reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej.
Ja dzisiaj jade na 11 do prcy, wiec mamjeszcze chwileczke.
Wczoraj sie mega poklocilam z P i teraz mam nastroj mega dodupy, nie czaje tego czlowieka. Jak siedzialam w domu to bylo taki zle ae jak zaczelam prace to tez zle i jeszcze mi tutaj jakies akcje wmawia ze go zdradzam bo tak pozno wracam do domu;/ no sorry tez wolalabym konczyc o 16 jakon i siedziec pozniej w domu ale ze koncze o 21 czasami po 21 to w domu jestem po 22, wracam padnieta, wczoraj z goraczka a ten mi tu jeszcze jakies waty sadzi;/ wrr

Phelania mocno trzymam za Was kciuki, sama boje sie narkozy u Fabianka wiec nie bede pocieszala bo wiem coprzezywasz.

Netka dziekuje, niestety jakis bardzo chorowity ten moj syn, jeszcze zeby tego bylo malo ustatniu mu jakos bardzo wyszedl pepek, i boje sie zebyto nie byla przepuklina jak bedziemy teraz na wizycie topokaze naszej pediatrze. A ja jako mam jestem juz totalnie wypompowana. No tak ja mialam perlaka ale nie bylon badany pod kontem onkologicznym, hmm moze czas sie zbadac??

reklama
PHEANIA odezwę się w niedzielę na tel.

Mel z babcią na dworek poszłam mały zasypia a ja w szlafroku nic mi się nie chce, ale muszę się ogarnąć bo na 13 do pracy i muszę jechać wcześniej rachunki popłacić.

Phelania- dzięki za opis porodu:-D, jak ja się ciesze, że nie będę już tego przechodzić , aż nogi mi się zacisnęły przy czytaniu;-) Czekamy z niecierpliwością na wyniki badania Marcelka!!

Bartek ma drzemkę. Była w Us - w jednej kolumnie nie była przepisana kwota:baffled:, ale już naprawione.
ehh jakoś tak do dupy ze wszystkim ostatnio...

witam ponownie..
Cały poranny plan- wykonany. Spacer był, podwórko było, teraz drzemka, obiad ugotowany, zakupy zrobione. Dziś kupiłam sobie korektor do twarzy, był w gazetce rossman, ciekawe jak się sprawdzi, ale musiałam, bo rano jak spojrzałam na swoją twarz to się przeraziłam. Oczywiście okres się zbliża i mam pełno jakiś wyprysków. No i jeszcze umówiłam się do kosmetyczki na brwi, bo wyglądam tragicznie- ale to we wtorek dopiero rano się wybieram. Na 2.05 mamy zaproszenie na grilla, ale nie wiem czy pójdziemy? Trochę mam obiekcje, bo znam tam aż dwóch kolegów M. a mają być w sumie 4 pary. Nie znam żadnych dziewczyn tam, a poza tym to trochę inne towarzystwo, nikt tam nie jest żonaty, wszyscy bez dzieci, a ja nie będę miała z kim zostawić A. Jakoś tego nie widzę. Choć M. mówi że chyba ma padać cały tydzień przyszły więc może problem sam się rozwiąże.

Kota - uważaj tam na swojego M. Ja tak mojego wyrwałam. On miał chyba 32 lata wtedy a ja 19, hahaa;)

Hej. Ja juz po pracy, Alus spi, jak wstanie to zje zupkę i idziemy na dworek.

Phelania przeczytałam twój poród. Brrr podobnie jak Milva ciesze sie ze nie bede juz tego przechodzic...
Ja dostałam zzo i tak naprawde ból mi nie minął.. Dobrze ze juz urodzilas i jest po wszystkim;)

Phelania cieszę sie strasznie z dobrych wieści i trzymam kciuki żebyście w poniedziałek wrócili wszyscy do domu.

Mój syn mnie rozwala dzisiaj poszedł spać jak zwykle po 12 na drzemkę i spał uwaga aż 10 min po czym wstał pełen sił i energii =/ A łudziłam się że chwilkę poleżę i odpocznę.

Phelania żaden wstyd że zapomniałaś miałaś i masz do tego prawo tyle ostatnio na Twojej głowie.
Ja czuję się dobrze dzisiaj przez troszkę bolał mnie brzuch ale już git :-) Jutro przychodzi do mnie położna w końcu założy mi kartę ciąży w poniedziałek pewnie spotkanie z nią w przychodni i pewnie umówi mnie na usg i będę czekać na list ze szpitala kiedy, myślę że gdzieś końcówką maja już będę znać płeć :-) Co do ruchów to czułam takie lekkie muskanie w 15 tyg teraz czuję nieraz takie jakby ukucia raz na jakiś czas ale nie wiem czy to Okruszek na 100 % pewna jeszcze nie jestem.

reklama
Phelania 3mam kciuki, żebyście już w pon. razem byli.

Zabcia mnie w sobotę gardło wzięło, a od pon. katar i ból głowy i trzyma do teraz. Poza tym czuje się dobrze. A ktosiek miał wczoraj już 5 cm :)

Do góry