reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

rojku- śliczny ten twój Rudolf , a minę ma konkretną to fakt...
Dziewczyny na wątku poradnikowym wkleiłam linki z próbkami :)niestety nie wszystkie mi się wyświetlają .
Kota- na l4 marsz. ja się wzbraniałam ,a teraz od tygodnia mam lenia i poza mega nie wyspaniem jest ok

reklama
Super zwierzaki!:-)
Nereida, fajnie, ze znow jestes i powodzenia z przeprowadzka!;-)
Kota, chyba twoje cialo daje ci znaki....:tak:
Mineralna - mnie tez sie wydaje, ze jak nie kopie - to jest powod do niepokoju.....;-)
Ide na male zakupy... a wlasciwie, to jade;-)
Na razie!

Cześć mamusie:-)
Właśnie wyszła ode mnie teściowa, więc już mam luzik;-)..
Sergi - trzymam mocno kciuki za pomyślne zakończenie sprawy!!Dokopcie im!!!:tak::-)
Kota - może faktycznie czas odpuścić?..wrzesień dopiero jutro się zaczyna:-(..
Żabcia, Tofika, Agunia1985,Rojku- przesłodkie te Wasze zwierzaki!!!
Salsik -współczuję polowania na komara..ja też nie umiem spać, jak mi taki natręt bzyczy nad uchem:wściekła/y::-(..
Papayka- gratki dla siostry:-)!!!U mnie za to w rodzinie w ciąży jest moja...bratowa:tak:.Ona termin ma na przełom kwietnia/maja..ale..w marcu tego roku urodziła córeczkę-Alicję i miała cesarkę..więc się z leksza pośpieszyli,albo wpadka..ale to już tylko oni wiedzą..
Mineralna-dobrze,że kopie!!!:-)
Mła- trzymam kciuki, żebyś poszła na te chorobowe:-)
Anineczka - Ty się nie przepracuj przy tej przeprowadzce!!Uważaj na siebie,kochana..

Ja Cie! świetna psina :) a mina? rewelka:) no ciekawe co myślał... ;p
Nereida, czekamy cierpliwie na Twój powrót :)
Kota - ja bym nie wytrzymała chyba tak długo, chociaż teraz od 12 września na miesiąc czeka mnie praktyka szkolno-medialna a potem uczelnia, i myślę że dam radę :) troszkę ruchu spacerkiem na uczelnie od parkingu mi raczej nie zaszkodzi :)

tofika chomiczek miniaturka nazywa się Roborowskiego =) A Twój piesio śliczny i jak fajnie leży na brzuszku =)

Sergi trzymam kciuki wszystko będzie dobrze wygrasz z nimi.

Nockę miałam nie za fajną usnęłam o północy a potem się obudziłam po 2 i nie spałam do 4 jak usnęłam to już nic nie słyszałam nawet budzików M jak dzwoniły do pracy, ale za to obudził mnie telefon o 5 bo mój M zaspał do pracy i kolega dzwonił =/ i znowu wiercenie się kręcenie i usypianie usnęłam koło 6-tej =/

Wczoraj mój M patrzył na brzuch jak Maluszek kopał i nagle stwierdził tak ... jutro jak będziemy leżeć to wezmę kartkę będę liczył do 49 i w momencie w którym dziecko kopie będę zapisywał cyfry i w ten sposób skreślimy Totolotka :-)

Uciekam się ubierać bo jeszcze siedzę w piżamach a muszę iść do bankomatu i po M to przy okazji zakupy zrobimy =)

Miłego dnia :-)

Wczoraj mój M patrzył na brzuch jak Maluszek kopał i nagle stwierdził tak ... jutro jak będziemy leżeć to wezmę kartkę będę liczył do 49 i w momencie w którym dziecko kopie będę zapisywał cyfry i w ten sposób skreślimy Totolotka :-)
Hihihi, niezły pomysł ma Twój M!!!:-D:-)

witam!kolejna grudniowa mamusia atakuje!:-) nigdy nie przepadałam za komputerem( brak czasu i drobne problemy ze wzrokiem),ale przyszło mi polegiwać w domu i nagle "znielubione' przeze mnie urządzenie okazało się zbawienne.Do zaglądania na forum namówiła mnie siostra,która od jakiegoś czasu udziela się na innym wątku.Mieszkam na Śląśku i jak niektóre z Was powinnam od jutra iść doi pracy ,ale od jakiegoś czasu jestem już na zwolnieniu.Skoro skończyło mi się alibi;) i mam wreszcie czas - witam się bardzo serdecznie, mając nadzieję,że pozwolicie mi tu pobyć ze sobą.

reklama
Cześć Mirabelka,witaj wśród szczęśliwych grudnióweczek:-)!!
Napisz coś więcej osobie- na kiedy masz termin, kogo nosisz pod sercem (macie już imię?) i skąd jesteś dokładniej:-)..ze Śląska jest tu nas całkiem sporo..

Kurcze, a mnie od dwóch dni strasznie piersi bolą, a właściwie sutki..:-( Nie wiem,czy to związane ze zwiększaniem piersi, czy z powolną produkcją mleczka- ale boli:-:)zawstydzona/y:..Macie też tak?

Do góry