reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

A gdzie wy jestescie???

Ja dzis darowałam sobie cwiczenia, bo wszystko mnie boli ;( Jutro mam nadzieje ze bedzie lepiej to pojdę.
Wlasnie bedziemy ogladac z Alankiem Topchefa na polsacie.
M siedzi w kuchni i robi kiełbache, jutro bedzie wedził:) Juz mi sie kubki smakowe cieszą;)

Ewka bardzo ładna sukienka.

reklama
No to od wczoraj rzeczywiście nie było Was tu dużo, ale przynajmniej nie mam dużo zaległości w czytaniu:rofl2:
Sosnowiczanka zazdroszczę kiełbachy-mniam mniam, taka swojska najlepsza.
Ja mam zaraz spotkanie z inspektorem pracy-brrr, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję, że chociaż mój urok osobisty zadziała:rofl2::-p

Dzień dobry
Ja od rana w urzędzie komunikacji siedzę, poszaleć tu można. Godz 8:20 a te pindy udają zapracowane a chowają sie za monitorem i śniadanie jedzą. Wiec głośno powiedziałam co o tym myśle. Pewnie za karę poczekam na wystawienie dowodu z godzinę :-(

Na 9:15 mam fryzjera. Ciekawe jak zdążę.

Młody jeszcze spał jak wychodziłam wiec liczę ze M dobrze sie nim zajmie. A ja będę relaksowac sie cisza.

Miłego dnia!

Mła- masz racje z tym optymizmem :) W takim razie nie jestem czystym melancholikiem...Emi jest niemożliwa !
Inka- nieźle, to jesteście jak 3 tykające bomby ;)
asko- same kłody pod nogi, jak sytuacja ?
maleństwo - jak było ? :)
majeczka- Twój synuś nie ma jeszcze 5 lat i chodzi już do szkoły, zerówki czy jak ?

Czy mamy już odpieluchowane jakieś grudniątko ? Freiya ?
Ja dzisiaj robiłam trening małej i nici z tego. Odpuszczam na jakiś czas.

Musieliśmy kupić nowy odkurzacz bo stary padł, nareszcie. Nie mogłam sie doczekać tak mnie wkurzał ! Małż go sobie naprawi i wyniesie go garażu.

hej hej
juz wrocilismy :))

ewka
sliczna sukienka:)) i oczywiscie zdrowka:))
Kupinosia bylo bardzo fajnie brakowalo mi takiego wypadu we dwoje i mozna bylo robic wrescie co sie chce:pPPP
sosnowiaczanka zazdroszcze Ci tych kielbas:p
milva u mnie porzdek tylko trwa 5 min pozniej Zuza robi juz swoje a jak karze jej sprzatac to ucieka i wola ze Zuzia zbierac zabawek nie bedzie bo Zuzia nie ma sily:pPP

reklama
Młody mi gorączkuje :-( wiecej objawów brak ale jakby coś furczeć w nosie zaczyna.
Chyba jutro do lekarza pójdziemy.

Może podłapał coś we wtorek jak byliśmy w przychodni u pulmunologa? Tam dwójka dzieci bardzo brzydko kaszlała :-(

Do góry