reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
LYSA oj biedni Wy.

SOSNOWICZANKA pózno to sniadanko jadlas.

AGAPA smutne sa tak mlode smierci, ale niestety nie mamy na to wplywu, najbardziej zal tych malych dzieci.

MILVA ja tez dzis cos jakoas niemrawa.

Bylam po poludniu z mama i dziecmi na zakupach, odwaliwlam maly numer bo poszlismy na zakupy do Biedronki, mama moja zostawila z tylu auta okno otwarte a jak wrocilismy to zobaczylam ze zostawiam zostawione w stacyjce kluczyki, no elegancko.
Po zakupach dzieciaki szalaly na dworzu w basenie, potem mlody sie weglem wybrudzil, cudak maly.
Teraz siedze z farba na glowie, a zmeczona jestem strasznie, spakowalam K, ktory teraz spi, jutro rano przed 6 wyjezdza. A ja z mama i dziecmi wyjedzam w druga strone jutro o 12 i wrocimy do domku w sobote nie wiem o ktorej.

uff ja tez jakos dzisiaj padam

dobrze ze trening zrobilam rano bo teraz by mi sie nie chcialo

starsza juz spi a F cuduje ale potrzymam go troche jeszcze i zovbacze o ktorej wstanie rano

Kota pytanie nie do mnie.ale odpowien haha ja zakwasow.nie mialam;) ale wieczorem padalam na twarz. Teraz mimo wielkiej aktywnosci dzieci po uspieniu ich mam jeszcze sile i cos zrobie w domu. mysle ze to kwestia przyzwyczajenia sie;)

Sosnowiczka malenstwo Fabian tez mnie bije. najczesciej w nos;/

lece unyc podlogi coby rano juz byly czyste;)

Pa

Dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow I mile slowo :* ja zawsze jestem na komorce wiec nie moge kazdej z osobna podziekowac.

Masc zaczela dzialac wiec jakos damy rade a z A. nie wiem jak bedzie, dzis znow jest nie do zycia :(

Kota ja zakwasow tez nie mam I po porodzie z Benem a urodzil sie o 21 w piatek to ja juz o 14 bylam na drugi dzien gotowa do wyjscia :) a wyszlam o 16.30 bo nie bylo lekarza zeby nas wypisac. Super ze pierwszy spacer sie udal! Polecam kupic buggy board! Swietna sprawa na dwojke

Dorotar milego wyjazdu!

Łysa, jeszcze chwilka i Ben będzie na tyle duży, że zajmie się i Zu i Tobą :) Mam nadzieję, że oczko szybko wydobrzeje :*

Kota ja będę szczepić "na kleszcza", szczepionką Fsme immun junior, można szczepić powyżej 1 roku życia, ale wiem że lekarze (przynajmniej pediatrzy z którymi pracuję) najchętniej szczepią powyżej 2 roku życia, także ja planuję to gdzieś za rok

VIOLA dziś do Ząbek na pogrzeb i będziemy tam nocować a w sobotę spotkanie ale tak powstrzymam Was trochę w niepewności z którą mamuską spotykam się w sobotę ;-), a co taka mała złośnica ze mnie;-).

Pobudka przed 7, choć Kacperek trochę się kręcił i przechodził na moje łóżko o 5 jak K się szykował do wyjazdu, wczoraj go spakowałam ale dziś dorzucał sobie resztę rzeczy jeszcze bo on to wczoraj padł zmęczony jak mucha.
Ja się o 5 własnie przebudziłam z mega bólem głowy, potem jeszcze trochę spałam ale bół dalej mam, a proszków w domku brak, ech, nawet kawa nie pomogła.
Melka jeszcze spi a ja muszę się zebrać w sobie i pakować siebie i dzieci. Będę Was podglądać i może coś napiszę jeszcz.
Kurczę trochę się boję tej jazdy, niby będę jechać autostradą i K mi tłumaczył, że dalej to prosta droga ale jednak muszę wyskoczyć w Markach i je przejechać, ech no cóż może dam radę tam przejechać, jak już się powiedziało A to trzeba powiedzieć B.

dzień dobry
ja od 6:30 w pracy do 17 :-( u nas pogoda piękna ale ja niestety muszę cały weekend pracować.

Lysa zdrowia dla Bena i dla Ciebie ogromne wsparcie, dzielna z Ciebie kobieta!! ja bym chyba nie dała rady.
już kiedyś chciałam Cię zapytać, czy Zu i Ben mówią po polsku czy zwracasz się do nich tylko po angielsku??
chciałabym wprowadzać Młodemu niemiecki i nie wiem czy nie czekać aż zacznie cokolwiek po polsku mówić. u Was to jednak inaczej bo angielski wszędzie obecny.

Milva co jest?? zmęczenie??

Phelania jak Twoje urwisy??
Sosnowiczanka doszedł przelew??

reklama
Łysa - zdróweczka!
Kupinosia - no zaczynałam wychodzić jakos tak jak Twoja ma teraz 4,5-5 lat. Buzi i wyjście z pokoju. Oczywiście było wołanie, więc wracałam przytuliłam i wychodziłam. Jakoś szybko poszła nauka.

Kota - ja nie pomogę, bo nie szczepię na dodatkowe szczepionki.
Dorotar - osz Ty, takie tajemnice tu robić:rofl2: ale miłego spotkania Wam życzę:-p

Do góry