reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
o rany ale macie tepo produkcji tych postow dopiero co skonczylam czytac co slychac bylo wczoraj a tu dzisiaj juz tyle wiec zanim doczytam to trzymam kciuki za wizyty
izu takie bole jak na miesiaczke to te ktore bedziesz miec juz przy porodzie wiec u ciebie to juz nie dlugo skoro cie juz mecza zacznij sobie je liczyc ile masz pomiedzy jednym a drugim bolem
maxwell80 spora ta dzidzia od tej twojej kolezanki 4100g to spora waga pogratuluj jej
ppmte nalesniki to i mnie dopadly musze chyba sobie takie zrobic bo moge nocy nie przespac
cdn odpisow tylko doczytam

a wlasnie powiedzcie mi moje drogie co oznacza wynik z wymazu z szyjki gdzie wynik jest dodatni i wykryto
streptococcus spp wzrost obfity i
pojedyncze paleczki escherichia coli
za pomoc dziekuje

kasia ja nie jestem tu ekspertem to lekarz musi się wypowiedzieć tragedi nie ma ale jak koleżanka miała wzrost GBS to nie mogła rodzić SN zobili cesarkę ale naprawdę nie wiem być może da się to jeszcze wyleczyć to lekarz zadecyduje więc ja bym jak najszybciej się z nim skontaktowała

ha! już w domu, zabieram sie właśnie za robienie pomidorowki :)
M. będzie miał dietę:-D juz się cieszę, bo mój mąż jest wiekim przeciewnikiem warzyw, a ja przeciwnie- uwielbiam! tak więc od dzisiaj kuchnia calkowicie NALEŻY do mnie!

Ale dziewczyny szalejecie z tymi postami ;)
a co do "białej armi" slyszałam teorie na temat seksu w ciąży: w pierwszym trymestrze normalnie, w durgim na pieska, a w trzeciem na wilka: facet siedzi pod sypialnią i wyje ;) A u nas... całkiem na odwrót! doprosić sie go nie moge :-D kto by pomyślał?

Asiańka mam nadzieję, ze zdążyaś na wszystko!

izu: a wiesz, że ja też sie zawsze zastanawiam jak mnie zaboli, czy to byl skurcz, czy właśńie tak je sie czuje itp. itd.

maxwell, mimozami79: gratulacje dla koleżanek- szcześciary mają to juz za sobą :)

acha no i : dzieuję bardzo mamoOskarka: przez Ciebie będę się musiała ruszyć do sklepu po chalwę! próbowałam zapomnieć, ale gdzie tam! smak dopadl i pozamiatane!

trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Dziewczyny zauważyłam dzisiaj, że mój brzuch bardzo się obniżył. I mam do Was pytanie. Czy to znak, że juz niedługo zacznie się poród, czy jeszcze długo tak pochodzę?? Mi tak bardzo nie śpieszy się do porodu, bo w czwartek dopiero wskoczy 35 tydzień, a obawiam się, że obniżenie się brzucha, to objaw zbliżającego się wielkimi krokami porodu... Proszę o odpowiedź:-)

Kochane BB-ciotki, dostałam smsa od Salsika! :)

Halinka ma żółtaczkę, więc jeździ na solarium ;) Anulce natomiast będą badać serduszko, bo słyszalne są jakieś szmery i nadal je tylko przez sondę. Ale ogólnie "obie są w stanie dobrym".

Dla zaawansowanych forumowiczek niespodzianka na zamkniętym ;)

2701.. - niby to jest jeden z objawów zbliżającego się porodu, ale..dzidzia może Ci pofikać w brzuszku jakiś czas..to jest podobnie jak z tym czopem - jedne rodzą, jak odejdzie czop, inne jeszcze długo dreptają z brzuszkami:tak:

Mła może warto dodać ten wpis z sms-em od Salsika do wątku na sygnale, bo tutaj zaraz zginie w natłoku innych wpisów.

Salsik No proszę, szybko Halinka zaczyna jeździć na solarium :-)Anulka taka kruszynka, a jeszcze jakieś szmery w serduszku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i serduszko jest zdrowe.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
2701, wydaje mi się, że u nich nie jest już "na sygnale". Może lepiej nie straszyć forumowiczek, a i tak te, które są wciągnięte w nasze wzajemne relacje zawsze nadrabiają zaległości :)
Uważam, że tamten wątek powinien dotyczyć akcji szpitalnych i porodowych. Inaczej niedługo wszystkie się tam przeniesiemy i nie ruszymy :)
Takie jest moje zdanie, ale jeśli się mylę, potrząśnijcie mną ;)

Do góry