reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

A gala my mamy akurat kreację od mojej siostry dla Ninki. Sukienkę taką wróżkową. W sumie ubrany był w nią Misiek, którego dostała ale to prezent 2 w 1. Sukienka +maskotka. Kreacja jest koloru głębokiej zieleni... sama nie wiem jak określić, dół oczywiście typowo wróżkowy-tiulowy. A skrzydła różdżkę i opaskę znalazłam w pepco za 14.99PLN. Cena całkiem ok...tyle ze fiolet ale motyle są kolorowe prawda ;):p
Gratki dla Eleny!

reklama
Ewka- Ola jest szybka w działaniu i roztrzepana przy tym. Ciągle coś gubi i szuka. W przedszkolu pani a my w domu pracujemy nad tym żeby była dokładniejsza, staranniej robiła zadania...ech
A_gala - Dobrym znakiem było to że strasznie protestowała przy zakładaniu pieluchy, więc po domu lata bez i właśnie sama zaczęła wołać. Przewrotna jest bo np po nocy wchodze do jej pokoju tam hmm wali moczem na odległość, pampek nabity a ona nie da sobie zdjąć pieluchy ! Jak zrozumieć to dziecko ? ....ta strona pixers jest świetna - dzięki. Wybór taki że szok. Odpisali mi że sprzedają tylko gotowe projekty ale to nic. Upatrzonych mam kilka.
Milva- u nas ostatnio hitem jest układanie drewnianych puzzli (pociąg z biedronki) alfabet i cyfry. Jak już ułożony to Kasia jeździ sobie nim po gołej podłodze

Cicho wszędzie, głucho wszędzie... Halo, halo! Wszyscy zajęci i zapracowani widzę. Ale wierzę, bo ja też mam zap..., ale postanowiłam sobie, że choć minutkę w pracy poświęcę Wam coby być na bieżąco..
Chciałabym się pochwalić, że pierwszy raz w życiu coś zaprenumerowałam! i to oczywiście dla Tymka. Od jakiegoś czasu poluję w sklepach na jakieś ładne zwierzątka. ale nic mi się nie podobało. Ewentualnie w Smyku są takie piękne figurki Schleich, ale troszku mi drogo.Dlatego jak zobaczyłam te oto figurki Przyjaciele z Lasu to siem zakochałam. są mega ładne i do tego książeczka o każdym zwierzaku. suuuper!
Apropos filmików - wczoraj mój M. się zdenerwował jak zobaczył mój wpis i sam się porządził. Podobno tera filmiki są na pewno aktywne. to tyle...do roboty czas........

Ostatnia edycja:
Izu - fajna kolekcja, daj znać jak dojdzie , jakie te zwierzaczki są duże. Ja prenumerowałam tez jakiś czas dla małego takie Lesne przygody , fajne bardzo - tez o zwierzakach i przyrodzie - myślę, że w podstawówce nam się przyda...ale niestety zaczęło to strasznie drożeć i zrezygnowałam.

Muszę sobie coś kupić na pomoc w zasypianiu, bo mam z tym problem coś ostatnio...nerwy ....

Bartek bardzo zadowolony z namiotu Ikea, ale na razie zachwycony Mulą ikeowską , mam trochę spokoju:-p

Ja nie mogę... jak zimno jest!!!
Wczoraj czekałam na autobus do domu i się nie doczekałam, po drodze do Grajewa z Ełku... zdechł... Zmarzłam jak nie wiem ale zaś złapałam inny autobus.... zapłaciłam 12 zł(dobrze, że miałam drobne, bo zazwyczaj płacę kartą)... inaczej bym została w Grajewie chyba na noc haha;))
Nie muszę chyba mówić, że gil z nosa po pas. Od rana pacjenci mnie podrywają(2ch po jakimś wypadku)...Sił nie mam, cycki opadają, dobrze, że już weekend... Siostra i Mikołaj jutro wylatują z tego powodu wielki dół............... Będę beczeć. Wczoraj dzieciom gofrów zrobiłam ale w mojej gofrownicy średnie wyszły...

Netka kochana tobie raczej nie grozi opadniecie cyckow:p a po za tym nie dziwie sie tym pacjentom ładna mądra laska to próbują swoich sił:) a może kiedyś znajdzie się w śród nich jakiś Grey:p

U nas też zimno ale ja nie narzekam wreście wymrozi trochę te bakterie i wirusy :)

Dziewczyny kochane powiedzcie mi co na opryszczke u naszych maluchów bo małej coś wyskoczyło na ustach nikt u nas nie ma mała zdrowa hmm???

Netka jak przeczytałam o tych cyckach to od razu przyszło mi na myśl, że mi to cycki już nie opadną, bo już opadły:dry: Grawitacja wygrała...
Jak się wygląda jak modeleczka, chudziorek z nogami do szyi to się oglądają pacjenci:-):cool2:
U nas też mrozik, ale nawet fajnie. Chłop wraca dzisiaj z delegacji więc nastój ogólnie dobry:-p
Nawet kontrola z PSP, którą właśnie miałam, nie zburzyła mojego pozytywnego myślenia:-)
Albo to przedurodzinowy nastój, tylko nie wiem z czego się cieszyć, bo jutro mi stuka 36:szok:

Ewka to wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:*:* Oj tam grawitacja, najważniejsze że są push upy!
Jestem ich wierną fanką od niedawna(ze względu na moją niedowagę)
Maleństwo dziś był chłopak po trepanacji czaszki, pacjent po wybuchy gazu, pacjent po uderzeniu pioruna hahahha- sobie wyobraź ;) ich w roli Greya ;)):p

reklama
Do góry