reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej wszystkim! Ostatnie 2 dni bardzo zabiegane mam i tylko powierzchownie czytam BB,ale co mnie zmartwiło agapa od poniedziałku nic się nie odzywa:-(. Czy któraś z Was ma może jakieś wieści o jej samopoczuciu?

Nie mam pojęcia ale mam nadzieję że wszystko w porządku , ostatnio zdawała się być przemęczona może pozwoliła sobie na jakieś małe spontaniczne wakacje i wypoczynek :-)
W każdym razie nie bądźmy złej myśli

reklama
Chyba miała na czwartek do swojego ginekologa iść o ile pamiętam, albo w razie bólu silnego na IP. I chyba dziś posiew albo ogólne badanie moczu miała robić. Na pewno da znać jak będzie mogła :) a nam pozostaje trzymać za Nią i maleństwo kciuki :)

Po ponad 2 godzinnej drzemce powróciłam na BB =)
Spałam jak suseł i aż się lepiej czuję po tym spanku =)

Moja Kruszynka od wczoraj tak jakoś inaczej kopie tzn. częściej i mocniej. Jak kopnie to nie nieraz aż muszę się za brzuch złapać albo mnie ugnie heh do tego widać jak się brzuchol rusza, wcześniej kopało ale rzadko i to było takie puk puk i takie ślizki ruszki malutkie.

Miałam tyle planów na dzisiaj sortowanie ciuchów itd. a teraz jakoś mi motywacja do tego wszystkiego uciekła gdzieś także przełożę to na jutro =)
Jutro muszę jechać zapisać się na wizytę do położnej na 29 sierpnia, a przy okazji łudzę się że Ją spotkam i da mi coś na mojego mega rozstępa bo Palmer's już na niego nie pomoże =/

Hej witam wszystkich, zasypiam dzisiaj na stojąco, normalnie nic mi się nie chce ,a mała tak kopie,że aż mnie zgina w pół:)miłe to tylko ,że małpeczka spać nie daje masakra.

żabcia - bardzo dziękuje tylko wiesz... wtedy kiedy miałam się dowiedzieć pępowiną było zasłoniete. A w Pon. powiedziała ,że dziewczynka tylko wiesz ,że z dziewczynki zawsze na chłopca może się przerobić. Na początku jak się zbierałyśmy to
górowali chłopacy. :)

Hej witam wszystkich, zasypiam dzisiaj na stojąco, normalnie nic mi się nie chce ,a mała tak kopie,że aż mnie zgina w pół:)miłe to tylko ,że małpeczka spać nie daje masakra.

Mam to samo ! drugi dzień taka zaspana jestem.

Hm ... a moja mała to samo.. jak tydzień nie kopała tak od 3 dni masakra ,ale uwielbiam to. Martwiłam się ,że nic się nie rusza i temu poszłam na wizyte. A tak waży ponad pół kg i ma długie nogi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No hej babeczki i faceci o ile jesteście chłopy tu na forum.
oj trochę mnie nie było z Wami ale zalatany chłopczyk jestem i nie mam czasu na nic... No u nas w najlepszym porządeczku, dziś byliśmy u gina i wsio w jak najlepszym stanie jest, Wiecie co ? normalnie już czułem ( po raz 1 w życiu ) jak to małe smoczątko wierzga i się porusza :). Położyłem swoją smoczą głowiznę na mymłonie :tak: mojej damy i poczułem jak coś mnie w głowę kopać zaczęło... No kurcze jeszcze się nie urodziło a już Tate kopie :) ... pozdrawiam i wracam na łono BB

reklama
Do góry