reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

witajcie kochane z ten okropnie upalny dzien!!!

my skombinowalismy sobie waitrak do pokoju i co za ulga!!!

becia, strasznie mi przykro z powodu Twojej sytuacji, na pewno jest Ci ciężko, szczególnie, ze teraz, kiedy najbardziej potrzebujesz wsparcia jestes tak naprawde sama... trzymam mocno kciuki, zeby Twojego faceta otrzezwilo, moze faktycznie, tak, jak pisze Agapa, powiedz mu prosto z mostu, bez emocji co czujesz i nad czym sie zastanawiasz, moze on potrzebuje takiego zimnego prysznica...

27012701; gratuluje coreczki!!!

uciekamy do mojej siostry na grilla (mam nadzieje, ze sie nie ugotuje), trzymajcie sie kochane dziewczyny!
buziaki dla brzuszkow!!!

reklama
27012701 gratuluję małej Księżniczki, a imię Julcia jest dosyć popularne ale śliczne, ale u mnie w rodzinie jest już Julka =)

A ja właśnie siedzę i się nudzę ale zaraz mają goście przyjść do nas nie za bardzo mnie to cieszy bo się zrobiłam jakaś w ciąży anty towarzyska =/
Byłam dzisiaj na zakupach i spotkałam koleżankę i się dowiedziałam że jest w ciąży w 3 msc że druga jest w 2 msc a trzecia w 6 msc wszystkie z jednej firmy mniej więcej w podobnym czasie zostaniemy mamusiami i wszystkie z jednej firmy i się nasi M śmiali że każdej co pracuje na serach się zachciało dzidziusiów :-)

żabcia u mnie w byłej firmie był taki pokój w którym każda dziewczyna po kolei zaszła w ciąże i się wszyscy śmiali, że taki zbieg okoliczności:-):-)

dziewczynki mam do Was pytanie...ogólnie nie wierzę w zabobony ale ciotka mi powiedziała, że na chrzestnych nie powinno się brać małżeństwa (w moim przypadku w planach był brat z jego żoną) mimo, że nie wierzę to jednak myślę nad tym...słyszałyście coś na ten temat?

No u mnie w rodzinie nie ma żadnej Julci, tylko obawiam się, że jak kiedyś pójdzie do szkoły to będą same Julie :-)
Jeszcze mamy czas, może mąż wymyśli jakieś ładne imię ;-)

asienka nie znam się na zabobonach i tych różnych banialukach ale ja w to nie wierzę!! i nie chciałabym poddać się tej głupiej presji, którą często wywierają na nas właśnie nasi dziadkowie- ludzie starszej daty.

Dokładnie, zgadzam się z Inką :) a tak między nami to nie słyszałam, żeby w ogóle był taki zabobon ;p o tym, że kobiety w ciąży się nie bierze słyszałam, ale, że małżeństwa? niee :)

reklama
dziewczyny szybkie pytanie- jaką płytę mam wziąć na wizytę żeby gin nagrał mi usg ??
mam w pon wizytę (usg połówkowe 4D) a zupełnie nie mam pojęcia jaką wziąć a przecież nie będę dzwonić z tak głupim pytaniem :zawstydzona/y:

Do góry