reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

agunia super że już w domciu i z mała wszystko dobrze dasz radę te dwa tygodnie odpoczywaj a z zatokami to ja się z tobą solidaryzuje bo też na antybiotyku jestem ale słabo pomaga aby u ciebie lepiej było trzymaj się cieplutko i nóżki ściskaj :rofl2:

Freya ja pytałam o szpital wiec karowa napewno słynie z dobrej patologii więc napewno w dobrych rękach jesteś odpoczywaj i abyś jeszcze troszkę dzidzie potrzymała odpoczywaj zdrówka

więc troszkę spokojniej :sorry2:

mamaOskarka i Viollet jeszcze wy się tam dzielnie trzymajcie

reklama
Witajcie kochane,
wpadłam tylko na chwilkę zobaczyc co nowego i znikam, wczoraj bardzo źle sie czułam, dzis więc odpoczywam od komputera i relaksuję się polegując sobie w łóżku. Trochę sie wkurzyłam, bo rano znów mnie podkusiło by zjeśc naleśniki i znowu mi po nich cukier skoczył do 140. A już sobie obiecałam że do tego nie dopuszczę i miałam potworne wyrzuty sumienia. Hemoroidy na razie nie przechodzą, chociaż stosuję posterisan, przeczytałam że ta maśc jest bezpieczna, ale mam wątpliwości....
Agunia cieszę sie, że Cie wypuścili i że na razie wszystko sie uspokoiło i maluszek lepiej sie czuje. Odpoczywaj dużo, relaksuj sie jak najwięcej, myśl pozytywnie, może uda sie nawet dłużej potrzymac dzidziusia niz lekarze przeiwidują, chociaż tak jak pisza dziewczyny, 37tc jest ok. Moja ciąża będzie rozwiązywana w 38.

Trzymam bardzo mocno kciuki za dziewczyny które nadal są w szpitalach i za te które mają różne niepokoje...
buziaki dziewczyny...do jutra...

Witam się wieczornie :)
oj od wczoraj mam coraz większy problem z moimi krzyżami. Masakra! wczoraj po sprzątaniu nie mogłam się wyprostować, aż mi łzy pociekły. Pierwszy raz tak mocno mnie bolało. Mąż zrobił mi mały masaż z tym żelem na bóle, o którym kiedyś pisałam i na wieczór przeszło, ale w nocy nie mogłam z boku na bok się przekręcać. A dziś w Kościele myślałam, że nie wystoję. Teraz sobie leżę i odpoczywam.
Agunia - cieszę się, że z Małą dobrze, ale kurcze wpadłam w panikę jak doczytałam, ze masz 2 tyg jeszcze :szok: o jej, to już... mam nadzieję, że wszystko pójdzie wspaniale i będziecie zdrowe i szczęśliwe :)
Zmotywowało mnie to, żeby 2 listopada już skompletować swoją torbę mimo, że mam termin wg USG na 16 grudnia, a z OM na 24...
MamaOskarka - dalej ściskam kciuki &&&

Matko Mamusie, trzymajmy się dzielnie... :)

Cześć dziewczyny jak mija u was niedziela ?

U mnie bez szału cały dzień włóczyłam się po Katowickiej IKEI kupiliśmy z moim P szafe wkońcu ,ale co z tego
jestem i tak cholernie zła 3 tys... a mówiłam dać zrobić będzie taniej. To jak zwykle wszyscy mądrzejsi odemnie są.
Jeszcze P jechał teraz raz do katowic... kupiliśmy złe wkłady do szafy kosze itd. TRAGEDIA miejmy nadzieje ,że wymienią bo 600 zł drogą nie chodzi. Wszystko się jakoś wali...

mam chyba doła :(

klariss1
  • profile.png
  • forum.png
    Zobacz posty
  • message.png
    Prywatna Wiadomość
  • blog.png
    Odwiedź blog
  • homepage.png
    Zobacz Start
  • add.png
    Dodaj jako kontakt
  • email.png
    Wyślij email
- Wszystkiego dobrego , wytrwałości dużo dużo miłości .

Dobrze ,że z dziewczynami w szpitalu już lepiej...

Hej

MamoOskarka- wracaj szybko do nas -oczywiscie w dwupaku !!!
Dzis uswiadomilam swojego M ze mamy 3 tyg zeby wreszcie pomalowac korytarz i wymienic dzrzwi wejsciowe:wściekła/y:juz nie wspomne o naszej sypialni ,i kacik malego który jest w "lesie":no:szafa przyszla ale jeszcze nie zlozona do konca tego tyg msimy sie uporac, a w nastepnym tyg korytarz.No i w tym tyg zakupki mnnie czekaja:-Djuz nie moge sie doczekac.....
Tofika- ty sie nie przejmuj tak tymi cukrami,wiadomo trzeba uwazac, ale pozniej jak urodzisz to bedzie tylko gorzej:-Dto Cie pocieszylam....:tak:chodzi o karmienie ,jak bedziesz karmila to podobno jest gorsza dieta karmiacych niż słodziutkich:-)wiec kochana trzeba teraz troszke pogrzeszyc:-)
Olluchna - nie przejmuj sie wiem co to sa zakupy wykonczeniowe mieszkania jestem w trakcie wykonczenia i to mnie wszytko przeraza juz nie licze ile wydalismy z M na to wszytko,a jeszcze brak zmywarki i Naroznika:no:
ehhhh....
Dagne - u mnie tez problem z krzyzem w nocy to sie przekrecam jak stara babcia:zawstydzona/y:oj ciąży brzuszek...i juz sie nie moge doczekac porodu , z jednej strony obawa przed bólem,z drugiej strony ujrzenie swojego szczęścia , a z trzeciej strony ulga z kręgosłupem,ciężkości , oraz opuchnietymi kostkami...hehhe
Freiya- Karowa jest ok wiec jestes w dobrych rekach....mialam tam robione 3 usg podczas ciazy, leczylam sie tam na Toxo-lekarze super;-)

A ja sobie ogladam powtórke "Ugotowani2" mniam pysznosci:-D
Moj maly cos rzadko sie wierci - zapewne juz nie ma gdzie;-)mam nadzieje....

Milego wieczorka

Hej mamuśki,
Ja tez na szybciutko i się kładę..
Od rana prawie na nogach..odwiedziliśmy dwa cmentarze w okolicach, gdziebmieszkałam "za panny", byliśmy na grobach moich obu babć i dziadków i innych krewnych..na wtorek zostawiliśmy grób ojca mojego S. Po odwiedzinach na grobach pojechaliśmy na obiad do moich rodziców i dopiero wróciliśmy..niby nic nie robiłam u nich, ale jestem mega zmęczona:-(. Dziś zaczyna mi się 37 tydzień..jeszcze troszeczkę..:zawstydzona/y:;-)
Klariss- najlepszego na tą pierwsza rocznicę i wielu kolejnych, pełnych miłości i wyrozumiałości rocznic!!:-)
Agunia1985, dobrze, że już w domku i nadal w dwupaku..kuruj się kochana, zatoki to nic fajnego:-(
MamaOskarka i Violett- za Was nadal kciukaczę;-)

Miłego wieczorku kochane!!Buziaki:-)

reklama
Do góry