Buziaki z rana! :-)
Inka powodzenia na glukozie!
Agapa bardzo się cieszę, że z Maleństwem wszystko dobrze
Ale zmartwiło mnie to zapalenie... :-( Mam nadzieję, że wykurujesz się bez problemu... :*
Agunia1985 wierzę, że wszystko będzie dobrze! Jesteście pod dobrą opieką, dbają o Ciebie i Ingusię i na pewno lekarze nie zrobią nic, co nie będzie konieczne
Oby Ingusia posiedziała jeszcze w Twoim brzuszku przynajmniej do listopada
Dagne wiem, jaki to ból, takie rozstania... :-( Tej "drugiej stronie" też nie jest łatwo wracać na Wyspy...
Ale widzicie się już niedługo, zobaczysz!
Ewka przyjemnej konferencji
A ja wstałam pół godzinki temu (dzisiaj mam położną) i od rana... ryczę jak bóbr... Mamy ustawiony budzik w taki sposób, że nie budzi nas "pikaniem" jakimś, tylko radiem... No i dzisiaj obudził mnie znaną chyba wszystkim piosenką "Last Christmas"!!!... ;-) Jak usłyszałam, to od razu stanęły mi przed oczami poprzednie święta Bożego Narodzenia, kompletnie DO KITU, bo na 3 dni przed Wigilią robiłam test ciążowy i byłam pewna, że nam się udało... W dzień Wigilii dostałam @...
Było beznadziejnie, niczym się nie cieszyłam, tak bardzo byłam zdołowana tym, że nie jestem w ciąży...
A w tym roku dla odmiany pewnie Gabrysiątko już będzie z nami!!!! I to mnie właśnie tak wzruszyło, że siedzę i ryczę...
Ze szczęścia!
[video=youtube;E8gmARGvPlI]http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI&ob=av2e[/video]