reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

a mi już pierwszy dzień prawie minął. pospałam, poczytałam książkę i teraz nadrabiam zaległości na bb.

Aleksy cały dzień daje o sobie znać, kręci się, wierci jak nigdy dotąd :-) ale uczucie cudowne!!

spokojnego wieczoru Mamuśki

reklama
Witajcie:):)
niebylo mnie prawie tydzien i niestety nie nadrobie...

Ale wczoraj bylam na badaniu 2d w Plazie i dzidzia ma sie dobrze,ale nadal nie widac czy chlopak czy dziewczynka!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

A teraz siedze w domku,bez Patryczka...zawiozlam go do Tesciow do wtorku...ale cicho i purto bez niego...ALe tam ma dobrze,wiec niby sie nie matrwie:):)
A ja sobie troche odpoczne bo troszke mnie pobolewa brzuch;/

Milego wieczorku..

hejka w poniedziałek:-)
Strasznie zmęczona dzisiaj jestem a w sumie pospałam, chyba zdenerwowanie mi troszkę przyszło w związku z remontem-musze wyluzować. Kami u babci już ulokowana i wypakowana, a ja dzisiaj popołudniu jeszcze swoje rzeczy przewiozę.
Zaraz musze ruszyć do Krakowa na szkolonko i tez na razie mam lenia strasznego, ale trza zarabiać.
Miłego dzionka.
Męzol ma mi przynieść modem do lapka do mamy to mam nadzieje zę bedę dostępna popołudniami.

dzień dobry

ja właśnie zajdam śniadanko ale oczywiście swoje domowe, bo szpitalne jakoś kiepsko wygląda.
noc jakaś niespokojna była, i o 6 obudzili mnie już na mierzenie temperatury :wściekła/y: wczoraj cały dzień czułam się dobrze a ok 23 złapał mnie taki potworny ból brzucha i trzyma do teraz. zgłosiłam lekarzowi więc zobaczymy co postanowi, póki co mam dużo leżeć!!

miłego dnia Wam życzę

Witajcie,
Ale noc- pobudka o 1:00, 1:30, 3:00, 4:00 i 8:00.. Zjadłam właśnie jogurt, piję sobie herbatę owocową i zaraz idę pod prysznic. Potem muszę lecieć na pocztę i gdzies z M. pojedziemy sobie, na zakupy albo obiad jakiś. No bo co tu robić w taką pogode? Ostatnio coś szybko tyję ;( To pewnie przez ten apetyt.. Przydałoby się to twoje szpitalne jedzenie inka:-D

Buziaki, trzymajcie się ;)

Witajcie Kochane!!!
Przyszła pora i na MNie dziś od 15.40 trzymajcie kciuki :-) PODGLĄDAMY O TEJ MOJEGO DZIECIACZKA :-)
No i standardowo zaczynam panikować :-D

A z innej beczki... próbowałam się wczoraj kochać z mężem ale..po 2-3 min sexu z "Benka" uchodziło powietrze... M mói że wie że dzidzia sobie tam pływa i jej sie to podoba ale gdzies tam w głębi boi sie ze Nam krzywdę zrobi...ech...no nic będziemy próbować dalej...

Miłego dnia Laleczki!!! :-)

reklama
Cześć.
A ja w miarę wyspana bo mąż do Mai wstawał, ale niestety kolka nie minęła i trochę mnie to niepokoi, że mogę wylądować w szpitalu:-( Koło południa zadzwonię do koleżanki która jest położną i spytam czy teraz na kolkę nerkową też biorą do szpitala i co ja mam wogóle robić. Dam wam znać co i jak. Ostatecznie mam nr. tel. do kilku dziewczyn to będę pisać

Do góry