inka85
Mamusia Aleksego
dzień dobry Mamusie i Dzieciaczki
majeczko 100lat w zdrówku dla Rubena!!!
mamoOskarka nie zapomnę tamtego dnia jak Mła zdawała nam relacje z Twojego pobytu w szpitalu, jak tylko wchodziłyśmy na bb i widziałyśmy nowy post w wątku "Na sygnale" włos się na głowie jeżył!! całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło!!
Maxwell, Agabeta powodzenia na wizytach!!
ja właśnie zjadłam śniadanko i planuję się ubrać i jechać do mojej księgowej, ale już na samą myśl słabo mi się robi bo będzie to bardzo nieprzyjemna rozmowa. dostałam list z ZUSu, że ze względu na spóźnienie się z dostarczeniem zwolnienia potrącają mi 25% należnego zasiłku
jestem wściekła bo to już 2 raz a tak naprawdę to nie wiem za co ona bierze ode mnie co miesiąc kasę- nic nie robi, bo odkąd jestem na L4 nie musi żadnych faktur rozliczać, kompletnie nic tylko raz w miesiącu dostarczyć do ZUS moje zwolnienie z odpowiednim druczkiem!!!! będzie ciężka rozmowa.... tym razem nie odpuszczę, niech płaci w własnej kieszeni...
majeczko 100lat w zdrówku dla Rubena!!!
mamoOskarka nie zapomnę tamtego dnia jak Mła zdawała nam relacje z Twojego pobytu w szpitalu, jak tylko wchodziłyśmy na bb i widziałyśmy nowy post w wątku "Na sygnale" włos się na głowie jeżył!! całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło!!
Maxwell, Agabeta powodzenia na wizytach!!
ja właśnie zjadłam śniadanko i planuję się ubrać i jechać do mojej księgowej, ale już na samą myśl słabo mi się robi bo będzie to bardzo nieprzyjemna rozmowa. dostałam list z ZUSu, że ze względu na spóźnienie się z dostarczeniem zwolnienia potrącają mi 25% należnego zasiłku
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)