reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Trzymam kciukasy za Wasze dzisiejsze wizyty dziewczynki.
Słoneczko pięknie świeci i nagrzewa sie, bo rano rzeczywiscie chłodnawo było. Musze jechać zatankować, bo taka kropka pomarańczowa mi się pokazała na blacie:-) Byle jeszcze za 6zł nie była benzyna-koszmar.
Zabieram sie za cosik twórczego, żeby mi czas szybciej zleciał, ale Niunia teraz tak fajnie kopie:-p

Pojawiło się kilka nowych mam i tatuś. Więc ponawiam swoją prośbę o głosy na plac zabaw dla naszych dzieciaków. Należy się zarejestrować i codziennie oddawać głos. Ale ja was w tym wyręczę i będę za was głosować. Wystarczy że się zarejestrujecie i klikniecie link aktywacyjny , ktory będzie przesłany na wasz adres email-owy. Potem podajcie mi swoje dane na PW, a ja w waszym imieniu będę oddawać codziennie głosy. Bardzo was o to proszę. Zarejestrujcie też swoją rodzinę i znajomych. To wszystko na Nivea

Venus i Agapa- trzymam kciuki &&& :) żebyście wyszły z gabinetu tak szczęśliwe jak ja :)
A właśnie bo tu większośc się rozbudza przy kawce, więc i ja biegnę po moje "mleko z kawą" ;p i lekkie śniadanko :)

W telewizji jakiś czas temu usłyszałam, że w Polsce niedługo będzie 2 pory roku: zima i pora deszczowa ;p u mnie teraz ładnie słoneczko świeci, ale temperatura raczej przypomina wczesną wiosnę bądź jesienń, a nie lato. Ale cieszę się, że nie pada (odpukać!!)

Ostatnia edycja:
U mnie zimno, ponuro, wietrznie i wygląda na to, że niebawem deszcz... Normalnie jesień! :szok:

A swoją drogą - nie lubię jesieni, ale kiedy o niej pomyślę to jakoś mi w tym roku nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - cieszę się, bo przybliża mnie ta myśl do terminu porodu i przywitania Maluszka na świecie :tak: A jak jeszcze pomyślę o chwili, kiedy w oknach sklepów zaczną się pojawiać choinki i świąteczne piosenki w radio, to na samą tę myśl łezka wzruszenia się kręci w oku... Będę trzymała w ramionach Bobasa i łączyła się wszystkimi odczuciami z Nowonarodzonym w Betlejem... :zawstydzona/y::-D:tak: Pięknie... :-)

A u nas będzie Bożonarodzeniowa Niespodzianka! Podjęliśmy decyzję z Tatuśkiem, że skoro nasz Berbeć się zasłania, to nie chcemy poznawać płci Malucha szybciej, niż po porodzie! ;-)

reklama
Sergi - bardzo "odważna" decyzja :) podziwiam Ciebie, jak i inne dziewczyny, które tak postanowiły :) ja bym nie wytrzymała. Teraz już jestem nastawiona na Córcię i mąż też :) jak wychodzi do pracy to budzi nas całusem i mówi: "do potem dziewczyny" :)

Do góry