reklama
venus27
Fanka BB :)
Witajcie kochane mamusie!!!
Jestem już mężatką, chcąc nie chcąc heh. Przeraża mnie tylko wymiana dokumentów-masakra... Dziękuję Wam serdecznie za wszystkie życzenia!!:-)
Gratuluję poznania płci:-) Trochę Wam zazdroszczę...Chyba zostałam sama z niewiedzą...Kusi mnie żeby jechać dzisiaj na 4d. Pewnie mój M. nie będzie chciał, bo mamy jeszcze troche latania po weselu. Za chwilę zaczynamy remont, aż się boję pomyśleć.
Jak będę znać płeć to pomyślę o wózku i innych waznych rzeczach dla dziecka. Będę potrzebowała parę porad od doświadczonych mamuś!!
Jak dzisiaj samopoczucie u Was??
Jestem już mężatką, chcąc nie chcąc heh. Przeraża mnie tylko wymiana dokumentów-masakra... Dziękuję Wam serdecznie za wszystkie życzenia!!:-)
Gratuluję poznania płci:-) Trochę Wam zazdroszczę...Chyba zostałam sama z niewiedzą...Kusi mnie żeby jechać dzisiaj na 4d. Pewnie mój M. nie będzie chciał, bo mamy jeszcze troche latania po weselu. Za chwilę zaczynamy remont, aż się boję pomyśleć.
Jak będę znać płeć to pomyślę o wózku i innych waznych rzeczach dla dziecka. Będę potrzebowała parę porad od doświadczonych mamuś!!
Jak dzisiaj samopoczucie u Was??
Miła pewnie że tęsknię za moim miasteczkiem a jarmarki Dominikańskie to zawsze uwielbiałam. A skąd Ty dokładnie jesteś z podkarpacia ??
Powiedzmy, że póki co większość mojego czasu spędzam w Rzeszowie
Co do USG, to jestem ciekawa, czy wytrzymasz do października. Ja mam w przyszłym tygodniu, a już się nie mogę doczekać. Nawet pomimo tego, że już znam płeć
witam!
Pierwsza nocka u mamy przetrwana, tylko Mała wstała rano przed 6 razem ze mną jak szykowałam się do pracy. Wszyscy musimy się przyzwyczaić.
Na razie piękna pogoda , śniadanko zjedzone, wiec można zabierać się do pracy:-)
Pierwsza nocka u mamy przetrwana, tylko Mała wstała rano przed 6 razem ze mną jak szykowałam się do pracy. Wszyscy musimy się przyzwyczaić.
Na razie piękna pogoda , śniadanko zjedzone, wiec można zabierać się do pracy:-)
serg, anineczka, mła...dzięki za wsparcie
a mąż wczoraj pierwszy dzień po urlopie był w pracy i chyba sobie przemyślał co nie co, bo wieczorem po pracy już był czuły jak dawniej a ściągający się filmik o gołych belgijkach skasował już przedwczoraj po tym jak się poryczałam, bo później już mi się w pobieraniu nie wyświetlał (sam na to wpadł bo ja udawałam, że nic nie wiem o tym, że nowe ściąga)... także może wszystko wróci do normy i będzie jak dawniej... bo podobno faceci tak mają, że czasem lubią sobie na takie rzeczy popatrzeć i nie widzą w tym nic złego...
a mąż wczoraj pierwszy dzień po urlopie był w pracy i chyba sobie przemyślał co nie co, bo wieczorem po pracy już był czuły jak dawniej a ściągający się filmik o gołych belgijkach skasował już przedwczoraj po tym jak się poryczałam, bo później już mi się w pobieraniu nie wyświetlał (sam na to wpadł bo ja udawałam, że nic nie wiem o tym, że nowe ściąga)... także może wszystko wróci do normy i będzie jak dawniej... bo podobno faceci tak mają, że czasem lubią sobie na takie rzeczy popatrzeć i nie widzą w tym nic złego...
mamcia2
mari88 jeśli chodzi o facetów i oglądanie takich filmików to niestety, ale chyba będziesz musiała do tego przywyknąć, bo każdy facet coś takiego ogląda w necie, ale nie dlatego, że Ty mu zbrzydłaś, po prostu tak mają i oglądają takie filmiki. Twój nie zatarł śladów i to wykumałaś, ale jestem pewna że nadal będzie oglądał i oglądał już przed ślubem. Następnym razem pozaciera ślady i nie zauważysz , że coś takiego ściągnął i obejrzał. Mój tak zawsze robił i usuwał cała historie i wszystkie ślady w kompie, żeby nie było widać co oglądał i co ściągał a pliki na dysku robił jako ukryte, ale ja niestety jestem podstępniejsza i to i tak wyczaiłam :-) Ja mojemu nie zabraniam niech sobie ogląda tylko niech nie dotyka
A mój jest jakiś anty... odkąd Mnie poznał - tzn. nie kręci go to - nic nie ściąga ani nic...wogóle on jest z tych co to seks mu do szczęścia nie potrzebny do końca - częściej ja POTRZEBUJĘ niż on...ale kiedyś była śmieszna opcja bo gdzieś tam zza czasów kiedy się nie spotykaliśmy miał wśród mp3 zakopany jakiś jeden filmik i potem oddał kompa siostrze.
Kiedyś zaprosiliśmy znajomych siedzimy w salonie a Mój M -"to ja pójdę odpalę muzykę u siostry w pokoju"
No i po kilkunastu minutach nagle zamiast muzyki słychać jakieś jęki - wszyscy patrzą po sobie a ja z koleżanką pędem do pokoju zobaczyć co to - a tam w najlepsze a kcja na ekranie się rozgrywa - dobrze że przynajmniej na siostrę nie spróbował zwalić bo wtedy miała z 16 lat
A teraz moje wczorajsze USG :-)
Kruszynka jest cała i zdrowa nie wiem niestety ile waży i mierzy ale ........... NIE MA SIUSIAKA
Także moje Kochane ogłaszam wszech i wobec, że mój synek okazał się moją córeczką
Dziękuję Wam za kciukasy :-)
Lecę jeszcze spać bo padam coś, buziaczki!!
Kiedyś zaprosiliśmy znajomych siedzimy w salonie a Mój M -"to ja pójdę odpalę muzykę u siostry w pokoju"
No i po kilkunastu minutach nagle zamiast muzyki słychać jakieś jęki - wszyscy patrzą po sobie a ja z koleżanką pędem do pokoju zobaczyć co to - a tam w najlepsze a kcja na ekranie się rozgrywa - dobrze że przynajmniej na siostrę nie spróbował zwalić bo wtedy miała z 16 lat
A teraz moje wczorajsze USG :-)
Kruszynka jest cała i zdrowa nie wiem niestety ile waży i mierzy ale ........... NIE MA SIUSIAKA
Także moje Kochane ogłaszam wszech i wobec, że mój synek okazał się moją córeczką
Dziękuję Wam za kciukasy :-)
Lecę jeszcze spać bo padam coś, buziaczki!!
inka85
Mamusia Aleksego
nereida więc gratuluję córeczki :-)
ja właśnie czekam na badanie i zapadnie decyzja czy mogę iść do domu czy nie. ale obstawiam,że tak bo to mój lekarz prowadzący i jak go poproszę to mnie puści wezmę kolejne L4 i 29 spotkamy się na połówkowym.
miłego dnia
ja właśnie czekam na badanie i zapadnie decyzja czy mogę iść do domu czy nie. ale obstawiam,że tak bo to mój lekarz prowadzący i jak go poproszę to mnie puści wezmę kolejne L4 i 29 spotkamy się na połówkowym.
miłego dnia
dagne
Nereida no w końcu jakieś wieści sytuacja z siusiakiem podobna do usg żony mojego kuzyna w 17tyg było że siusiak a na połówkowym w 21tyg nagle siusiak zniknął ;p
A tak w ogóle to dzień dobry ja dziś siedzę jak na szpilkach bo o 18.30 moje usg 3d
A tak w ogóle to dzień dobry ja dziś siedzę jak na szpilkach bo o 18.30 moje usg 3d
reklama
M
mineralnakocica
Gość
Dagne: a ile zapłacisz za USG?