reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota- ja chyba jakoś podświadomie przeżywam Twoje odliczanie do porodu , bo dziś znowu miałam sen o ciąży i rodzeniu!!! Tym razem nie chcieli mi dać znieczulenia i uciekałam do drugiego szpitala:-p

U nas ok, czasu na nic nie mam ostatnio, ale nie narzekam . Pogoda okropna, od popołudnia leje potwornie. Może jutro coś więcej napiszę, teraz uciekam na film:tak:

reklama
A ja myślałam że jak się jest na bezrobociu to ma się ubezpieczenie. Ja jestem na bezrobociu od lutego - przez 3 miesiace nie mialam zasiłku (rozwiazalam umowe za porozumieniem stron) a ubezpieczenie miałam.

Kota
ja już wchodzę na bb jak na szpilkach patrząc czy nie rodzisz :)

Liczę na lepszą pogodę bo juz mam dość deszczu. Byliśmy dzisiaj z M na Nordic Walking - uwielbiamy to a wokół Krakowa mnóstwo dolinek i takie 2-3 godziny marszu dobrze nam robią no i spędzamy wspólnie czas.

Dorotar a twoj M nie moze cie ubezpieczać? Jak moj M , juz dosc dawno temu pracował na umowe o dzieło chyba (czyli nie mial ubezpieczenia w pracy) to poszliśmy do ZUSu i od ręki pani wpisala go w moje ubezpieczenie.
A z tym oc to szukaj, bo na pewno znajdziesz tansze.

Kota no to teraz juz pomalutku odliczamy dni :)

Dziewczyny jestem załamana. Straszy brat od jakiegoś czasu mieszka w Anglii. Ma fajną pracę, dobrze zarabia, jest starszy od mnie o cztery lata. Dzisiaj niespodziewanie zadzwonił i oznajmił, że wraca chwilowo do Polski, bo ma bardzo poważne problemy z kręgosłupem i nie może normalnie chodzi, jedynie o kulach.
Tak się cieszył, że ułożyło mu się w życiu, że jest praca, mieszkanie itp. ale niestety nikt zdrowia nie kupi.
W Anglii medycyna nie jest zbyt dobra i do tego kosztowna, dlatego przylatuje do Polski.

Do tego wszystkiego nasz malutki kotek dziwnie się zachowuj. Mało je, jest ospały. Jutro chyba wybierzemy się do weterynarza.

:(

PYSZCZEK ale z twojego prosta rozumie, że jesteś zarejestrowana w UP? Więc jeśli tak to nasz ubezpieczenie.

SOSNOWICZANKA. No K jutro pytać o to wyciągnięcie mnie na swoje ubezpieczenie Ale K sam nie może jutro ze mną do ZUSu jechać, zresztą inaczej pewnie jak się ma swoją działalność, a poza tym ja mam rehabilitację na 8 rano.

270.... przykre to co spotyka brata, oby do zdrowia doszedł.

Kurczę tak czekałam na te rehabilitację a teraz nie wiem czy jest sens jutro jechać. Normalnie płakać mi się chce ze tak wszystko się popieprzylo

Hej!

Za nami srednia noc, Alan obudzil sie ok 2 i płakał z pół godziny. Dostał syrop i po jakimś czasie poszedł spac. Teraz siedzi z babcią, ja w pracy (do 18) Wypiłam kawkę, zjadłam sniadanko, jeszcze zamierzam włosy ufarbować dzis, jak bedzie czas :)

Dorotar i pojechałaś na te rechabilitacje? Przyjęli cie?

2701 WSpółczucje choroby bratu, oby polscy lekarze szybko przywrócili go do zdrowia...
Biedny koteczek, oby to nic powaznego! A szczepiliście go ?

Dzień dobry
Młody w żłobku a ja mam dziś wolne choć wg grafiku miałam pracować. Wiec korzystam i jadę na plotki i kawę.

2701 oby brat szybko do siebie doszedł! Dużo zdrowia dla niego.

Rojku to już połówka!??! Ale zlecialo. Ważne ze Hania zdrowa!!

inka- odpoczywaj ile wlezie ;)
Dorotar- ja z ubezpieczeniem jestem podpięta u męża i dzieci też
Rojku- to gratuluje raz jeszcze córci. To już połówka, szok jak to zleciało. Całuje malutką w to zgrabne czółko !
Milva- ja też już rodziłam w śnie, ale tak jakoś było już po wszystkim ;)

Przedwczoraj mi się śniło że urodziłam synka. Wpadkowy był raczej. Byliśmy z M przerażeni z lekka czy podołamy ha ha ale i szczęśliwi. To był tylko sen a ja tęsknie za tym bobo i już sama siebie nie rozumiem

reklama
hej hej

dorota jezeli Twoj M jest zarejestrowany i ma umowe o prace to spokojnie moze Cie wpisac na swoje ubezpieczenie  a jak nie to zostaje Ci UP
kupinosia a moze to jakis sen proroczy albo podswiadomosc Ci mowi ze czas na synka:pP
milva ty to masz sny hahah:DD
rojku jak dla mnie Hania podobna do Anielki :))

dziewczyny bede starsza w pazdzierniku i co za tym idzie bede organizzowac wieczor panienski macie moze jakies propozycje???aaa gole facety odpadaja hahah:pP

Do góry