Sosnowiczanka- spóźnione 100 lat !!! ja rucole robie podobnie jak
Maleństwo i pyszna jest albo zamiast wędliny (szynka parmeńska) ser feta. Ocet balsamiczny wg mnie najlepszy jest ten z Lidla bo gęsty i w smaku lepszy od innych
2701- Kasia różnie je kanapki. Czasami wybiera tylko dodatek albo dla odmiany sam chlebek
uwielbia masło...gratuluje odsmoczenia ! Moje młode smoczków nie chciały i nie namawiałam choć teściowa namawiała mnie
izu- to kurcze niewesoło u Ciebie w pracy
zdrówka dla Tymka !
Netka- zazdroszczę tego wyjazdu
Ewka- będzie dobrze. Twoja Kami jest dzielną i mądrą dziewczynką ! Ja na pierwsze kolonie pojechałam w wieku 6 czy 7 lat i to na 2 tygodnie ale blisko domu. (30 km ) Z raz czy dwa razy odwiedzili mnie rodzice. Potem jeździłam co roku, brat też. Planujemy że i Olę wcześnie wyślemy
Od paru dni Kasia zaczęła wołać że chce sisi i przed wczoraj zrobiła też pierwszą kupę do nocnika ! Zaczęło sie od tego że zawołała raz ( że chce sisi) to ją posadziłam na kibelek, na nakładkę. Posiedziała chwile i nici. Za jakiś czas znowu zawołała, posadziłam na wc i nic a za trzecim razem podstawiłam nocnik i bingo ! Z radości myślałam że sama sie posikam po nogach
Wygląda na to że na kibelku ma blokadę. Ola wolała nakładkę i to było dla mnie wygodniejsze ale i tak sie cieszę ! Woła sama, ja zapominam sie dopytywać. Poza tym nie chcę być upierdliwa z tym - chcesz siusiu ? Wczoraj z siusianiem nie miała ani jednej wpadki.
Ze spaniem u nas jest tak że Kasiulka nie śpi w dzień i całkiem ładnie trzyma sie do wieczora. Usypianie nie trwa długo i około 21ej mam już wolne. Budzi sie około 10 - 10.30. O 8ej po Olę przychodzi babcia, tak więc mam z rana dużo ciszy
Ostatnio dużo siedzę na pakamerze.pl i artillo.pl bo dopieszczam sypialnię (czyli mój pokój) Zła jestem na M bo za żadne skarby nie chce sie zgodzić na zasłoneczki. On nie cierpi zasłon i firanek ale ja chcę choć w sypialni mieć takie słodkie, zwiewne. Gdyby były już karnisze to bym go olała i już dawno by wisiały.