reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzieki dziewczyny! No wczoraj dzwonili zeby przyjsc z nim an wizyte do kościologa (ortopeda? Nie wiem ktory sie tym zajmuje), ale dopiero w piatek! Mlody kiepsko spi w nocy, ciagle sie budzi, mysle ze palec go boli. Smaruje mu altacetem i na noc daje ibum ale wiadomo. Wczoraj wspial sie na krzeslo I zanim zdazylam podejsc spadl oczywiscie...ehhh dziwi mnie to ze musze z nim czekac do piatku :-/

Asko wspolczuje wlaman! Oby u was wszsytko bylo ok!!!!

reklama
Nastazja jak Adas??
Asko mam nadzieje ze jednak u Was z mieszkaniem wszystko ok
freiya super ze wam sie taka okazja z tym naroznikiem trafila
Kota mi tez sie lepiej ogarnac jak M nie ma
lysa jak Benio??

ZU spi ja sie rozplywam pogryzly mnie meszki i na nogach mam 4 mega kule spuchniete wygladaja jak sliwki wzielam wapno mam nadzieje ze cos pomoze

Lysa Anglia to pod tym względem jakiś koszmar, maleńkie dziecko właściwie ze złamanym palcem ma czekac kilka dni na wizytę?! Skandal! Nie ma jakiejś doraźnej pomocy? Dyżuru?

Hej:)

Ale upał, ja juz po pracy. Obiadek zrobiony, zjedzony, Aluś na nocniku siedzi.
Kolejna noc cała u siebie w łózku za nami, ciesze sie strasznie, bo podobnie jak Freiya, myslalam ze nigdy sie nie uda, a tu taka miła niespodzianka:))) W Zyciu nie myslalam ze pojdzie tak latwo:)

Wczoraj sie usmiałam. Jak pomyslalam tak zrobilam. Zeszłam na dół, miną miałam chyba nie tęgą, bo kolega M mowi "Nie martw sie Marta, zaraz idę"
No to mu odpowiedzialam "No ja myślę, bo A, zaraz idzie kąpać Alanka"
Kolega gębę szeroko otworzył, a ja wróciłam do pokoju. A pozniej M powiedzial ze kolega stwierdzil ze trochę bezczelne to było... Cóż... Płakac nie bedziemy, najwazniejsze ze poskutkowało, bo M był na górze juz po 10 minutach :-D

Freiya ja kiedys reklamowalam buty w CCC i tez stwierdzili ze zle uzytkowana były... Az brak słów na taki argument, bo jak niby mialam je dobrze uzytkować, sciagnąć i wsadzic do torebki jak np. pada deszcz??? Nigdy wiecej nie kupilam juz butów w CCC i nie kupię!
Z tym łóżkiem to tez pojechali, nie ma co, nalezalo na nie chyba patrzec a spac na podłodze...

Nastazja biedny Adaś. Mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia!

Asko rany wlamanie w biały dzien to nawet w glowie sie nie miesci.... Co sie dzieje na swiecie... A co do łancuszka, jakies dwa tyg temu moja mama byla z mlodym na spacerze, przechodzila kolo kiosku z pieczywem na naszym osiedlu i na jej oczach i wielu innych ludzi ok 10-11 godz facet podszedł do kobiety stojacej w kolejce do tego kiosku i tez zerwał łancuszek i uciekł. Co najlepsze jeszcze dwie osoby stały w kolejce za tą panią i nikt nie zareagował, nikt!

Hej..
Z Adasiem na razie ok. Ale o 13:00 miał gorączke 40 stopni. Wsadziliśmy go z M. do wanny z chłodną wodą. Godzinę wcześniej dostał IBUM który nie pomógł. Po wyjściu z wanny spadło do 38.8, ale znowu po godzinie 40. Więc pojechał po czopki i dałam mu a jak wstał to już z 37.5. Na razie odżył, bo wcześniej tylko leżał. Oby w nocy się nie męczył.

Sosnowiczanka, Freiya - ja w CCC nie kupuję butów chyba, że z Lasockiego, albo dla A. Mój M. z tych tańszych firm zawsze buty miał maksymalnie 2 miesiące. A kiedyś jedne rozpadły się po 2 tygodniach, od razu je zaniosłam i w odpowiedzi otrzymałam list w którym stwierdzono że buty są ZDEWASTOWANE :szok: Jak to przeczytałam myślałam że szału dostanę. Były to buty eleganckie które nosił do pracy, a nie pracował na budowie tylko w biurze. No i od tego czasu nie dałam się już nabrać na te pseudo buty.

Dziewczyny ja tylko na chwilę, widzę, że rozmawiacie o CCC. Boti i CCC to jedno i to samo, ta sama firma, nawet transfery mają między sobą. Z tego co wiem, a pracuję na przeciw-nie uwzględniają reklamacji. Nie wiem co musiało by się stać, by to zrobiły. Takie jest odgórne rozporządzenie. Za każdym razem jak oddajecie buty do reklamacji to one nie są nawet nigdzie wysyłane. Dziewczyny chowają je na zaplecze, drukują formułę i wracacie już tylko po to by dowiedzieć się, że reklamacji nie uwzględnili. Taka jest polityka firmy. Tracą klientów. Tak to wygląda.

reklama
Ja juz tez nigdy w ccc nie kupie, choćby i 10 zl kosztowały. Pamietam jak dzis, to byly półbuty na wiosnę.Porozklejały sie z kazdej strony a oni mi na to ze zle uzytkowałam..:wściekła/y:Ja zostawiłam wtedy te buty w sklepie, powiedziałam zeby je sobie na wystawę wstawili i wyszłam. Dziecku tam butów nie kupuję i M tez nie. W zasadzie w CH sklep CCC omijam, nigdy nie wchodzę, bo i po co.

Nastazja biedny Adaś, mam nadzieję ze szybciutko gorączka minie. Aluś jak miał gorączkę to leżał taki biedniutki...

Do góry