reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dorota Marika sie nie dostala do zadnego przeszkola niestety. Bede probowala we wrzesniu.

Milva tez mi sie wydaje ze obecnosc mamy pomaga, czytalam pare historii o wczesniaczkach tutaj na forum i naprawde jak zaczynalo sie kangurkowanie dziecka to dzieci lepiej to znosily.

Inka moze juz dzidzia jest na swiecie?? jakie imię?? rozumiem ze Ty chrzesna bedziesz?:)

reklama
Inka, trzymam mocno kciuki i czekam na wiesci!

asko, niezla historia z tymi wlamami... Nam sie kiedys do mieszkania w bialy dzien wlamali, sasiadka mijala faceta na schodach, on niosl nasz tv, bez skerpowania jeszcze jej dzien dobry powiedzial, a ubrany byl cwaniak w ciuchy pseudo firmy przeprowadzkowej! Drzwi w stanie nienaruszonym, oni maja jakies sposoby na zamki...

Viola, od mojego kolegi z pracy cora dostala sie do przedszkola wlasnie we wrzesniu, dzwonil prawie codziennie do nich i sie udalo, ktos zrezygnowal i mala wskoczyla na puste miejsce. Powodzenia!

wczoraj zaczelam cwiczyc z ewka chodakowska, zrobilam skalpel,troche za cienki dla mnie, ale dopiero 5 tyg po porodzie, wiec nie szaleje jeszcze :)

Czesc.
Wrócilam juz z pracy, co prawda na 16 muszę wrócić, bo umowiłam sie na prostowanie z panią, ale teraz chwila dla siebie. Młody drzemie.

Majeczka Gratuluję wygranej!

Inka są juz jakies wiesci ze szpitala?

2701 ja ostatnio tez gotuje obiady na dwa dni, bo w tym upale to sie nie da. Przewaznie robię zupę, bo wstawiam do gara i fru z kuchni:)

Nastazja Alanek tradycyjnie juz usnął w swoim łóżeczku (ok 22) Usnął co prawda ze mną, ale juz wolę tak zeby było jak jest.
Ok 4 nad ranem obudził sie i troche poplakiwał wiec wziełam go do siebie, jak sie przytulił to spał do 7 rano:)
Ogólnie strasznie sie ciesze ze spi sam na tapczaniku. Wogóle to bardzo zadowolona jestem z niego.

Dorotar a dokąd się wybierasz z maluchami?

Milva ciesze sie że ze Stasiem cały czas jest lepiej:)))

INKA gratulacje dla Ciebie i dla szczęśliwych rodziców.

SOSNOWICZANKA he he sęk w tym, że nie wiem gdzie z nim jechać i czy się uda kasowo, okaże się wszystko jutro późnym popołudniem jak K po wypłatę pojedzie.
Nie wiem mam chęć wyjechać na kilka dni i opuścić ten *******nik, a jeśli nie to będę z nimi gdzieś jeździć, nawet do miasta na place zabaw by tylko Kacper po tym bałaganie nie latał.
Dziś jeszcze będzemy w domku,zaraz grilla zrobimy zamiast obiadu (myłam kupione mięso w misce w wannie-he he warunki spartańskie:-D), potem K dalej będzie robił i jakoś zleci do końca dnia.
Jutro rano, po ogarnięciu dzieci jadę do koleżanki i pobędę tam do południa i wrócimy na drzemkę Kacpra-koleżanka powiedziała, że mogę przyjechać do niej dziś koło 19 jak z pracy wróci i zostać z dziećmi na no c ale nie wiem czy sama tak chcę i czy K by mnie puścił.

inka gratulacje:DD a Zuzia to piekne imie:p
asko i jak sytuacja w domu ???

mala spi w nocy cos jeczala najpierw gadala ze nie chce buty pozniej ze zabek boli wkoncu dalam jej syropek a pozniej wziela butle z wada przytulila sie i spala dalej

reklama
Dorota bardziej mi chodzilo o to ze we wrzesniu zwalnia się wiele miejsc bo to albo choruje dziecko albo się nie zaklimatyzuje. Moja siostra np. się tak dostyala właściwie na początku października. No nic Sprowa nie szkodzi.

Inka gratuluje!:)

Milva mam nadzieje ze spodoba się Fabiankowi ten klubik i te zajecia, wiadomo w pilke grac uwielbia ale już jednak będzie musial robic to co oni chca a nie to co on sam a on od razu wpada w Szla jak cos się mu kaze zrobnic. Ale tez wydaje mi się ze jakos to fajnie zoragizowane jest.
W Toruniu tez prowadza takie zajecia.

Do góry