reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kupinosia -chyba chciałaś zapytać o Zulke ze spaniem, bo Kami to ta starsza- idzie spać i tyle. Zulka natomiast zasypia sama, ale leże chwilkę koło niej - od 3-15 min.

Musiałam iść do rosmanna po mega podpaski,bo małe nie wytrzymują i mam teraz pieluche od pępka po krzyże:cool2:

reklama
EWKA ha ha usmialam sie z tej pieluchy, ja tez dzis okres dostalam, ale srednie tampony daja rade.

Mlody mi zasnal, zaraz cwiczenia, tylko skoncze robic obiadek i wysle Mel z babcia na dwor, bo nie lubie jak ktos patrzy jak cwocze, tzn. mloda moze ale inny nie:-D

Hej:)

Cos sie chmurzy u mnie :/
Alan z dziadkiem na spacerze, ja w pracy. Sniadanko jem. Wczesniej nie było czasu.

Kupinosia małych klientów bardzo interesuje myjka, często siadają u mnie tez, oraz suszarka stojąca :)

Maleństwo ja jestem notorycznie bita przez Alanka... To kopa w oko, to pięścią w zęby...

Ewka ja od czasu odkąd miałam ostatni krwotok, bo nie wiem jak to nazwać, jak mam okres to zakladam tampona i podpaskę :baffled:

Lysa biedna, u was zawsze tez cos... Tulę.

Cześć.
Ewka ja mam tak samo z @. W sumie tylko ostatnia była w miarę normalna:-)

Viola ja też trzymam kciuki za interes. Chciałam się już zgłosić do ciebie do pracy a ty wyskoczyłaś z jakimś turkiem:-D:-D:cool2:

Miki mi właśnie zasnął. Obiad mamy już za sobą. Na niedzielę znowu piekę ciasta bo mam Natalki imieniny i wogóle fuul imprez nam się szykuje w tym u jednej siostry 4w1:szok:

Miałam wam napisać coś smutnego. W tamtym tygodniu był pogrzeb 17-letniego chłopaka, który zginął na miejscu. Jechali w 8 osób samochodem. Wracali z ogniska, kierowca był pijany. Kolejny chłopak do dziś walczy o życie. Inny cały połamany. Normalnie szok. A wczoraj dowiedziałam się o dziewczynie od nas, która nagle zmarła. Poprostu zemdlała i po dziewczynie. Miała 25 lat i dwoje małych dzieci. Podobno tętniak jej pękł.

dorota oj rozbujnik ze szok ona powinna chyba byc chlopcem:p
sosnowiaczanka to ja do calosci dodam pogryzione cale rece przez mojego wampirka hahah dzieci nas bija:p
Kota a planujece 3 babelka???
lysa niestety ze spojowkami tak juz jest mozliwe ze Zu tez sie zarazi i A mojego A szefowej syn jak zachorowal to juz cala rodzina poleciala
ewka wspolczuje @ 
agapa niestety tragedie sie zdarzaja mojej znajomej pekl tetniak jak byla w 8 miesiacu ciazy dziecko uratowali a ona niestety jest jak roslinka:(((

Malenstwo Alan tez mnie gryzie a na domiar złego jakiś czas temu zaczął szczypać! Jak mu mówię ze boli to sie cieszy...
Z M smiejemy sie ze jak bedzie miał 3 lata to wsadzi nam nóż w szyję ;)

Agapa-strasznie smutne historie i dzieci tak nagle straciły młodą mamę
Ewka- no nie, właśnie o Kami mi chodzi. Od jak dawna sama zasypia bez Twojej obecności ? bo przy małej też musze posiedzieć w milczeniu żeby zasnęła ale starsza ma już 4,5
lysa- Ben też bidulek- zdrówka , kurujcie sie !

Lysa, zdrówka Wam życzę!!!
Maleństwo, jeszcze niedawno myślałam, że może kiedyś, za kilka lat zdecydujemy się na trzecie dziecko, ale na dzień dzisiejszy jestem na nie. Ta ciąża tak mi dała w tyłek, że nawet nie chcę już myśleć o dzieciach. Póki co ta mała dwójka pochłania mnie bez reszty i nie chcę już nic planować, choć nie mam stuprocentowaego przekonania do tego, żeby M. poszedł na wazektomię (on nie ma nic przeciwko i jeśli ja bym powiedziała OK to by poszedł bez szemrania).
Żabcia, STOOOO LAAAAT!!!! :) spełnienia marzeń!!! jak się czujesz mamusiu?
Rojku, a jak Ty znosisz ciążę? Jak Anielka reaguje na brzuszek? Przygotowujesz ją jakoś na nadejście siostrzyczki? :))
Phelania, czy Ty też miałaś TAKIE zakwasy jak zostawałaś sama z dwójką?? masakra, po co mi siłownia, ćwiczenia... padam na pysk.

dziewczyny, czy któraś szczepiła dziecko przeciw kleszczowemu zapaleniu mózgu??
mieszkamy praktycznie w lesie, robactwa jest masa, a ta szczepionka chroni na całe życie i nie wiem, czy nie jest jeszcze za późno, żeby zasczepić Q.

reklama
łysa bidulko oby szybko Tobie i Beniowi odpuściło to nieszczęsne zapalenie spojówek.

kota dziękuję za życzenia :-)
A czuję się nawet ok dzisiaj coś brzuch pobolewał ale chyba Kacperkowi się zrobiło za ciasno i się rozpychał i to od tego.
A wczoraj pokazałam mega głupotę i sama się siłowałam z wielką komodą dobrze że skończyło to się tylko 3 siniakami na boku, udzie i łydce.

Dzisiaj Maciuś troszeczkę dał mi popalić po pójściu M do pracy nie chciał spać tylko ostawiał cyrki i rzucał się na ziemię ale w końcu uśpiłam na kolanach i sama poszłam spać przespałam ponad 2h a Maćko troszkę dłużej i wstał w lepszym humorze i cały czas się śmieje daje buziolki i już nie dokucza :-)
Zaraz muszę iść poskładać ciuchy a potem posprzątać bo w domu przez ostatnie dni zrobiła się masakra ale większość czasu byliśmy poza domem a potem nie miałam sił sprzątać.

Do góry