reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Zakupy obuwniczne wczoraj się nam udały :) Kupiłam jej te buty:
http://www.ccc.eu/public/upload/foto/ss13-lasocki-kids/big/0771.jpg (drugie od lewej, te które są tak do góry oparte)
wydają się wygodne i porządne.

Wczoraj Emilka otworzyła sezon na rozbite kolana i jedno sobie starła troszkę, a drugie dość porządnie i jak zrobiła "ooo bum!" na chodniku. :/

Dziś jakaś taka pogoda nie wyraźna :/ Ja to ruszam zaraz do pracy i muszę M coś naszykować żeby Emilę ubrał i nie wiem co bo nie wiem jaka pogoda będzie przez dzień a on nic nie zmieni w tym co naszykowałam tylko dokładnie to ubierze...

reklama
Freiya ja byłam w CCC i te butki mi się też podobały-fioletowe akurat. Tak samo w Boti byłam i tam były takie fioletowe, też solidne za 59zł, podobne do tych na fotce, którą dodałaś, tylko, że sandał taki, że i kryty nosek miał. Buciki świetne, może jeszcze dokupię właśnie te dla Ninki, bo fajny profil miały i sztywną piętkę. Zobaczę czy będzie potrzeba.

dzień dobry
ja niestety weekend spędzę w pracy ale chociaż pogody mi nie żal, bo jest zimno i mokro.

Netka serdecznie gratuluję!!

ja ciocią zostanę dopiero pod koniec lipca ale już doczekać się nie mogę.

Ja na razie kupiłam Młodemu 2 pary trampek i adidaski, teraz szukam sandałków. widziałam fajne elephanten ale pójdę też oglądnąc jakieś firmy ecco i emel. mają buty fajne, dobrze wykonane no i lekkie.

miłego dnia!

hej hej
Izi zdrowka dla Was:**
Netka ogromne gratulacje:)) ale kruszynka z niej mala 
Sosnowiaczanka, dorotar mam prosbe jaka fryzure polecacie na wesele?? mam dlugie wlosy niestety cienkie i okragla twarz bo za tydzien mam wesele a nie mam wogole pomyslu i wogole checi zeby isc:((

u nas tez pogoda taka slaba jakos zimno sie zrobilo
Moje dziecie tak sie rozgadalo ze masakra juz niezle mozna z nia pogadac:))

Netka- gratulacje dla siostry, cieszę się że mała zdrowa :)
Dorotar - Adaś ma 86 wzrostu, więc czasem są ciuchy na ten wzrost za małe, ale to zależy od firmy, bo A. jest też chudziutki i np body z H&M na 86 są idealne, a nawet luźne. Dlatego zawsze w sklepie mierzę centymetrem i wtedy mam pewność.

Dziś też jadę z A. na zakupy, bo muszę kupić jeszcze jedne buciki.
Adaś spał bardzo niespokojnie. Ale z M. stwierdziliśmy że po prostu mu się coś śni. Bo przez sen kiwał głową NIE! A on zawsze tak robi jak mówi nie - może śnił że chcę go z podwórka zabrać;-)
M. wczoraj jakiś nerwowy. Zostawiłam go więc przed tv, gapił się na film, a ja poszłam do sypialni na rodzinke.pl

Witam :-)

Netka gratulację dla Siostry :-)

My już dzisiaj byliśmy na zakupach a teraz siedzę sama z Maciusiem bo M pojechał z kolegami po koło do samochodu.
Dzisiaj nie wiem w jakim celu ma mi przyjść położna do domu tak zrozumiałam przez telefon więc muszę siedzieć pół dnia w domu bo będzie coś ok 12-tej.
Wczoraj się wkurzyłam na maxa i M też przyszedł właściciel mieszkania i mówi że jutro (czyli dzisiaj) przyjdą ludzie oglądać mieszkanie o 12.30 a wcześniej dzwonił koleś z agencji i mówiłam że nie ma nas cały weekend w domu. Przyjechał właściciel i drze ryja na nas że jak nas nie będzie w domu to pojedzie do agencji weźmie kluczę i i tak wejdzie na mieszkanie i pokaże ludziom wrrrrrr :wściekła/y: M powiedział że będzie o tej 12.30 w domu i niech mu tylko spróbuję wejść na mieszkanie bo nie ma prawa my mieszkamy na nim do 11 czerwca mamy umowę i nie może nam włazić bez naszej zgody.

Netka- gratulacje dla siostry ! Mała jest śliczna, niech rośnie zdrowo. Ninka ma siostrzyczkę jakby nie patrzeć ;)
Weź namiar jeśli kobieta w ogóle będzie chciała dać. Powiedz że chcę pomóc. Ten chłopczyk teraz mi po głowie chodzi...
Freiya- ładne butki !

U nas sie schłodziło ale ja akurat lubie taką pogodę. Dla mnie 18 stopni jest idealne na krótki rękaw a upały mnie męczą. Zaraz idziemy do biblioteki "dzieciowej". Pani już nam pozwala na nieregulaminową ilość książek :)

Bunt sie i u nas zaczął. Wczoraj mała nie chciała wrócić z podwórka. Musiałam na rękach ją wnosić na drugie piętro. Nieźle sie roznosił jej ryk po klatce schodowej.

NETKA gratuluję nowej osóbki w rodzinie.

ŻABCIA współczuję z tym mieszkaniem.

Ja juz po pracy i całe szczęscie, nie chce mi sie nawet opisywać co i jak ale kwasy sa i chora atmosfera, ech, dobrze, ze przynajmniej sporo klientow jest.
Do poniedziałku bez stresów z dziećmi w domku.

VENUS ech tragedia.

MALEŃSTWO zależy kto co ubi, ale robi sie teraz takie spokojne, luźne upięcia z jakims dobierańcem na boku na przyklad.

reklama
hej, hej
ależ tu cicho. ja jak zwykle w weekend spędzam sama. Młody zasnął po 20.
dziś nie mam siły ćwiczyć więc spędzam leniwy wieczór przed tv.

Do góry