reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Kupinosia daje jej taki ulubiony pszczółka ale mamy ręce sąnajlepsze do gryzienia:)oj widzę , że Katarzynka to niezły uparciuch :)zdrówkadla Olo:*
Milva u nas styczeń i luty to najgorsze miesiące brr marzy mi się wygrana w totka ale nigdy nawet 3nie trafiłam:p
Phelania zdrówka :*
Agapa oby wszystko powychodziło ok.:)
Izu u mnie tez nocka masakra mała wstała o 4 i musiałam z nią oglądać disco polo bo wszystko inne byłona nie
Ewka haha a to Kama miała niespodzianke:)
Netka kochana będzie dobrze :*

U nas kiepsko mała ma zawalony nos a katar nie leci tylkoznowu do środka inhaluje wpuszczam leki i nic brrr znowu powtórka chyba będziez rozrywki ja chce już ciepełko

reklama
net-ka zdrowka dla Ninki, obyscie szybko wyszly do domku.ewka i jak film, bylas z mamą w koncu??? haha mina Kami była pewnie bezcenna... ale juz postrachu i ma z głowy:) moja dziś przeszła 3kłuciaa w rączki(nie musiała na szczescie miec w nozke bo skonczyla 2 latka- ha wiec jest plus opoznionego szczepienia)
kupinosia niezłe akcje masz z mała, ale pocieszę cię moja w ciągu tyg. pobiła 3 chłopców w żłobku!! nie wiem co gorszę... jeden miał buze podrapana drugi poszczypane na maa plecy treci tez podrapany, moja mama powiedziala ze nie bedzie po nia chodzic bo kaza jej podpisywac notatki;p;p gadalam z paniami i potwierdzilo się to co widzę od okl 2-3 tyg. karola jest tak wredna i złośliwa ze glowa mała na wszystko co jej nei pasuje reaguje szczypaniem lub gryzieniem kogos. no masakra... więc jej histerie to pikus. ALe juz od 3 dni jest lepiej ale nie zapeszam...
fajnie ze i wam udalo sie zaliczyc do konca bilans:)

btw widzę że nas dziś więcej bylo na bilansie z naszymi dwulatkami:) mi się w koncu tez udalo mała przebadana cała, i udalo nam się odbyc w koncu tez zalegle szczepienie, teraz odczekam i jak dobrze pojdzie to szczepię mała na tą ospę w koncu bo przeciez od wrzesnia nie bylo kiedy.

Netka- zdrówka dla Ninki, trzymam kciuki i pisz co i jak u Was,
Maleństwo-biedna Zuzia-oby te 5 wyszły jej szybko, no i zdrówka oby katarzysko nie przeszło w nic poważniejszego,
Kupinosiu-zdrówka dla Oli, bidula-wysoka ta gorączka

Agapa-Trzymam kciuki za Natalkę i Mikusia!!!, jakbyś miała nieco czasu zajrzyj proszę Kochana na PW

Ostatnia edycja:
Zapomniałam napisać o tym filmie.
Tak...byłam wczoraj z mama w kinie. Mi się podobał. Niezła gra aktorów. Upadek wielkiego pisarza przez alkohol. Film jest tak nakręcony że na początku wszyscy śmieją się z durnych tekstów pijaków, z pijaństwa, a w miarę jak poznajemy co alkohol zrobił z tych ludzi to w kinie zapadła cisza.
Nie polecam jedzenia, bo jest sporo puszczanych pawi i obsranych ludzi.

A co tu taka cisza...
Weekend przed nami i tym samym może troszkę więcej czasu, więc wzywam wszystkie dziewczyny, które wyraziły chęć tegorocznego zjazdu, aby weszły na grupę, zobaczyły wrzucone przeze mnie linki ośrodków/pensjonatów/willi i wyraziły swoja opinię.
Skoro ma to być czerwiec to pamiętajcie, że jest to okres przedwakacyjny ale równie dobrze oblegany przez ludzi i trzeba coś konkretnie ustalić.

U nas ciepełko i słoneczko- cud miód...

Hej;)
U nas.spokojnie.dziasiaj,
Wymyslulam.dzisiaj tworczy obiad wiec.jak mldy usnie to.sie.zabieram. dla.mnie tworczy bo nigdy nie.robilam i zobaczymy co z tego wyjdzie, ale moze.ktoras z.Was.robila.juz.kotlety.sxhabowe.duszone.z.cebula.i.pieczarkami;)
musze mega.kombinowac z obiadami zeby byly takie ktore moze jesc Fabianek zeby nie czul sie pokrzywdzony;)

Cd.wyjazdu to ja w tel nie.spojrze na.linki ktore wrzucila Ewka ale wlasciwie to zdaje.sie na.Was. ja z Warszawy mam wmiare.dobry dojazd wszedzie.a.jak ma byc centrum polski.to juz.wogole super;)

Hej Laski, ja dziś w pracy a z Nina moja ciocia i mama potem, ja później zmieniam je i zostaję w szpitalu na cały weekend. Ninka zachowuje się lepiej, jadła zdecydowanie więcej, po kroplówkach jest lepiej. Dostaje ten sam antybiotyk doustnie i jeszcze dożylnie. W szpitalu , w sali Ninki jest bardzo zimno, bardzo zmarzłam(spałam na podłodze)wieje od okna...mam nadzieję, ze coś z tym zrobią. Brakuje łóżek dla mam, bo jest tyle dzieci ale akurat Ninka była na sali wczoraj sama. Ciekawe czy dziś ktoś dojdzie. CAM00142[1].jpgCAM00117[1].jpgJest bardzo dzielna!!!!!Uwielbia te wszystkie zastrzyki, leki...czuje się jak ryba w wodzie.... co mnie nie zaskakuje, bo ostatnio było to samo-pobranie krwi?Nie ma sprawy, zastrzyk-proszę bardzo. Nowy "motylek"-okay!Jest zainteresowanie i 0 łez.Tylko ten szpital...:(( Może uda się nam wyjść po weekendzie i dalej leczyć w domu-zobaczymy!
Ninka ma jeszcze te plamki-reakcje uczuleniową(ale dostaje na to leki). Wogle mówią, że to zapalenie jest wirusowe...

Załączniki

• CAM00142[1].jpg
    CAM00142[1].jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 71
  • CAM00117[1].jpg
    CAM00117[1].jpg
    23 KB · Wyświetleń: 91
Net-ka masz bardzo dzielną córeczkę!! Podziwiam-naprawdę! Z całego serca życzę zdrówka i szybkiego powrotu do domu. Buziaczki dla Ninki :*

Ja jestem osobą, co nie lubi narzekać, ale ten wiatr, to już jest tak uciążliwy, że szlak człowieka trafia. Co pług odśnieży nam drogę, zaraz jest kolejna zaspa. P nie daje rady dojechać do naszego domu, więc zostawia samochód u sąsiadów.
Koko cieszy się, że jest śnieg, ale nie zabiorę jej na sanki w taką pogodę.

Zima niby jakoś późno przyszła w tym roku, ale węgiel idzie jak woda. 2.5 tony już za nami, a gdzie tu do wiosny. Przypuszczam, że zamówimy jeszcze jedną tonę, także ta zima zabierze cztery tony węgla, a każda po 800zł :/

Koko na szczęście zdrowa, właśnie ma drzemkę, także chwila dla mamy.

Netka- biedna Ninka. Trzymam kciuki, żeby ślicznotka szybko wróciła do zdrowia.

reklama
Ale tutaj pustki.

2707 ja tez mam.dosc tej zimy u nas wyjsc sie nie da bo jest tak slisko ze wozka prowadzic sie nie da z Fabianem.i Marika.sie wywraca;/ masakra. Wieje okropnie.

Dzisiaj P brdzie z pracy wczesniej bo juz skonczyl;) Ciesze.sie bo ostatnio jest kolo 19 i raki padniety ze nie ma sily na nic.

p.sie.zgodzil.zebym.poszla na ta firmowa imprezke.ale szczerze.to nie.wiem.czy mi.sie chce jeszcze;) no nic do wieczora mam.czas;)

Netka sliczna Nina i jaka.dzielna.dziewczyna. super. Obyscie wyszli szybko do domu.

Do góry