reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Phelania- my też wzięliśmy droższą wersję - bez segregowania. I tak osobno przyjeżdżają z miasta po plastikowe butelki, szkło i papier - wtedy wystawiamy posegregowane w workach, ale nie będę tak jak mówisz myła wszystkiego i zdrapywała papierową naklejkę z plastikowego kubka czy słoika, bo bym zwariowała, wolę 2 zł dopłacić i mieć spokój , że ktoś mi przyjdzie i karę wlepi bo czegoś nie umyłam, albo mój syn coś wrzuci do kosza, a ja nie zauważę, bo ostatnio Adaś wrzuca do śmieci papierki i inne rzeczy.

Siedzę sobie sama, jem czereśnie z mojego drzewka. Chłopaki na placu zabaw. Pewnie przyjdą niedługo więc szykuję kolację. Z M. już ok. Ale powiem wam że czekam już na urlop wspólny bo muszę odpocząć od rodziców i codziennych problemów.

Po pracy poszłam do lidla na zakupy i wróciłam z piżamką dla siebie ;) jak miło:)
Dzis w koncu nie padało i nawet troszkę słoneczko swieci.
Alan wyrósł mi z adidasków, jutro musimy jechać i kupic nowe. A dopiero co sandały kupiliśmy... :no:
Jeszcze ciuszki łobuza zaniosłam na pocztę, bo udało mi sie trochę na allegro sprzedac.

Pyszczek, Malenstwo no striptiz musi byc!!!!! (moze być czarny;-)) Ponadto różne gadzety, jakieś uszy, ogon któliczka dla panny młodej itp.... Ja swój panienski miałam w klubie, wiec i tance i alkohol... Oj sie działo, miło wspominam;)))) :-)

Phelania trzymam kciuki za Mzrcelka, na pewno wszystko bedzie dobrze.

Hej laski dziś zakupowy dzień potem sprzątanie po malowaniu już prawie wszystko skończone zapłaciłam oc.
Niunio taki słodki teraz co chwilę mówi "mama mama mama" Melka jutro ostatni dzień do przedszkola i potem wakacje.
W końcu znalzałam miejsce i Pani wyliczyła mi OC za 432zł w COMPENSA.

SOSNOWICZANKA od wczoraj zastanawiałam się czy mam rano jechać na rehabilitację. K kazałam załatwić mi ubezpieczenie na "wczoraj" załatwił ale koło południa a rano zadzwoniłam tam do przychodni powiedziałam że wypadł mi niespodziewany wyjazd do Warszawy i jadę od jutra ćwiczyć jedynie zamiast 10 zabiegów będę miałą 9 no trudno.

KUPINOSIA to może czas na trzecie bobo na synka.

ROJKU oooo to u Was też będzie Hania.

PYSZCZEK tak można nie być zarejestrowanym w UP jak się nie pracuje i wtedy jest się bez ubezpieczenia.

Dziewczyny z tymi śmieciami to jakaś paranoja.

hej dziewczyny,

ja się nadal toczę i zaczynam się trochę bać...

Rojku, super, że z małą Hanią wszystko dobrze. I faktycznie do Anielki jest bardzo podobna, nawet podobnie zapozowała do zdjęcia :)

Phelania, trzymam mocno kciuki za wizytę!

Pyszczek, jakies królicze uszy, tańce na barze do rana, kolorowe drinki :)

Kupinosia, Ty i Milva jakbyście miały być kolejne z kolejce... ;)

my za wywóz śmieci (w tym sergegowane) płacimy 9,50zł za osobę, strasznue drogo to u Was wychodzi.

Witam :-)

Od poniedziałku biorę magnez i skurcze się nie powtórzyły na szczęście są jakieś lekkie kłucia no ale gagatek w brzuchu rośnie więc się rozpycha i uciska.
Maciuś miewa się świetnie po poniedziałkowych wymiotach osłabieniu płaczu śladu już nie było we wtorek za to odkąd się poczuł lepiej czyli od wtorku nadrabia stracony przez chorobę dzień i daje nieźle czadu.
Chodzi spać koło 24 nieraz ja już wymiękam a ten dalej szaleje qrcze przestawił się jakoś za to wstaje o 9,30 (to mi się podoba) ale musimy popracować nad wcześniejszym chodzeniem spać bo za mały jest na takie siedzenie.

rojku gratuluję córuni, Hania bardzo podobna do Anielki :-)

27012701 współczuję problemów zdrowotnych brata oby szybko mu pomogli w PL.
Jak kotek ??

dorotar super że udało się znaleźć tańsze OC.
Za co masz karę w UP ?? Mnie raz w PL wywalili bo olałam sprawdzenie nie chciało mi się iść :-D

maleństwo ja na panieńskim nigdy nie byłam heh nawet swoje nie miałam :-) Ale u znajomej na fotkach widziałam uszy króliczka jakieś ogonek no i słomki w kształcie penisa i takie same kostki lodu.

PHELANIA, KOTA, ROJKU Macie lub planujecie podwójne wózki dla maluchów ??

Ostatnia edycja:
Żabcia, ja nie planuję podwójnego wózka, gdyż Q jest całkowicie bezwózkowym dzieckiem, ewentualnie dokupię przystawkę taką deskorolkę do jeżdżenia za wózkem dla niego.

dziewczyny, taka wredna zołza się ze mnie robi, ewidentnie końcówka, aż mi szkoda mojego M.....

reklama
ŻABCIA karę w UP mam za niestawienie się na czas na podpisanie się pracowałam wtedy zgubiłam kartkę z dokładną datą a nie chciało mi sie podjechać i zapytać kiedy mam. Za lenistwo mam karę.

Właśnie zrobiłam trenig i zaraz mycie i spanie bo rano pobudka bo na 8 rehabilitacje i po drodze młodą w przedszkolu zostawić.

Do góry