reklama
Trzymam kciukasy za Wasze dzisiejsze wizyty dziewczynki.
Słoneczko pięknie świeci i nagrzewa sie, bo rano rzeczywiscie chłodnawo było. Musze jechać zatankować, bo taka kropka pomarańczowa mi się pokazała na blacie:-) Byle jeszcze za 6zł nie była benzyna-koszmar.
Zabieram sie za cosik twórczego, żeby mi czas szybciej zleciał, ale Niunia teraz tak fajnie kopie
Słoneczko pięknie świeci i nagrzewa sie, bo rano rzeczywiscie chłodnawo było. Musze jechać zatankować, bo taka kropka pomarańczowa mi się pokazała na blacie:-) Byle jeszcze za 6zł nie była benzyna-koszmar.
Zabieram sie za cosik twórczego, żeby mi czas szybciej zleciał, ale Niunia teraz tak fajnie kopie
agapa
Fanka BB :)
Pojawiło się kilka nowych mam i tatuś. Więc ponawiam swoją prośbę o głosy na plac zabaw dla naszych dzieciaków. Należy się zarejestrować i codziennie oddawać głos. Ale ja was w tym wyręczę i będę za was głosować. Wystarczy że się zarejestrujecie i klikniecie link aktywacyjny , ktory będzie przesłany na wasz adres email-owy. Potem podajcie mi swoje dane na PW, a ja w waszym imieniu będę oddawać codziennie głosy. Bardzo was o to proszę. Zarejestrujcie też swoją rodzinę i znajomych. To wszystko na Nivea
kota-behemota
Q & H team
Agapa, będzie dobrze!!! wszystkie grudniowe kciuki zaciśnięte!!!
dagne
Venus i Agapa- trzymam kciuki &&& żebyście wyszły z gabinetu tak szczęśliwe jak ja
A właśnie bo tu większośc się rozbudza przy kawce, więc i ja biegnę po moje "mleko z kawą" ;p i lekkie śniadanko
A właśnie bo tu większośc się rozbudza przy kawce, więc i ja biegnę po moje "mleko z kawą" ;p i lekkie śniadanko
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Agapa, Venus - trzymam kciuki!!!
U nas też tak coś jesiennie się robi...
przy okazji: mamy już 500 stronę na wątku głównym!!!
Ostatnia edycja:
agapa
Agapa, Venus - trzymam kciuki!!!
Też właśnie zauważyłam tą 500. Szalejemy.
dagne
W telewizji jakiś czas temu usłyszałam, że w Polsce niedługo będzie 2 pory roku: zima i pora deszczowa ;p u mnie teraz ładnie słoneczko świeci, ale temperatura raczej przypomina wczesną wiosnę bądź jesienń, a nie lato. Ale cieszę się, że nie pada (odpukać!!)
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
U mnie zimno, ponuro, wietrznie i wygląda na to, że niebawem deszcz... Normalnie jesień!
A swoją drogą - nie lubię jesieni, ale kiedy o niej pomyślę to jakoś mi w tym roku nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - cieszę się, bo przybliża mnie ta myśl do terminu porodu i przywitania Maluszka na świecie A jak jeszcze pomyślę o chwili, kiedy w oknach sklepów zaczną się pojawiać choinki i świąteczne piosenki w radio, to na samą tę myśl łezka wzruszenia się kręci w oku... Będę trzymała w ramionach Bobasa i łączyła się wszystkimi odczuciami z Nowonarodzonym w Betlejem... Pięknie... :-)
A u nas będzie Bożonarodzeniowa Niespodzianka! Podjęliśmy decyzję z Tatuśkiem, że skoro nasz Berbeć się zasłania, to nie chcemy poznawać płci Malucha szybciej, niż po porodzie! ;-)
A swoją drogą - nie lubię jesieni, ale kiedy o niej pomyślę to jakoś mi w tym roku nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - cieszę się, bo przybliża mnie ta myśl do terminu porodu i przywitania Maluszka na świecie A jak jeszcze pomyślę o chwili, kiedy w oknach sklepów zaczną się pojawiać choinki i świąteczne piosenki w radio, to na samą tę myśl łezka wzruszenia się kręci w oku... Będę trzymała w ramionach Bobasa i łączyła się wszystkimi odczuciami z Nowonarodzonym w Betlejem... Pięknie... :-)
A u nas będzie Bożonarodzeniowa Niespodzianka! Podjęliśmy decyzję z Tatuśkiem, że skoro nasz Berbeć się zasłania, to nie chcemy poznawać płci Malucha szybciej, niż po porodzie! ;-)
reklama
dagne
Sergi - bardzo "odważna" decyzja podziwiam Ciebie, jak i inne dziewczyny, które tak postanowiły ja bym nie wytrzymała. Teraz już jestem nastawiona na Córcię i mąż też jak wychodzi do pracy to budzi nas całusem i mówi: "do potem dziewczyny"