reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam się i ja:-)
Inka, powodzenia na glukozie;-)
Ewka, nie zanudź się na tej konferencji..
Sergi - oj, szaleją hormony, szaleją..ja też z byle czego beczę..ostatnio cały czas płaczę (znaczy oczy mi sie pocą), jak mała buszuje w brzuszku, a jej tatuś siedzi z ręką na jej domku i wydaje "ochy" i "achy"..
No, a poza tym, jeszcze chwila i Wham znów zawita na wszystkie radia i inne takie;-)

reklama
Witam.Jal tam nocki przespane dziś?U mnie te nocne eskapady do toalety to chyba sie nie zakończą:( Nareszcie dziś mam troszke luzniejszy dzien i moge częściej do Was zaglądać:)wieczorkiem troszke poczytałam co wcześniej popisałyście,aby choć odrobinke być na bieżąco_Obiadek już się gotuje,Martynka już w szkole,pozostaje mi znaleść jakies fajne zajęcie z Kornelcią.Ale narazie lece zrobić kawusie:-)Pozdrawiam

Ja rowniez witam i tez zmykam bo mam dzis polozna o 9.30 wiec smigiem szykuje siebie i mala. Znow nie mialam pojemniczka na mocz wiec bede robic z biegu u niej, mam nadzieje ze cos mi sie uzbiera :-D

Milego dnia wszystkim!

Maxwell ojj, tak :laugh2: Hormony dają znać o sobie, ale... w takiej postaci jak w tej chwili, to mogą cały czas! :-p :tak: No i w tym roku wyjątkowo chyba NIE BĘDZIE mi przeszkadzało CIĄGŁE puszczanie tego przeboju gdziekolwiek się znajdę ;-) Ostatnio w Tesco na dziale ze słodyczami widziałam... czekoladowe mikołaje! :szok: Wszystkie świąteczne ozdoby przypominają mi, że to tuż-tuż... Dzień, w którym zobaczymy Nasze Pierwsze, Upragnione Dziecko! :zawstydzona/y: :-D A nastrój mam taki teraz, że najchętniej bym wyjęła choinkę z kartonu, ubrała, postawiła na środku salonu i patrzyła, patrzyła... Może przyśpieszyłaby w jakiś cudowny sposób opadanie kolejnych kartek z kalendarza ;-)

Agabeta my się chyba jeszcze nie znamy... :zawstydzona/y: Witam się serdecznie i pozdrawiam :-) Na kiedy masz termin? :-)

Łysa ja mam na 10:00 wizytę ;-) I też zawsze ten problem z pojemniczkiem... :zawstydzona/y: Skleroza... :zawstydzona/y: ;-)

witam!
ja ostatniozakupiłam hurtem parę pojemniczków,żeby uniknąć porannych rozczarowań.
Sergee-ale Cię wzięło i to tak z samego rana:-).Ja bardzo się boję tegorocznych świąt.
Szykują się ogromne zmiany.Rodzina porozjezdżana po całej Polsce i chyba poraz pierwszy każdy będzie spędzał je sam.

Serga Witam,dziękuje za miłe przywitanie.Ja dołączyłam do Was jakieś 3 dni temu,termin mam na 27 grudnia,jest to moje 3 dzieciątko mam juz 2 córeczki.10 letnią Martyne i 14 miesięczną Kornelie.Ja również uwielbiam ten czas przed świąteczny da mnie mógłby trwac nawet cały rok:-)Ludzie wtedy są tak nadzwyczaj mili i uprzejmni dla siebie:-D Pozdrawiam

Czesc dziewczynki!:-)
powodzenia na wizytach i gluko!;-)
Agunia, oby malenstwo bylo w brzuszku jak najdluzej!:tak:
Sergie, widze, ze hormony dzialaja....;-)
U mnie dzis znow sloneczko od rana:-)
Nie moge sie doczekac kolejnego usg.... jeszcze miesiac....:-(
Milego dnia!

Mirabelka ojj, tak... Te święta zmienią w naszym życiu bardzo wiele, jeśli nie wszystko :laugh2: A z tą porozjeżdżaną rodzinką, to wiem coś o tym... Nie pamiętam już, w którym roku ostatnio spędzałam święta BN w Polsce... :-(
Agabeta czuj się na wątku, jak u siebie w domu i pisz z nami dużo :tak: Ja mam termin na 14 grudnia i to będzie nasze pierwsze Dziecko :-) Ale mnie się marzy tak w ogóle rodzinka z trojgiem dzieci :zawstydzona/y: Sama jestem najstarsza z trójeczki ;-)
Papayka ja też jeszcze miesiąc do usg...

A właśnie, Sergi i Lysa - powodzenia na wizytach..no i wszystkim, które też maja jeszcze dziś wizytę:-)
Mirabelka, ja zrobiłam podobnie - też kupiłam od razu więcej pojemniczków, tym bardziej, że u mnie co wizytę moja ginka chce badanie moczu, do tego juz drugi raz robiłam posiew - tych pojemniczków się nazbiera..
Agabeta - ja dzisiaj najpierw ze trzy razy przed spaniem byłam na siusiu, a potem budziłam się co jakieś 1,5 godziny:szok:..masakra..

reklama
Maxwell ja też sobie w Polsce kupiłam kilka pojemniczków i generalnie problem nie tkwi w ich braku, ale w tym, że notorycznie zapominam w dniu wizyty że miałam wziąć próbkę przy pierwszej porannej toalecie... :zawstydzona/y: :-p ;-) A ja w dalszym ciągu w nocy NIE wstaję do toalety... :szok: Śpię jak kamień :tak:

Do góry