hej laseczki
jak wam mija weekend, weszłam na chwilę
info od rojku- bo nie kazda z was ma fb- tutaj raczej juz nei będzie przebywac, jakies niefajne sytuacje na fb w innej grupie... ale na fb jest dostępna
u nas dalej choróbska, dzieci cherlają że az w uszach cierpnie, ja nie lepiej, Kamil jesli nie będzie mial goraczki i poprawi się kaszel to moze jutro isc bo ma zaswiadczenie, ale mała jutro kolejna kontrola na oskrzela, a raczej sie nie zanosi zeby do jutra cudownie ozdrowiała.. moja mama osiwieje.
Ja wczoraj z mężulkiem zaszaleliśmy i wrócilismy o 3 rano od mojej siorki, bylo super, jeszcze brat z kumplami dojechali więc pogadalismy, winko, szampan piwko
oj ciezko bylo wrócić do domku na piechotkę mimo że to tylko kawałek drogi. Ale dzieci dały pospać o 10 wstałam dać małej antybiotyk, Kamil dopiero teraz.... wstaje! znowu będziemy sie wieczorem bujać, ale chcialam zeby się powygrzewał porządnie
Mła buzka okazała się być uczulona, po 4 dobach nic nie zeszło dalej więc rumien się na szczęscie nie sprawdził... nei zmienia to faktu ze i tak od 10 dni siedzą w domu oboje chorzy... oszaleć mozna.
ewka haha dobre, no to na bank zadowolona musi być
nie ma to jak wyciągnąć plusy z choroby;p
dziewczyny trochę prywaty jeśli będziecie mogły, chciały zalajkujcie fotkę z pod podanego linka na fb. mój mały jest zgłoszony do konkursu na zdjęcie z kurs, a nagrody fajne bo zniżki na kursik kolejny choć do nagrodzonych meijsc dużoooooooo nam brakuje. Nie jestem generalnei zwolennikiem konkursów ale tu wystarczy lajk pod zdjęciem wystaawionym przez centrum pływania
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=812266268790293&set=a.616942251656030.1073741825.127016917315235&type=1&theater
z góry dziękujemy!