Witam Was Kochane, pogode mamy piękna, co poniektórzy mają już weekend, ja niestety jutro do pracy na 8 godzin, dziś mnie tak rozwaliła szefowa, ze jak rozmawiałam w domku to az sie popłakalam, czujecie recznik sie ufarbowałam bo klientka miała świeżo farbowane włoski i przyszła szefowa potem do mnie, że ona mi z pensji potrąci za ten recznik 10zł.
Wogule to jestem załamana, tam w salonie jest mało klientek tak o z ulicy, 99% klienteli jest umawiana przez telefon, no i szefowa ma teraz nowa, która jest przydupasem i mi już nie zapisuje klientek, wszystko tak ustawia by nowa miała jak najwiecej pracy z nas dwoch. A jak wiecie u mnie jest tak, ze jak nie ma klientow to nie a zarobkow, wypłaty, wiec nie wiem jak to będzie, cieszyła sie jak głupia w zeszłym tygodniu bo pierwszy tydzień maja był super i myślałam, ze bedę Miała piękną majowa pensję, ale gdzie tam teraz przez ostatnie 4 dni zarobiłam już dla siebie tylko 140zl.
Wczoraj miałam wolne, byłam z dziećmi w Wawie u alergologa,mama z nami była bo sama z dwójką pociągiem to byłby hardcor, pani doktor zadowolona, ze dzieci zdrowe, ucieszyła się bo dawno nie miała tak zdrowych dzieci, czyli jest u nas coraz lepiej, fakt mamy mieć następną wizytę na koniec sierpnia ale póki co sa to wizyty kontrolne bo małemu do końca skaza jeszcze nie przeszła i pani doktor regeneruje jego ,mały organizm po antybiotykach, ktorych nabrał sie bardzo dużo.
A po powrocie z Wawy wczoraj walczylam z mrówkami, odsuwałam łózka, szafki, komode, odkurzalam, myłam podłogi, w międzyczasie zalalam wodą z wiadra od mopa Meli łóżko, a wszystko przez męża, lóżko i dywan schnelo w nocy na balkonie, Mela spała u Kacpra a Kacper z nami- o matko to była katorga i ja o mały oduczylismy sie już od spania razem, rzucał się, spał na mojej głowie, twarzy, brzuchy, no wesoło, nie całą noc kręgosłup bolał.
A muszę się Wam pochwalić w poniedzialek miną 2 tygodnie jak wcale nie jem chleba, wogóle pieczywa zadneg. Można?? no mozna...
NASTAZJA to bede czekac na te ciuchy co tam jeszcze masz.
270.. współczuję śmierci wujka.
INKA zdrówka dla małego.
MILVA my raczej w tym roku nigdzie na urlop nie pojedziemy, nawet do K nie.
KOTA dasz rade z małą Hanią i Kuby buntem , ja dałam to i Ty dasz.
ŻABCIA nu nu nie ładnie straszyć dziecko
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
, he he mówi ta co tego nie robi. Ja strasze Mel, ze jak będzie niegrzeczna to ja cyganie zabiora a ona na to kto to cyganie??
Cudny Macius, będzie z niego super starszy brat.
AGAPA to zapraszam do mnie na fryzurke;-)
KUPINOSIA odnośnie pracy i tego co mi napisalaś, czytaj wyżej wszystko tam wyjasniłam.
U nas też już masa komarów i mrówek.
SOSNOWICZANKA madry chłopczyk z Alanka, pieknie ojca załatwił.