maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Faktycznie cisza...może burze przewalające się przez Polskę wystraszyły dziewczyny?;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jutro 4 dzieciaczki mają USG połówkowe Ale będzie dużo nowych informacji.. Ja mam o 16:45
Kota, to miałaś szczęscie z tymi spodniami, ja się obawiam, że nic nie znajdę, przynajmniej nic z wyprzedaży No i gratuluje kopniaczków ;*
Mari, nie przejmuj się głupotami, ja nie mam jeszcze ślubu z moim M. i sie nie przejmuje że ktoś to jakoś będzie komentował. Niech sobie każdy spojrzy na siebie.
M. przywiózł mi ciasteczka, drożdżówki.. No ładnie, a potem będę jak pączek Zjedliśmy obiad, on pojechał do pracy a ja w domu. Deszcz leje, nudze się
Cześć dziewczyny =)
I znowu się dzisiaj nie wyspałam, bo musiałam wstać o 6-tej żebym zdążyła się wyszykować i dojechać na usg które mam o 8.15. Później wejdę i zdam relację co się dowiedziałam =) Dzisiaj nadal boli mnie żebro w nocy się budziłam bo się ruszyć nie mogłam =/
Pozdrawiam i życzę miłego dnia =)