reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

kota- mój M. wymienił sam, bo nam zaśpiewali w serwisie 80 zł. Fajna impreza się zapowiada. każdy przynajmniej będzie biegał za swoim dzieckiem, a nie tylko ty ;)

Idę robić kolację, później uśpię synusia i kładę sie na seriale. M. ma jakiś zły humor, w pracy podobno szef miał jakieś ALE! Masakra, kiedy będzie normalnie?

reklama
Mi wczoraj M wymienił klocki hamulcowe i opony na letnie :-) od razu to moje auto bardziej mi się podoba!! aaa i umył jeszcze bo już takim brudaskiem jeździłam.
mi pozostaje podkurzać jutro.
mam wolne więc się tym zajmę.

Nastazja, jakbym miała koła całe z felgami do wymiany, to zawsze M. by wymieniał, ale niestety mamy same opony, a z tym bez serwisu ogumienia ani rusz :( pocieszam się, że nie będzie teraz takich kolejek i na miejscu mi zrobią ;)

Inka, wiadomo, na letnich i ładniej się prezentuje, dynamiczniej jeździ noooo i przede wszystkim mniej pali, same zalety ;)

Wy tu o samochodach ( my tez na zimówkach jeszcze:-p), a u nas się okazało, że oprócz ręcznego, to do wymiany cały tył - amortyzatory i inne, bo strach jeździć z tym co tam jest się okazało...nie chcę myśleć ile pójdzie kasy, ale z tysiak na pewno:-( Ciągle coś ehh

Wiało strasznie dziś i już na podwórko nie poszliśmy, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Bart zasnął, znowu 50 minut usypiania :no:

M poszedł do pracy i znowu zostałam samotna ehhh nie lubię tak.
Maciuś ogląda bajki mam nadzieję że niedługo pójdzie spać bo zmęczona jestem dniem dzisiejszym byliśmy na zakupach i większość drogi Maciuś szedł na nogach walcząc z nami żeby uciec gdzieś w bok i zastukać do jakichś drzwi klapką na listy. Potem w domku odstawił histerię że już musi siedzieć w domu później mu pampers przeszkadzał więc latał w majtkach które po 5 min były mokre więc latał bez i łącznie 3 razy dywan ucierpiał.

Phelania przykro mi:( Domyślam się jak to wszystko przeżywasz. Codziennie o Was myślę :* Trzymaj się kochana, obyś miała dla nas za chwile lepsze wieści. Trzymam kciuki!!

Phelania tulę Ciebie i Marcelka bardzo mocno !!! Przykro mi że z nerką jest aż tak źle.

Pobudka dzisiaj o 7 prawie całą noc Maciuś przespał sam o 4.33 się przebudził to wzięłam go do siebie bo był zmarznięty.
Młody ogląda bajki, mi się jeszcze nic nie chce z rana muszę się rozruszać, a M poszedł spać.
Dzisiaj zapowiada się ciepły dzień więc pójdziemy do parku niech troszkę Maciulek poszaleje na placu zabaw bo na tygodniu nie ma tyle dzieci (pakoli).

Phelania ja mam ciagla nadzieje ze jednak wszystko bedzie ok codziennie modle sie za Marcelka trzymajcie sie dzielnie:***

My tez jeszcze jezdzimy na zimowkach bo jakos tak czasu nie bylo na zmiane a obok mamy wulkanizacje haha

reklama
Do góry