reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Faktycznie cichutko tu dzisiaj.....

Alus spi, ja niebawem tez uciekam spac.

Zrobilismy dzis maraton po sklepach budowlanych, szukam płytek na sciane ale sama nie wiem czego chce i jakos nic nie powaliło mnie na kolana... Wogole, nie wiem jak w waszych okolicach, ale w Sosnowieckiej Castoramie jest kącik dla maluszków! Mozna zostawic dziecko i zrobic zakupy, no takie wieksze dziecko, młodego bym nie zostawiła samego. Wiec został z tatusiem a ja ruszyłam w sklep:)

Wogóle to musze z Alanem isc do pediatry w poniedzialek i potem chyba do okulisty, bo cos oczka mi trze.. Nie mam pojecia czemu, a to juz od pewnego czasu.

Netka masakra z tym spitalem, jeszcze zrozumiec moge (w sumie to nie bardzo mogę, ale powiedzmy ze mogę) ze dla ciebie nie było tak łóżka, ale dlaczego Nina spała na podłodze?

reklama
Ja siedzę w pracy.
Dzieci piszą test więc mam czas sprawdzić co tam u Was.
Netka jak Ninusia?
Pogoda cudna ale i tak nigdzie dzisiaj nie pojedziemy bo Kami ma zaproszenie do kina od koleżanki i całe popołudnie zajęte.
Kupiłam na grouponie bilety na wystawę lego do bielska i pojedziemy w przyszły weekend-Kama szczęśliwa, zabieramy też jej przyjaciółkę więc skacze dzisiaj pod sufit z radości.
Za 2 tyg Słowacja....juz przebieram nogami zniecierpliwiona.
Jutro jeszcze nie mila sprawa mnie czeka- sprawa rozwodowa brata, a ja jestem świadkiem. Jestem przerażona bo nie wiem co mówić.

Ewka mow prawde i tylko prawde:p a tak na powaznie to ci wspolczuje sama bym nie wiedziala co mowic:(( mam nadzieje ze dasz jakos rade
Netka jak Ninka lepiej cos??jakies wyniki??

a ja znowu w domu mojego mula gdzies wyciagnac to prawdziwy cud by sie musial stac brrr.....

DZIEWCYZNY Nina ma lozko ale nie chce w nim spać i śpi ze mną na podłodze. Inaczej się z nią nie da ;((...
Dziś nie wyjdziemy jeszcze nie wiem czy jutro...znów dostała kroplówki. Gastrolid... Kupy takie sobie. Jest wesoła ale marudzi przy kroplówkach i nudzi jej się w sali ;(( Wrrr!!! Masakra. Lacidofil też dostajemy i dziś już dostaliśmy wędlinki trochę do chleba...więc dieta już inna wchodzi...wciąż lekka ale już nie mdła.

Sosnowiczanka- my też jesteśmy na etapie płytek ale do kuchni. Chcemy duże, kwadratowe, szare, z połyskiem i w normalnej cenie.. Narazie bez szału, ale jest jeszcze trochę czasu wiec poluję na dobrą okazję. Podobnie z drzwiami..

Netka- trzymajcie się, ważne że jesteście razem. Ninka napewno czuje się bezpiecznie przy mamie :tak:

Ewka - powodzenia w sądzie, odpowiadaj tak by bratu pomóc.. Bo jak są świadkowie to chyba jest z orzekaniem o winie, więc niestety bratową musisz trochę oczernić.

My sprzątamy burdelownię, gdzie będzie nasza kuchnia a teraz jest m.in pokój zabaw Adasia i nawet nie macie pojęcia ile tam gratów jest!!! Już 4 worki wyniosłam. A to tylko szafę opróżniłam.

Pisze do was po raz trzeci i zaraz mnie trafi coś. Za pierwszym razem Alan wyciągnął mi kabel z laptopa, za drugim wyskoczyło jakies okienko i wszystko sie zawiesiło, musialam sama wyciągnąć ten sam kabel. Brrrr... :wściekła/y:

Nastazja wczoraj widziałam bardzo ładne szare płytki w leroy merlin, nawet nie wiem czy nie zdecyduję sie na nie i nie zrobię szaro popielatej lub szaro białej łazienki... Mam jeszcze troche czasu do namysłu, póki co szukam w necie inspiracji. A jaka kuchnie zrobicie do szarych plytek?

Ewka mow prrawde a jak bedzie cos dla ciebie szczególnie klopotliwe tp mow nie wiem, nie pamietam ;)

Netka wracajcie szybko do domu!

My bylismy a bawialni, Alan poszalał troche a na 19 ide na zumbe:)

Sosnowiczanka - a były takie duże kwadratowe? Typu 60x60 cm? Pamiętasz może cenę? Jeśli znajdę szare kafle to meble kuchenne będą na pewno białe.

My też właśnie wróciliśmy do domu, młody bawi się na dole u dziadków, a my jemy kolację. Mam nadzieję że dziś nie zaśniemy razem z A. Bo ostatnio bardzo często nam się to zdarza.

Nastazja były prostokątne, bardziej 60/30 mi się wydaje... 68zl za m2 jak dobrze pamiętam...
A nie wolicie takich mniejszych płytek? Bo odległość szafek kuchennych górnych od dolnych to 60 cm to tylko jedna płytka by wam weszła z jedną pionową fugą...

Aluś juz spi i ja zaraz uciekam, bo rano do pracy. Dobrej nocy:)

reklama
Do góry