Wróciliśmy właśnie do domu i mąż robi kolację a ja od razu na bb, On podejrzewa mnie juz o uzależnienie...no trudno..niech już będzie...niech będę ta gorsza...:-). U diabetologa wszystko spoko, dalej dietka. Wynik hemoglobiny glikowanej mi powtórzy bo wydaje jej sie że wyszedł nieadekwatny do stanu mojej glikemii i podejrzewa że był jakis błąd przy badaniu. Badanie było robione jedynie paskiem,a teraz będzie pobierana z żyły.Mam nadzieję że lekarka ma rację...
Wózki oblukane ze wszystkich stron,.... wszelkie możliwe kolory navingtona, aż mi się w oczach mieni...:-). Mła, nadal preferuję fiji, chociaż czerwony namieszał mi trochę w głowie. Indian tez jest ciekawy, ale nie przekonał mnie do siebie na tyle, żeby wyjśc na pierwszą pozycję w moim rankingu..Zauwazyłam, że inne modele navingtona mają gondolki z bardziej matowego materiały i a cadet połyskuje i przez to bardziej widać na nim wszelkie zagniecenia...ale nic to...Zamawiamy go.
Wózki oblukane ze wszystkich stron,.... wszelkie możliwe kolory navingtona, aż mi się w oczach mieni...:-). Mła, nadal preferuję fiji, chociaż czerwony namieszał mi trochę w głowie. Indian tez jest ciekawy, ale nie przekonał mnie do siebie na tyle, żeby wyjśc na pierwszą pozycję w moim rankingu..Zauwazyłam, że inne modele navingtona mają gondolki z bardziej matowego materiały i a cadet połyskuje i przez to bardziej widać na nim wszelkie zagniecenia...ale nic to...Zamawiamy go.
Ostatnia edycja: