reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Agapa, ja takie miałam w 25 tygodniu, jak po nospie ni przejdzie, to jedź do szpitala, nie ma co ryzykować z czekaniem. Trzymam kciuki żeby się uspokoiły.

A mnie coraz bardziej boli gardło :-( Idę po kolejną dawkę cytrynki..

reklama
Dziewczyny bardzo wam dziękuję za troskę. Zaraz chyba wymoczę się w wannie. Wzięłam też nospę i zobaczymy co będzie dalej. Przecież ja rodzę w terminie albo po. Wcześniejszy poród nigdy mnie nie dotyczył.

hej laseczki,

Widze ze kazda z nas ma obawy i chandre jesienną:szok:u mnie to samo wczoraj zrobilam sobie liste najpotrzebniejszych zakupów dla Siebie i malenstwa , koszt tych przyjemnosci wyszedl mi 800zł:szok::-(az normalnie sie przeraziłam, i nie obylo sie bez kłótni z moim M , przez 3/4 ciazy mowil mi ze jeszcze bedzie czas na zakupy i wogóle , i ja na to przytakiwałam , bo sie balam ze moze sie cos wczesniej stac.No i teraz mam słuchaj sie M:baffled:ehhh i skad tu brac kase a tu dopiero poczatek wydatków....:szok:

Dziewczyny jesli chodzi o pobolewanie przy wiazadlach to ja juz tak mam od miesiaca tragedia wszytko mnie ciagnie,jak wstaje z łożka czy zakladam spodnie,brzusio mi sie troszke obnizył.Nie chce sie za bardzo szprycowac prochami,ale czasem ten ból jest nie do wytrzymania:no:

27012... - gratuluje udanej wizyty:tak:dobrze ze z malutka wszystko ok:biggrin2:zobacz jak ten czas szybko zlecial od piatku nie moglas sie doczekac dzisiejszej wizyty a tu juz po:-D:szok:
Agapa - kochana uwazaj na Siebie ,pamietaj rodzimy razem:tak:

Dziewczyny coraz bardziej mnie przeraza czas który leci jak szalony!!! Listopadówki juz szaleja na calego ,a październikowek zostalo w dwupaku tylko 2 :-)zaczyna mnie to wszystko przerazac:baffled:

Jutro mam badania z rana mocz i morfo +hemoglobina glikowana...o 6 pobódka...

Dobry wieczór :)
Bardzo męczący dzień dziś miałyśmy :/ wykłady, chodzenie po mieście w ważnych sprawach, potem ćwiczenia i na koniec szkoła rodzenia, ale to ostatnie było samą przyjemnością :)
Dziś uczyliśmy się co nieco o kąpieli maluszków, a na następnych zajęciach sami będziemy ćwiczyć na lalkach kąpiele na sucho i w wanience :)
Dokupiłam dziś do mojej wyprawki szpitalnej skarpetki :-D bo były 3 pary za 5zł :)

Dziewczyny przerażacie mnie z tymi czopami, bo mi się śniło, że rodzę za 3 tyg i to było takie bardzo realistyczne :no:
Trzymajmy się ile się da w 2paku...
Agapa, może lepiej jednak odwiedzić IP... to już nie pierwsza Twoja "przygoda"
Nastazja, kuruj się, wygrzewaj i popijaj herbatkę z miodem i cytrynką :)
270.. no Malutka rośnie i ważne, że zdrowo :)
Miłrgo wieczoru dziewczyny :)
Jutro opiszę kilka ciekawych rzeczy ze szkoły, bo dziś już jestem padnięta :)

milego wieczorku dziewczyny,
Agapa... wez no zagadaj tam do tego Twojego małego chłopaczka i przetłumacz mu że jeszcze nie czas!!! a swoją drogą do tej pory dziewczynki się moze nie spieszyly... no ale to pierwszy kawaler to kto wie co mu się tam uwidziało, ale tak jak dziewczyny piszą jakby co to jedz sprawdz na IP.
270.. super ze wszystko ok:) hihi o to Twoja dzidzia ciut wieksza od mojej:) hhi bo z tego co kojarzę mamy ten sam termin. Ciekawe jakie te nasze Karolcie się urodzą:)
Ewka ty tez uwazaj na siebie.... kurde juz chyba zaczyna się robić goracy okres na grudniowym forum...
Nastazja do lozka marsz!!!! Rozumiem że tatuś Adasia ma tylko Ciebie, ale myślę że nie chcialby żeby przyspieszony porod był wynikiem troski o niego, więc trochę spauzuj, mało to już przeszliście w tej ciąży kochana?
Mła szpital cud miód i orzeszki:)

Ostatnia edycja:
Agapa-w razie czego jedź na IP i nie śpiesz się za bardzo,a raczej mały niech się tak nie śpieszy :) Trzymam kciuki.
Co do czopa to mi zaczął odchodzić jakoś 2 dni temu i skurczybyki mam dość bolesne, wczoraj powiedziałam M ,że jak tak ma boleć poród to ja dziękuję i niech sobie mała jeszcze siedzi, najlepiej do 18 ;-)bo ja wysiadam, dzisiaj też cały dzień mi się brzuch stawia, a jeszcze M przeziębiony i zarazę rozsiewa:rofl2: normalnie marudzi,że strach ,już się czuję jakbym dziecko miała w domu ...takie 37 letnie dziecko...:no:

cześć dziewczyny! Strasznie dawno mnie tu nie było, ale tyle się działo, że aż strach ;]
u nas wszystko wporządku- czekamy na decyzje z mieszkaniówki, i powolutku zaczynamy remont- roboty masa, a zostały nam tylko 43 dni ;p
dzisiaj byliśmy u okulisty i możemy spokojnie rodzić naturalnie- nie ma żadnych przeciwskazań :)
jeszcze czeka nas wizyta w szpitalu i "próba znieczulenia" - żeby potem podczas porodu można było uzyskać je bez problemu- dziwnie to wymyślili, ale cóż, co szpital to obyczaj ;p Obiecuję, że jak tylko u nas się troszkę uspokoi to nadrobię forum! trzymajcie się cieplutko!

reklama
witam drogie Mamy
ja dopiero dotarłam do domu a wyszłam o 8 rano!!
cały dzień na obrotach... uczelnia, odebranie wyników, szkoła rodzenia i wizyta uu gina.
wizytę opiszę w odpowiednim wątku.
najgorsze, że facet ze sklepu gdzie zamówiłam wózek i meble doprowadził mnie do szału!!ale nie będę Wam tu marudzić!!

a mój M też dołożył swoje, nie pojechał ze mną do lekarza bo pomagał koledze auto sprzedawać :wściekła/y::szok: całe szczęście,że moja mama ze mną tam była! dla niej to też było miłe przeżycie-zobaczyć swojego jeszcze nienarodzonego wnuka :-)

Do góry