kota-behemota
Q & H team
żabcia, ciesze sie, ze z maluszekiem wszystko ok! maly wiercipieta hehe, ja na usg tez mialam wrazenie, ze chlopak i pan dr potwierdzil, wiec moze dobrze sie dopatrzylas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówisz niebieski kolorek??:-):-)też już nie mogę się doczekać płci, lecieć na zakupy i kupować niebieski kolorek ;P
Super uczucie, co nie? Moja kruszynka dała wczoraj popis z dobre 5 minut, mi łzy leciały z oczu (oj głupia ja:-)), choć to przecież nie pierwszy raz te kopniaczki, a męzul tez był zachwycony, bo tamtych wcześniejszych ruchów nie czuł..Witajcie kochane Grudnióweczki,
wczoraj przed snem za to poczułam kopniaka przez brzuch na dłoni!!! ale bosko, niestety M. się na ten zaszczyt nie załapał ale wierzę, że niedługo zostanie solidnie skopany, a co!
Aga7602, gratuluję dziewczynki..a tą miedniczką nerkową się nie łam..będzie dobrze!!!Mojej koleżanki córa (2 dni młodsza od mojej) miała podobnie, ale się jej wyrównało do miesiącaWczoraj byłam na usg połowkowym, ale nie mialam sie nawet siły odezwac do Was jeszcze wczoraj. Na 99% DZIEWCZYNKA .
Lekarz mi zrobił mnostwo pomiarów wszystkie oprocz jednego są dobre, od wczoraj zamartwiam sie tym jednm pomiarem, przeryczałam całą noc:-szok:- moja dziewczynka ma powiekszoną jedna miedniczke nerkową-wg niego moze to nic nie być ale do kontrolnego usg mam sie zgłosic za 2 tygodnie, a moze byc cos powazniejszego wiem juz co nie chce nawet tego pisać jestem zdruzgotana taka wiedzą.
Obecnie siedze i rycze nie umiem sie powstrzymać. Na wszelki wypadek zapisalam sie na za tydzien do znanego specjalisty diagnosty na konsultacje wyniku.
Kurde boje sie nieprzecietnie i niestety juz chyba do konca ciazy tak bedzie,:-( bo nikt mi nie zagwarantuje co bedzie po urodzeniu
Aga, niestety..najwyżej ją dopytam i Ci potem napiszę..Maxwell-czy moze wiesz jakie wymiary miedniczek miala coreczka twojej kolezanki?