Hej.
Ja dzisiaj mam wolne bo dzieciaki mi się pochorowaly

Tzn Marika wczoraj od poludnia goraczkuje, dzisiaj rano fabianekjuz dostal teraz mlody spi już a Marika niedawno zwymiotowala;/ ehhh pewnie jakis wirus;/
Na dworze taki skwar ze az w domu duszno jak nie wiem co i tez im przez to rosnie ciagle goraczka.
Uwielbiam taka pogode ale naprawde przydalby się deszc.
Sosnowiczka niestety faceci czasami nie mjysla i maja takie glupie wybryki;/ Ja swojemu P nie pozwalam na takie akcje.
Zabcia spojrzałam na suwaczek i to już 31 tydzien szok.
Milva ja trzymam kciuki aby Bartek ladnie spal w swoim krolestwiue
Kota mówiłam Ci ze tak będzie, ja mam do tej pory tak ze w tygodniu wszystko zrobie na czas a przychodzi weekend i wiele rzeczy zostaja niezrobione bo jest P w domu i się jakos zorganizowac nie mogę, a tak w tyg mam czas do 14;30 na sprzatniecie, ugotowanie obiadu, zupy dla dzieci, ogarniecie siebie, no i do pracy.
I powiem Ci ze jak Hanka będzie już taka siedzaca to wogole wtedy jest super, ja naprawde najlepiej wspominam czas jak Fabianek był noworodkiem a pozniej jak już był siedzący ale nie raczkuj acy.
Łysa biedny Ben. Oby szybkolekarze mu cos zrobili żeby się bidulek nie meczyl
J
Asko o matko, ale akcje się tam u Was dzieja. Mam nadzieje ze wszystko ok.>
Dziewczyny z racji tego ze mój Fabian uwielbi grac w pilkje nozna postanowilam ze niech idzie w tym dalej, i zapisuje go do klubu. Znalazlam taki ze cdzieci już od 6 miesiaca zycia, sa podzielone grupy, te maluszki oswajaja z pilka itpo u Fabiana tonie potrzebne bo on jak zobaczy pilke to az się do niej trzesie, i naprawde już ladnie biega i kopie. Wyslalam zgłoszenie na razie na pierwszy trenig testowy za darmo i jak Fabiankowi się spodoba to go zapisze już normalnie na treningi.
I mysle tez coby Marice wymyślić
J Ona nie ma nic takiego co by lubila, a tez chce ja gdzies zapisac dopóki jest mala.
Nastazja ja na gorączkę nigdy nie daje syropkow tylko czopki po pierwsze szybciej działają a po drugie te syropy wszystkie sa tak słodkie ze moje dzieci od razu wymiotuja po nich.
Ehhh zaczelam pisac posta o 9;30 a przed chwila Marika miala 39,8 st. Goraczki.. U niej taki problem ze ta temperatura rosnie w tepie błyskawicznym, teraz po czopku i okladach spadla do 38 i dalej nie chce. Fabianek tez ma 38;/;
Ja w ccc tez zadko kupuje buty, ale np. Fabianek miał z tamta trampeczkiu w których chodzili cala wiosne i nadal sa w stanie idealnym. A kosztowaly 19 zl.
Nastazja jest taki upal ze jak ja wychodze z pod prysznica to nie wiem czy jestem jeszcze mokra czy już mokra od tego upalyu;/
Inka to trzymam kciuki za Twoja Ole

ja pamiętam jak czekalam na info od siostry jak rodzila