reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Hey;)

My juz na.nogach od 6, posprzatane, dzieci po sniadaniu a ja musze glowe umyc.bo na.10;15 mamy z Fabiankiem.lekarza.

Dostalam.dzisiaj info z pracy ze w piatek organizuja nam impreze firmowa. Ciekawe.co P na.to;p

reklama
Aga- odpieluchowania gratuluje i zazdroszczę. Moja Zulka nie zawsze jeszcze zawoła z siku, bo kupke to już dawno robi na kibelek.
U nas też śnieżno, ale nie tak jak u Was pewnie.
Dzisiaj z mamcią idę do kina "pod mocnym aniołem" - zobaczymy co to polacy znowu wymyślili. Ponoć ma niezłą recenzję.
Kawka sie skończyła ale ziewanie nie....chyba jeszcze jedną później muszę sobie zrobić.

U nas sypie od wczoraj non stop ale tak znosnie bo tski delikatny drobny wiec da sie jakos chodzic;) no i choniki odsniezone wiec nie ma tragedii.
Ale.i tak bym chciala juz lato.

Dziewczynki już dawno miała się pytać tylko jakoś tak skleroza mi się daje we znaki...
Czy Wy - te, które korzystają z aplikacji bb na tel - wchodzicie również na grupy? Bo ja jakoś nie mam takiej opcji lub technika ze mną wygrała. Pomóżcie!

Ewka ja wczoraj zainstalowalam ta aplikacje i moge tylko wejsc na forum na grupy nie mozna albo ja nie potrafie;) wien ze inka i.kota korzysta z forum na.tel czasami tyle.ze kota chyba nie ma androida w swoim.aple ale nie wiem jak inka;)

Dzien dobry
Ja mam iPhona i aplikacje bb ale moge wchodzić z niej tylko na forum. Na grupę tez wchodzę ale juz z safari- czyli normalnej przeglądarki. Mam zawsze otwarta stronę grupy i tam moge pisać.

My wlasnie wróciliśmy z sanek :-) a właściwie skibobów. Ale była radocha. Bałam sie że prezent od dziadków to niewypał i Młody będzie spadał ale nie! Pięknie siedzi, trzyma kierownice i nawet próbuje skręcać!

Zapierdziel mam od rana, w sądzie byłam...
Ludzi w pracy(pacjentów) fulll. Dopiero jem 1 posiłek.
Ciocia mi dzwoniła, że N ma chyba ospę albo różyczkę albo coś, bo wysypało ją...Kuźwa można mieć ospę po szczepieniach na ospę?Chyba lekarz nas dziś czeka albo jutro... Ogólnie stan Ninki troszku lepiej... ale te krosty... a może to na antybiotyk reakcja?Ale od soboty wieczorem bierze a dziś...środa...no albo 3dniówka-takie gorączki miała... a teraz może już wysypka. No sama nie wiem. Szału idzie dostać. Muszę przeorganizować swoje życie i doczekać się wiosny nie mogę, spotkania z Wami, Świąt, Majówki i Szczyrku-mam nadzieję odpocząć. Pora iść na prawko i ruszyć pokoik córki.
Vivienne miała wczoraj zatwardzenie, wogle maruda taka. Wsadziłam jej czopka....od razu rekajcja była... smierdząca. Chyba zacznie mnie nienawidzić, wszytsko co najgorsze robię dla niej ja. Czopki, katar... wszystko ciocia. Beatka się z nią pieści, ja jak pielęgniarka hahaha się nie cackam. Mała jak widzi mnie z obcinakiem do paznokci to robi wielkie oczy-Ciocia jest od czarnej roboty, mama się trzęsie.
Nina jest cudowna. Bogu dzięki, że ją mam. Pozwala mi przetrwać trudne chwile, bez niej człowiek by zwariował.
Dostałam wreszcie @!!!
Wiatropylnej ciąży nie będzie ;)) ****ny stres i niedowaga! No ale jest....
Wczoraj się ważyłam 49 kg na 172...Zaraz Ninka mnie przerośnie.
Izu Mła jest chyba na wyjeździe służbowym ;))) Albo zakopana pracą !Mła wracaj!!!
Ewka ja i na grupę i na forum daję radę z tel...Przeglądarki używam.
Aga a co z pracą-odezwali się?A Ola jest mistrzem Świata-Brawa za odpieluchowanie!
Kupinosia gdzie jesteś?

Wracam do pracy...

Netka- nic nie pisałam-bo wiem tylko nieoficjalnie, koleżanka gadała z szefem i jej powiedział że zdecydowali się na mnie i nie bedą nikogo innego szukać ale że mnie powiadomią oficjalnie na koniec stycznia- kurka więc czekam na oficjalne potwierdzenie i się denerwuję czy im się nie odmyśliło bo czekam już 2 tydzień, koniec stycznia jest w piątek-no zobaczymy-kurcze potrzebuje tej pracy!!! Muszę się wyrwać a i kasa się przyda
Ninkę obserwuj-może to faktycznie 3 dniówka była i teraz ją wysypało
Ewka-zdaj potem relację z filmu, czy warto-też się zastanawiam nad pójściem

Netka nir doczytalam.w wiadomosci prywatnej ze Nina.bierze ten atybiotyk od nd wiec to raczej nie od antybiotyu. Daj jej wapno w syropie i do lekarza pomaszerujcie

Fabianek usnal o 13 wstal wlasnie i siedzi mi na kolanach o dosypia jeszcze

U Fabianka z tym.nocnikiem.to tez cuda, zalezy od.humoru.ksiecia bo sa.dni ze lata bez.pampersa i nie ma wpadek a sa dni ze nie chce nawet pampka zdjac. Nie wiem czemu bo z Marika nie bylo takiego problemu

Pada co chwila, a ja juz mam dosc zimy:/

reklama
Witam i od razu przeprasza że znowu zaniedbuję pisanie i nie zaglądam.
Ostatnie dni jestem jakaś przytupana żeby nie powiedzieć przyje***
Wszystko mnie zaczyna dobijać nie wiem co tak na mnie działa czy wiecznie lejący deszcz i dobijająca pogoda czy zmęczenie.
Maciuś i Kacper przez kilka ostatnich dni straszne marudery drą się i płaczą niech już u Maciusia wyjdą te durne zębiska "5" to chociaż jeden krzykacz odpadnie. Nie wytrzymuję już jestem znów chodzącym kłębkiem nerwów i bardzo często wybucham :-(
Kacper ślini sie jak szalony ręce ciągle w buzi zębiska dokuczają chwila ciszy jak dostanie proszek bo żel bardziej mu smakuje niż pomaga.
Wczoraj żeby zrobić obiad Kapi leżał w krzesełku do karmienia i go zabawiałam bo inaczej płacz i nic nie mogłam robić.
Ostatnio ledwo co wyrabiam z czymkolwiek przez cały dzień prawie nie jem a jak coś sobie zrobię to w biegu.
Teraz moi mali terroryści na szczęście posnęli mam nadzieję ze Maciuś pośpi z 2 h to odpocznę chwilę w ciszy bo buźka mu się ostatnio nie zamyka raz mu powiedziałam bo nie chciał się ubrać żeby szukał butów bo mu pan zabierze a teraz na każdym kroku mówi jak coś źle zrobi że to PAM.

Wczoraj mówię pozbieraj klocki
M: Nie
ja: a kto je ma pozbierać
M: PAM

Do góry