reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Jesli mowisz serio to nastepnym razem namowie K by mnie zabral, a dzieci tez przygarniesz???;-):-)

Gdzie Wy sie dzis podziewacie??
Kacper mi juz spi, mloda cos kombinuje, czuje ze mnie wszystko boli po dziesiejszych cwiczeniach a i cos brzuch mnie pobolewa a juz po okresie jestem.
Chyba sie zaraz poloze, nie bede czekac na K.
Mam kupon do pizzeri na duza pizze i 2 cole za 20zl, chcialam w czwartek z K pojechac, bo ma urodziny ale on nie ma czasu, ach.

Dorotar jak masz ochotę spędzić weekend w małej wiosce, położonej w pieknych Karkonoszach no i przy okazji tak lubisz prasować to zapraszam także :-):-)

Młody odłożony mam nadzieje że zaśnie bez problemu.

Sosnowiczanka Mlody tez tylko biega :-) choć uwielbia tez swój rowerek i tak czesto spacerujemy. Nawet w domu chce w nim siedzieć

U nas zimno, deszczowo. Chce lato!!!!!!

Dorotar zaraz dostaniesz przez to prasowanie zaproszenie od każdej laski i będziesz śmigać po Polsce:-)

U nas Zuza tez biega..non stop gdzieś jej sie spieszy..
Duchota straszna....Rano trochę pokropiło i tyle. A ja w ramach relaksu umyłam ostatnie okno i z tyłka mi kapało. Teraz raczę sie Heinekenem, bo pić mi sie chce:-p

Mam nadzieję, że dacie radę przeczytać załącznik.

Załączniki

• 2013-07-30 21.20.23.jpg
    2013-07-30 21.20.23.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 40
Witajcie mamuśki.
W końcu dziś ochłodzenie. Wczoraj w cieniu zanotowałam 39st:szok:

Sosnowiczanka-https://www.facebook.com/events/639149112776662/640441369314103/?notif_t=plan_mall_activity

Ja nic nie słyszałam o tym wybuchu, ale tak na logikę gdyby to było groźne to raczej by trąbili w radio i telewizji żeby nie wychodzić z domów
hej, ja się powoli pakuję - pewnie i tak z wszystkim nie zdążę i będzie na szybko potem:-p , już bym chciała być w drodze ...:happy2:

Agapa- ojj faktycznie mieliście tanio nocleg, niestety nic w trójmieście poniżej 40 nie udało mi się znaleźć...

Nie wiem, czy zajrzę przez te dni do Was, jakby co to do następnego !!!
My byliśmy pół godz. drogi od Gdyni, niedaleko Władysławowa. W trójmieście może mają wyższe ceny

reklama
Hej;)

Ja dzis bylam w pracy 11h jutro 12h i czwartek juz spokojny bo tylko 5 a piatek wolny i jade.do Freyii na ploty;)

Fabianek juz spi Marika jeszcze buszuje ale.spala w.dzien i wstala.dopiero o 17 wiec predko.chyba nie usnie.

Postanowilam ze.skacze na.to bungee jak.sie uda.to zrobie.to 9 sierpnia;) miejsce mam.sprawdzone bo pare moich znajomych skakalo tam wiec super;) a co tam raz sie zuje.

zazdroszcze Wam dziewczyny tych wyjazdow.na dmorze.my moz ejakos we wrzesniu;)

Dorota a moze taki biznes otworz haha bedziezz jezdzila i prasowala.ludzia mysle ze napewno.ktos.by sie skusil.ja np nie cierpie prasowac i bardzo sie ciesze ze.lubi to robic moh P;)

No dobra ide.teraz spac bo o 6 mam pobodke.

dobranoc.moje.drogie;)

Do góry