reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Izu jeszcze ujrzysz dwie krechy na teście. Po prostu najwidoczniej jeszcze nie pora, ale ona nadejdzie!!!!!
Zdrówka dla Tymka!

Byłam u lekarza, z ciążą wszystko ok, mam brac witaminy, odpoczywac i cieszyc sie ciążą- Zalecenia mojego doktora:)

reklama
Sosnowiczanka- cieszę się, że z Twoim okruszkiem wszystko w porządku :-)

U nas dzisiaj paskudna, jesienna pogoda. Do południa popracowałam troszeczkę w ogrodzie przygotowując niektóre rośliny na zimę, a teraz juz siedzimy z młodą w domu, bo deszcz zaczął kropić.

Byłam wczoraj z P w Plusie, bo umowa mi sie kończy i wydzwaniają do mnie kilka razy dziennie. Miałam zmniejszyć sobie abonament, ale wzięłam taki sam, tylko na lepszych warunkach. Minuty i smsy do wszystkich bez limitu, dodatkowo internet, a najbardziej ciesze się, że za granicę również mogę dzwonić za darmo, także braciszek poinformowany, żeby już nie dzwonił i nie płacił za rachunki, bo ja będę go prześladować (w dobrym słowa tego znaczeniu).
aha no i piękny biały telefon :))

Teraz już zmykam, bo sterta ciuchów do prasowania czeka:-(jak ja nie lubie prasować, no ale cóż nikt za mnie tego nie zrobi.
Miłego dnia :-)

Sosnowiczanka- super!! To teraz kciuki za przeczucie dziewczynkowe;-)

My czekamy na wyniki siostry Tz , miała wczoraj biopsję , wykryli komórki nowotworowe w guzku na macicy....:-(

Połowa przedszkola chora, dziś następne dzieciaki z temperaturą przyprowadzili... wkurza mnie to!! Wiem, że nie każdy może wziąć opiekę , ale nie ułatwia to funkcjonowania innym... :no:

Hello,

27, ja uwielbiam prasowac :) jedyna praca domowa, ktorej efekty sa widoczne! I chwila dla siebie bez dzieci. Zawsze ogladam wtedy na laptopie sex and the city :))

Laski, jak ja Wam zazdroszcze wypadu na Lennego, pakuje sie rowniez do torby ktorejs z Was razem z Netka :)

U Kuby w przedszkolu szaleje choroba bostonska, mam nadzieje, ze do niego sie nie przyczepi.

edit. Dzis dostalam okres po raz pierwszy od urodzenia Hani.. Eh.. Nie tesknilam za ta zolzowata kota ;)

Ostatnia edycja:
Kota- a ja uwielbiam myć okna:-D

Milva- a jak po odstawieniu daylette? Mi zostało 10 tabletek i też nie będę brała kolejnego opakowania. Chcemy starać się od wiosny o dzidziusia i chcę wyregulować sobie cykl, ale jak to wyjdzie to zobaczymy. A tak w ogóle, to po tych tabletkach moje libido było prawie zerowe. Obawiam się tylko o miesiączki, bo zanim zaczęłam brać tab.anty. to miałam bardzo, bardzo bolesne miesiączki, a tabletki jakoś pomogły na ten comiesięczny ból, zobaczymy jak będzie teraz.

Ale macie ulubione zajęcia... :)
Ja się szkole w Ustroniu i jest cudnie. Wczoraj się wytanczylam i czuję się dzisiaj bosko, mimo że niewyspana :)

Hej.

Dawno mnie nie było ale.praca dom praca dom na przemian z Piotrkiem i ogarnięciem.domu i dzieci.

Marika z Fabianem są cudowni, kocham ich nad życie<3

Kota bardzo mi przykro ze tqk u Was się dzieje;( mam nadzieje ze się poprawi jak najszybciej bo taka z Was cudowna rodzina

netka jeszcze znajdziesz faceta swojego życia;*

A teraz uciekam spać. Dobranoc;*

reklama
Witajcie.
U nas nieciekawie. M. od dłuższego czasu jest w szpitalu. Ciągle rodziców proszę o pomoc przy Adasiu, bo jak mam zmianę na popołudnie to wracam dopiero o 20 do domu. Teraz kończy mi się umowa i sama nie wiem jak to będzie dalej. Kasy brakuje a wszystko się sypie. Teraz sama jestem ze wszystkim i ledwo żyję. Fizycznie jestem wypompowana. Teraz muszę ogarnąc dom i spadam do pracy, wrócę o 20, kolacja, kąpiel i sen. Dobrze że jutro sobota...

Kota- bardzo to przykre o czym piszesz.. Wiem bo sama przeżywam, teraz dopiero jak M. jest w szpitalu miał czas na przemyślenia i mnie przeprasza. Nie wiem czemu człowieka zawsze musi spotkać coś złego by dotarło do niego co tak naprawdę jest ważne w życiu i na kogo może liczyć.

Ostatnia edycja:
Do góry