Olluchny..

o libido wolę nawet się nie wypowiadać, myślałam, że moje jest jakoś uśpione, ale jak tylko M. zaczyna mnie tulić, czy całować, to budzi się we mnie bestia nimfomanka jakaś!! :szok: na razie jednak się niestety wstrzymujemy, zreszą mój M. tez ma jakies opory, powiedział, że dziwnie by się czuł. No zobaczymy, jak tylko zaczniemy się zbliżać do terminu to coś czuję, że mu nie odpuszczę :-D:-D

Nastazja, ja mam wizytę o 12tej. :) strasznie jestem ciekawa, ile mały już waży :)

kochane ja się powoli zbieram...

proszę Was trzymajcie kciuki żeby:
-wizyta przebiegła pomyślnie
-pociąg nie miał spóźnienia
-żebym nie zaczęła rodzić w drodze (hehe) 
-i żebym się do kulała do lekarza i od lekarza do domu:-D 
mam nadzieję, że nie proszę Was o zbyt wiele:zawstydzona/y::-):eek:

kochane ja się powoli zbieram...

proszę Was trzymajcie kciuki żeby:
-wizyta przebiegła pomyślnie
-pociąg nie miał spóźnienia
-żebym nie zaczęła rodzić w drodze (hehe)
-i żebym się do kulała do lekarza i od lekarza do domu:-D
mam nadzieję, że nie proszę Was o zbyt wiele:zawstydzona/y::-):eek:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-)

reklama
Do góry