kota-behemota
Q & H team
Jeśli mogę się wypowiedzieć co do przesądu to głupota...Jeśli rodzice maleństwa Cię poprosili to znaczy, że nie wiedzą albo nie wierzą w ten przesąd.
ja w żadne przesądy nie wierzę i te bajki o zakazie bycia chrzestną to jakieś głupoty. to moje zdanie, możecie oczywiście się nie zgodzić ale ja bym nie odmówiła.
czesc laseczki, ja jestem dokładnie takiego samego zdania, co Wy! nie wierzę w żadne dziwne przesądy, zabobony itd. zwykle mnie śmieszą, czasem denerwują, ale nie pewno nie pozwolę, żeby w jakikolwiek sposób wpływały na moje decyzje.
u nas dziś strrrrasznie gorąco, mąż mnie zabrał na spacer, wspaniale było wyjść z domu po tylu dniach leżenia. no i czuję się świetnie, mam nadzieję, że nie odchoruję wieczorem. zaraz jeszcze jedziemy na naszą działkę powitać ekipę budowlaną, która od jutra zaczna budować nasz domek, strasznie się cieszę
a dziś w empiku widziałam takie fajne albumy dla dzieci, wpisuje się tam wszystko, co wydarza się w życiu dzidziusia, wkleja się pierwszy kosmyk włosów, opisuje fajne wydarzenia, pierwsze słowo itd., jest miejsce na odcisk stópki i dłoni malucha :-) moja mama też taki dziennik dla mnie prowadziła, uwielbiam go teraz przeglądać. no i obiecałam sobie, że jak na połówkowym lekarz potwierdzi płeć to kupuję taki album
zmykam i życzę Wam udanego wieczorku!!! buziaki!!!