No to witam sie i ja bo juz po kawce
zabka gratulacje chlopczyka!!! Tez bym chciala miec 100% pewnosc ze chlopak Bo wszystko mam niebieskie i do brzucia po imieniu juz sir zwracam of 20 tygodnia
Calej reszcie, ktora miala wizyty a nestety bylo sporo i nie pametam wszytkich imion
gratulacje ze zdrowych maluszkow!!
sergi gratki za mozliwosc wynajmu domku
mam nadzieje, ze szybko bedziecie sie mogli wprowadzic. Mieszkanie w domu ma swoje plusy i minusy ale wygodnosciowo bez porownania
Przy okazji mam pytanie, czy twoja polozna wspominala cos o tym nowym zastrzyku znieczulajacym, ktory testuja od 18 miesiecy czy jakos tak a jest pomiedzy pethadine a epidiuralem? Kumpela z Pracy nie pamieta jego nazwy
jezeli nie wiesz to luz dzis na wizycie I tak bede sie pytac ale ona dopiero o 15.30
Kurcze jeszcze 8 tygoni a ja zero zapalu
dola mam prawie codziennie i ciezko cos zrobic, z A. nadal kiepsko, niby się leczy itd ale czasami mam wrazenie ze jest gorzej niz bylo
nie wiem jak to bedzie jak maly sie urodzi. Moja mama ma tez operacje 8 listopada i bedzie miala zwolnienie na 2 miesiace ale ma zakaz dzwigania i duzego ruchu wiec nie wiem ile bedzie w stanie pomoc no ale caly czas zyje nadzieja, ze jakos to bedzie
Zuzia ma urodzinki w przyszlym tygodniu wiec w sobote jade jej kupic swinke morska
a tak sobie wymyslilam bo zabawek ma za duzo a ja tez lubie takie zwierzaki a ona to juz wogole ma fiola na punkcie wszystkiego co sie rusza
musze tez kupic skladniki do jej Swinki Peppy tortu bo bez peppy to ani rusz
Dzis tez czekam bo lozko nowe od mamy w prezencie dostalam I maja przywiec miedzy 12-17 ale ciekawa jestem kto mi je zlozy
No nic, rozpisalam sie (sorki)
milego dnia wszystkim!