reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka - Cirrus jest pewnie na pseudoefydrynie więc dość mocno podkręca organizm i nie chce się spać :)

agapa wszystko będzie dobrze, zobaczysz! Przeżyłam to samo czekając na Krzysia wyniki na mukowiscydozę i tylko pozytywne myślenie mie uratowało. Życzę Ci z całego serca żebyś miała w sobie siłę bo Mikołaj na pewno jest zdrowym chłopcem!

U nasz dziś pogoda nie bardzo więc siedzimy w domku.

reklama
Sosnowiczanka ja ostatnią tabletkę biorę w czwartek, a okres dostaję dopiero w środę i tak już od kilku miesięcy:) Jeżeli nie pojawi się tzw. krwawienie z odstawienia (czyt. okres;))to może oznaczać ciążę. Przynajmniej w ulotce tak piszą. Chociaż jak zaczyna brać się jakieś tabsy to różnie organizm reaguje.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny weźcie mi coś nagadajcie! Rano zjadłam bułkę z nutellą, teraz twixa Xtra , popijam colą. I tak cały czas. Już mam ochotę na kisiel, ale M. po mnie krzyczy, że mam w końcu zjeść obiad a nie ciągle słodycze. Czuję się bardzo uzależniona od słodkiego.. Mogłabym nic cały dzień nie jeść tylko słodkie.

Aduś śpi, a mi zimno jakoś, chyba wskoczę do niego pod kołderkę. M. ogląda coś na dole.. pewnie sport. Obiad mam już prawie gotowy. Rosół zrobiony, ziemniaki obrane, kotlety wystarczy usmażyć i tyle.

Nastazja ja mam to samo ostatnio. Gdyby nie Mikuś i M. to wogóle bym nie gotowała tylko jadła słodkie;/ Nie wiem co się ze mną dzieje;/
Moi chłopcy śpią, ja też jestem zmęczona, ale wstawiłam gulasz i pilnuję, żeby się nie przypalił;) Do tego pyzy. Rosół też mam, od koloru do wyboru, zapraszam jak jesteście głodne;)

Ech moja córka to jest jednak agentka niezła. Byłam z Mel i mama w kościele w sumie nawet w miarę grzeczna była, ale zakumplowała się z młodym księdzem, najpierw ją zczepiał-gadał z nią jak szedł do konfesjonału a potem jak wracał, poszedł sobie to Melka stwierdziła, że pójdzie zapyta czy ma cukierki, ja ją stopowałam a ta uciekła do zachrystii i ksiądz dał jej obrazek i powiedział, że zaraz jej przyniesie, poszedł do domu i przyniósł jej te cukierki w torebce, nawet się z niej jeszcze śmiał jak komunii udzielał.
Kacperek był w domku z tatą, spał sobie smacznie, teraz też zaraz spać idzie i dziś siedzimy w domku bo pogoda dalej kiepska.

SOSNOWICZANKA ja jak zmieniłam tabletki z tych dla karmiących na zwykłe-teraz biorę Kontracept to po pierwszy zakończonym listku okresu nie miałam wcale a po drugim zakończyłam brać w niedzielę wieczorem a okres dostałam w czwartek po południu.

PAPAYKA zdrówka.

NASTAZJA a co i Ci będziemy mówić, Ty wsuwasz masę słodyczy a nie widać tego po Tobie, więc możesz:-D

Dorotar zobacz jak Twoja mała okręca sobie facetów wokół małego paluszka, ba nawet księdza!;) Niedługo Twój mężuś będzie zabijał dechami okna i drzwi heh;P

Hahha , Dorotar w niedzielę, to zawsze czekam na newsy o twojej Amelce :-D
Venus- uff nie jestem sama :*

My zdecydowaliśmy, że jedziemy do mojej siostry. My z dziećmi pojedziemy do aquaparku, a nasi mężowie zostaną w domu.

reklama
Do góry