reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Czesć

Ja dzisiaj po spotkaniu z pośrednikami od nieruchomości stwierdziłam że jeszcze moze zdaże na to usg 3d, gnalismy z moim M przez cale miasto byłam na Polach Mokotowskich jakos po 14 i dowiedzialam sie ze lista chetnych jest juz zamknieta i moge poczekac jak ktos nie przyjdzie to ja wejde.

Nie udało mi sie zrobic tego usg, mam jakos z tego powodu mega doła, poryczałam sie juz w tym parku, wiec musze poczekac do połowkowego usg żeby sie dowiedzieć kto zagościł pod moim serduszkiem, ide sobie jeszcze popłakać.

Działki też były do kitu, a dom tragedia

Agapa-gratuluje syneczka, super!:-)
Freiya- gratuluje dziewczynki:-)

hej dziewczyny!:-)
gratulacje dla wszytskich, ktore poznaly plec!;-)
Aga, nie smutaj sie... czasem trzeba poczekac...
Ja tez jeszcze nie znam plci, mam nadzieje, ze na wizycie 15.07 dowiem sie czegos.... To bedzie juz wtedy 16 tydz.....
A tymczasem jestem zla na brzuch, kt nie rosnie i martwie sie troche... M. mi nie pomaga, bo ciagle przypomina mi o tym i pyta.... a skad ja mam niby wiedziec.... waga tez jakos stoi w miejscu... od poczatku przytylam moze 1,5 kg..., a nie wymiotowalam w ogole.....:wściekła/y:
Sorki, ze tak smece...poplakalam i troche mi lepiej, ale teraz koniec i juz!:tak:
Milego weekendu wszystkim!

reklama
Papayka zobaczysz brzuszysko zacznie dopiero rosnąć. Mi rośnie teraz z dnia na dzień ale zaczął dopiero pod koniec 17tygodnia. I też tak jak mówisz nie przytyłam wiele, dopiero teraz zaczynam ruszać z wagą :)

Do góry