reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Kota szybkozareagowałam i już mala ma tylko mala kropeczke ciotka mi przyniosła jakas pastedo zebów z mirra :) a co do komputera to ja mialam Pol klawiatury wyrwanejnaszczescie wieksza polowe dalo się wszdzic ale i tak działam bez 5najwazniejszych klawiszy:p Zu także popsula mi telefon i ruter od kompa hmmm idziwne ze psuje tylko wtedy kiedy pilnowala ja babcia .

Sosnowiaczanka jatez się zarejestrowałam i wczoraj rano wyslalam te patyczki:p a co do przygodyw samochodzie jednak warto mieć telefon:)

[FONT=&quot]U nas tez pada caly czas snieg i jest już gomasakrycznie duzo brr co to będzie [/FONT]

reklama
Obcięłam młodemu włosy maszynką - teraz wołam na niego mały oświęcim:-p Oczywiście trzeba było trochę na siłę, Tz go trzymał na rękach i za ręce, a ja cięłam... oczywiście ryczał , ale to nic do tego co mu potem tatuś zafundował... zaraz go wsadziliśmy pod prysznic, aby włosy zmyć, no i mądry inaczej chłop zaczął go myć naszym żelem, który mu wpadł do oka i zaczął szczypać- wtedy to się dopiero Bart zaczął drzeć:wściekła/y: Ja wściekła ... młodego jakoś utuliłam , położyłam się z nim obejrzeć bajkę...patrzę a ten śpi - a to 17.30:szok: Dałam mu 15 minut i obudziłam biedaka...nie był zachwycony...

Do jutra nas zasypie....

Intensywny weekend, dlatego nie miałam czasu pisać. Wyprawiałam huczne urodziny było 15 osób + 8 dzieci w wieku od 8 miesięcy do 4 lat. Wyobrażacie sobie ten hałas?!!!!
Mój Mąż szanowny w sobotę wyjeżdża na miesiąc do Kataru. Dlatego w tym tygodniu będę raczej mniej aktywna , ponieważ muszę wykorzystać czas z nim, a nie siedzieć przed komputerem:tak:!
Mały tydzień był w domu. Więc dziś miałam rano sajgon na maxa, żeby go wyciągnąć z łóżka o 6 rano. Ryk, krzyk, nerwy zszargane!Muszę go znowu jakoś przestawić na poranne wstawanie, a mróz za oknem i ciemność nie ułatwiają sprawy.
Milva:Podziwiam, że sama bierzesz się za ścinanie małego! SZACUN!!!!
Inka:Piękna kobieta z Ciebie!Aż miło popatrzeć! Twój M. musi piać z zachwytu:-)!
Buziaki ślę!

Inka miałam napisać to samo co Izu ze piękność z Ciebie:)) a Aleksy tak do Ciebie podobny:))
Izu mam nadzieję że miesiąc Ci szybko minie:p

ja już po ćwiczeniach mała siedzi i ogląda baranka Shauna chwila spokoju:) A znowu pojechał w delegacje do Gliwic brrr a na dodatek mała mi coś zaczyna kaszleć:(

Hej dziewczyny,

wiem, że ja zawsze wyskakuje jak Filip z konopii, a temat o który zapytam się powtórzy po raz n-ty, ale możecie mi poradzić jakich inhalatorów używacie dla dzieciaków? Chyba najwyższy czas sie w ten cud zaopatrzyć :tak:
Z góry wielkie dzieki ;-)

Aneta ja jakiś czas temu kupowałam na prędce bo w aptekach nie było a sklepy medyczne zamkniete inhalator z lidla i jestem zadowolona
a po za tym to widzę ze Lenka będzie miała rodzeństwo GRATULACJE :))

Inka bardzo mi się podobasz, gdybym nie była mężatką bym do Ciebie startowała ;) w konkury!
Kota
a no matce nie wypada chorować gdy dziecko choruje...więc odpuściłam i skupiłam się na poważnie chorej Nince.... ale o tym za chwilę...no i okresu u mnie też brak ale robiłam test(choć dziwne by było gdybym w ciąży była, bo chyba sama ze sobą)...i wyszło, że ciąży brak, więc pewnie stres...
Sosnowiczanka daj fotkę białego wina, chcę Nince dać jasny kolor do pokoiku, magnolię chciałam ale to białe wino mnie zastanawia, albo biała czekolada...Impreza z autem ;) się uśmiałam... choć Tobie pewnie nie było wesoło..
Maleństwo Sosnowiczanka co do bycia dawcą-pomysł godny...do przemyślenia-mego!Astmatycy MOGĄ?
Aneta gratki za kolejnego maluszka!

Dziewczyny Nina bardzo źle znosi chorobę, kaszle, gorączkuje, wymiotuje, prawie nie je a ja przez to jestem po prostu znerwicowana, bo się tak o nią boję, że szok. Jest ospała, ciągle prosi by iść spać. 39 stopni miewa... Po prostu jestem bezsilna, a jest ona taka słaba, że szok.. ma antybiotyk, ma leki, ma wszystko, ma brak apetytu i po wszystkim jest wymiot... wczoraj kilka razy wstawiałam pranie. Jest taka słabiutka..;((

Netka a może warto do innego specjalisty podjechać bo wiesz jak lecza na pogotowiach może mała ma za słaby antybiotyk może potrzeba zastrzyki bo jak byłaś w sobotę to już 3 dzień antybiotyku to powinno być lepiej ja tak miałam z małą jak miała zapalenie płuc i też dopiero 3 lekarz prywatnie to stwierdził

reklama
Nie wiem Maleństwo póki co ją obserwuję, bo w sobotę wieczorem dostała 1 dawkę antybiotyku wczoraj rano i wieczorem i dziś rano... Jeśli nie będzie nic lepiej to jutro czeka nas lekarz. Tym razem jednak na pogotowiu była młoda lekarka, bardzo dokładnie osłuchiwała Małą, długo badała. Zobaczymy.:-(

Do góry