reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Co Tu takie pustki?
Za oknem upały =)
Weekend przeleciał bardzo szybko i stwierdzam, że jestem zmęczona i ledwo dziś dupę z łóżka podniosłam. Rano zadzwonił do mnie na szczęście mój szef, że jest w Ełku i chce do mnie jechać i czy potrzebuję by mnie podwieźć. Także dotarłam sprawnie, zrobił u mnie kontrolę, wyszło na plus ;))
Ninka w żłobku, w sobotę była na urodzinach 3cich chrześniaka P i wybawiła się ostro. Skakała na trampolinie i podobno to było dla niej najlepsze w całej tej imprezie także kto planuje kupić trampolinę ma gwarancje, że dziecko się wyskacze ;P

Dziś piękna pogoda mam nadzieję sie utrzyma , dla mnie mogło by być tak zawsze... mam sporo pracy!Uciekam!!

reklama
Milva- Wszystkiego Najlepszego !
violett-kondolencje z powodu dziadka, ach te życie przemijające...
Ewka- dla twojego M i Kami również 100 lat w zdrowiu najlepszym !
Sosnowiczanka- różowy - oryginalnie. Masz już fotkę ?
żabciu- ale zgoze mieliście. Dobrze że czuwałaś i ta koleżanka odebrała telefon od Ciebie, zadzwoniła na pogotowie. Czy w razie co sama byś sie dogadała gdybyś musiała wzywać pomocy ?

Dziś nasze Święto ! - Wszystkiego Najlepszego koleżanki po fachu ;)

Gratuluję wszelkich sukcesów nocnikowych ! U nas tak sie porobiło że musze pilnować małą bo sama lata na kibelek, nie woła mnie wręcz wygania, nie chce nakładki, ani pomocy żadnej. W efekcie często majty zasikane i siuśki wkoło sedesu. Za wcześnie wstaje, spieszy jej się :)

Wczoraj mieliśmy dwie komunie na tą samą godzinę sto km od siebie. Na tej drugiej wylądowaliśmy o godz 19ej gdzie już nie było żadnych gości. Kasia dziś rano wstała gotowa na kolejną imprezę, ona chce do cioci !
Dziś do teściowej na obiad. Prezent wiem że będzie trafiony w 100% - żelazko.
Jutro w przedszkolu Dzień Rodziny. Na placyku będzie festyn, występy.

Ostatnia edycja:
Kurcze też bym chciała się tak jak Wy Kupinosia pogościować ;)
U nas w żłobku dni rodziny i festyn w środę... pewnie nie pójdziemy... Patryk będzie odbierał Ninkę wogle... taką chce jej niespodziankę zrobić i 1 raz ona Go zobaczy właśnie w żłobku. Ciekawe jaka będzie jej reakcja.
Właśnie kumplowi odmówiłam by iść z nim na wesele siostry jego... Nie mam weny ;(

Ja ogarniam wszystko po kolei, bo mężol znowu, albo jak zwykle w delegacji. Brat też, więc mam drugie mieszkanie z rybkami do karmienia. Dostałam po pracy zaproszenie do mojej mamy więc muszę lecieć teraz do teściowej, bo potem trening od Kami.

Hej, u nas nic nowego. Piątkowy wyjazd był udany. Bartuś wręczył mi na urodziny bukiet róż i buziaka- strasznie się wzruszyłam:tak: W sobotę musiałam z młodym jechać do teściowej na zaległe urodziny . Wczoraj byłam z młodym na wycieczce- zapewne widziałyście foty na fb. Oczywiście wszędzie sama...:cool: Dziś Tz mnie nieźle podqrwił:no:

hej,
a u nas jest coś nowego:)
ossssssppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a już myslałam że nas ominęła, a teraz mam jeszcze gorsze mysli...
dopadła kamilka i dlatego boję się że jednak i karolę łapnie a miala szczepenie miesiac temu przeciw ospie... gdybym choc trochę przewidywała taki scenariusz że siostrzenica nam sprzeda ten cud to bym małej nie szczepiła.
mam nadzieje ze jeli ją drapnie to chociaz łagodniej przejdzie. Szkoda mi kamilka
rano nie mial śladu o 19.30 jeszcze nic nie zauwazylam a nagle skarzy sie ze szyjka go boli ja patrze chrostki ale malutkie drobne sciagam koszulke a tam juz wieksze z wodą. W ciagu 2 h z 8 chrostek duzych zrobilo sie ponad 20 a reszty juz nie licze bo dzis to są dopiero punkty. Byłam na duzurze to nas odprawiła z kwitkiem, ze ospę leczy czas i ciepło wiem ze to raacja ale sa srodki ktore moga mu ulzyc, a biedny est bo nawet w buzi ma całe podniebienie w chrostach i płacze ze go boli co rusz wymienia inna czesc ciała.a.. wzielam juz od siostry puder w płynie ale jutro lub w srode musze isc do naszej lekarki bo nas odesłali z izby.

mała z babcią urzęduje a ja w pracy siedzę. Guzik z tego jest bo z premiami bywa roznie no ale coz. maz wyjechal do tesciow i tam teraz bedzie pracowal a poki co robi nam kominek w domku z kamienia, piękny jest codziennie wysyła mi zdjęcie, dumna jestem bo uwielbiam jego dzieła z kamienia.

Monika(bratowa) jest w szpitalu, za chwilkę będzie miała cesarkę. Siedzę jak na szpilkach i nie mogę doczekać się, aż telefon zadzwoni.

P jest po nocy, teraz śpi, wstanie koło południa i złoży Koko trampolinę, bo wczoraj kurier przywiózł, ale nie było czasu na składanie.Także dziecie będzie zajęte na jakiś czas :))

2701 daj znać jak radocha z trampoliny;) Trzymam kciuki za Monikę =)!!!
Milva a no widziałam zdjęcia rewelacyjne =) A Tz.. no nie byłby to mężczyzna gdyby nie wkurwiał kobiety....
Aśko nie fajnie z tą ospą. Zdrówka Kamilowi!

U mnie załamka, przeryczałam wczoraj dużą część popołudnia. Rozkleiłam się, że znowu coś a byłam u rodzinnej i okazało się, że mam guzka na tarczycy i dała mi skierowanie na wyniki, dziś zrobiłam tsh... po południu mają mieć je już w gabinecie. Czeka mnie endokrynolog i nie wiem co jeszcze... miała któraś z Was do czynienia z tym? co to może być? jak to się leczy jakie są skutki...nie chcę czytać internetu...proszę dajcie znać, tak się martwię...

reklama
2707 kciuki za Monike;) Koko napewno sie ucieszy z trampoliny

Asko zdrowka.dla Kamilka ale z drugiej strony.lepiej teraz jak.dopadla Kamilka a nie np w.lato gdzie i tak mysialby siedzirc w domku no i czym szybciej tym.lepiej bo ospa u doroslego to tragedia

Milva widzialam.foty, super;)

Netka.moja.mama miala 3 gozki na.tarczycy i miala.je.operacyjnie wycinane juz batdzo dawno temu. Wszytko po operacji jest ok. Nie.denerwuj.sie, poczekaj.spokojnie.na.wyniki.

Dodalam.post.na.fb.na.naszej.grupie

Do góry