reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

No i właśnie wróciłam ze spacerku i przy okazji odebrałam listy od bossa z dołu i mam zawiadomienie że 24 sierpnia na godzinę 8:45 mam się stawić na glukozę że mam nic nie jeść od 10 pm dnia poprzedniego nie brać żadnych tabletek ani nie rzuć gum. Piszę że wypiję ten płyn i mam siedzieć 2 godziny potem pobiorą krew i do domu. Jedyne co się cieszę że tego dnia mojemu M wypada 2 zmiana i że ze mną pojedzie, a tego czego się obawiam że jak nie zjem nic rano i będę jechać samochodem to zacznę wymiotować z głodu bo pierwsze co robię jak wstaje to jem bo inaczej bym padła z głodu tak mnie ssie po nocy =/

Mam tak somo;/ ja glukoze wybieram sie pod koniec sierpnia ale nie wiem jak ja przetrwam, gdyz dzien zaczynam od przekaszenia chociaz by głupiej nektarynki, bo inaczej robi mi sie nie dobrze:(

reklama
Właśnie poszukuję wraz z moim M na necie gdzie to ja w ogóle mam się udać na tą glukozę bo nie mamy zielonego pojęcia gdzie to się mieści heh =)

Ale mnie jakaś senność zaczyna ogarniać, masakra =/

a mi ostatnio powiedzialy koleznki ze jak masz cukier w normie przez cala ciaze to nie musisz robic glukozy;/
ja z Patrykiem robilam i mi nic nie powiedzieli ze dzien wczesniej nic nie jesc i nie pic;/

a teraz siedze sobie u Tesciow i Mama piecze placek z kruszanka mniamniammmmmmmmmm:):)

dobry wieczór

ja troszkę odpoczęłam po dzisiejszych porządkach, poczytałam książkę i teraz w sumie to brak pomysłu.
jutro mam zamiar spać do oporu aż mnie głód z łóżka wygoni :-D

życzę wszystkim spokojnej nocy

dobry wieczór

ja troszkę odpoczęłam po dzisiejszych porządkach, poczytałam książkę i teraz w sumie to brak pomysłu.
jutro mam zamiar spać do oporu aż mnie głód z łóżka wygoni :-D

życzę wszystkim spokojnej nocy
ale Ci zazdroszcze:):)
ale moze Tesciowie pojada do kosciolka z Malym to ja sobie pospie:):)

kochane mnie tez muli rano ale przeżyłam glukozę nie jest taka straszna jak sie wydaje dacie rade :)
a ja zajadam sie serniczkiem na zimno hehehe tato mi zrobił hmmm jest pyszny z brzoskwiami:-) i meliska na dobry sen normalnie bajka :)

Ehh, ja bym musiała tej twojej meliski Niunia wypić ze dwa wiadra żeby się uspokoić. Ja nie wiem czy te problemy moje się kiedyś skończą.. :( Zamartwianie się to moja specjalność..
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze badania glukozy, widzę że póki co tylko ze mną były takie akcje. Zaraz idę pod prysznic i do łóżka, chociaż nie wiem czy uda mi sie zasnąć.

reklama
Do góry