reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Phelania, serdecznie gratuluje!!!!!!! Odpoczywaj poki mozesz, a Marcelek niech rosnie zdrowo i bedzie dla Was pociecha!! Sciskam
mocno :**

nie smaruje Kuby zadnymi masciami rozgrzewajacymi, to chyba raczej przy kaszlu jedt wskazane, a on ma tylko wodnisty katar, poza tym jest taki, jak zawsze, zywiolowy, bawi sie, humor dopisuje, apetyt tez, zobaczymy jak bedzie jutro...

Phelania i ode mnie rownież ogromne gratulacje!! Dzielna dziewczynka :)

Fajnie,że wiele z Was świadomie decyduje o dzieciach, ich liczbie-ewentualnym rodzeństwie lub jego braku :-) rozumiem wszystkie- które chcą i nie chcą kolejnego dziecka.
U mnie zdecydował los ale nie narzekam. Bo nam tego mojego Łobuza, który jest dla mnie całym światem :-)

Doradźcie mi- czy ciuchy Młodego warto sprzedawać w pakach czy pojedynczo? Myślałam o zrobieniu np pak ake tylko "bielizny" (body, spiochy) a resztę osobno. Chyba warto?
Większość rzeczy- pewnie jakies 99% to nówki,firmowe, a ten 1% to rzeczy kupione od kogoś lub na lumpach. Wszystko jednak w super stanie. Nie ukrywam strasznie (!!!!)cieżko mi sie ich pozbyć ale muszę.
Jutro wolne wiec będę robić zdjecia :-)

Przed wyjazdem na zakupy przeczytałam super nowinkę!! Phelania - gratki!! Czekamy na zdjęcie Marcelka! Odpoczywaj i nabieraj sił!!

Inka- jak masz czas, to warto nie bieliznę pojedynczo wystawić, a reszta np po 3-4 sztuki- też tak dobrze schodzi.

Pelania Gratuluję kochana. Wracajcie szybciutko do domku.

Inka sprzedawaj pojedynczo, bardziej sie oplaca, szczególnie firmowe ciuszki.

Milva nie zasłaniaj sie wiekiem, mam klientke w ciąży, nawet w tym tyg byla u mnie, babeczka ma 42 lata :-) i dwóch dorosłych synów! A jak odmłodniala w tej ciązy to mowie wam, szok!

O, Venus zapomnialam dopisac cie do listy. Oczywiscie zachodze w ciazę po Milvie, Nastazji i Tobie:))) (My, mamy kolkowe, ząbkujące, nie sypiające musimy trzymac sie razem;p)

Nastazja to prawda, trzeba sie cieszyc i doceniac to co sie ma !
Kochana musisz czesciej zostawiac swoich panów samych:)

Alan marudny jest dzis ze szok. W dodatku ręca caly czas w buzi... Ząb? Juz sama nie wiem...

Muszę się wam pochwalić. Mój szwagier zadzwonił do P. czy może w sobote przyjść do pracy:-D Trzymajcie kciuki żeby jutro skończył swoją robotę i w sobotę mógł iść do szwagra. Zawsze będzie jakiś przypływ gotówki.

U nas pada:baffled: Rowem płynie normalnie rzeka...

Rany Phelania wchodzę Tu i takie wieści-jeszcze raz najszczersze gratulacje, tak się cieszę, że masz już poród za sobą i Marcel jest na Świecie. Alanek ma braciszka!!A Ty trzech chłopaków w domu!! ;*:*:*:*
Żabcia sorry ale parsknęłam śmiechem jak przeczytałam, że Maciejek taki damski boxer i mamusie naparza, bo nie chciała grać na trąbce. Nasze dzieci są niemożliwe ;)
ZDRÓWKA DLA DUŻYCH I MAŁYCH!
Inka P też taki , ciągle mi gada, że żłobek, że po co, że ona taka malutka... I mu jej szkoda...a przecież, tam są dzieci i się młoda zaaklimatyzuje i będzie mieć się z kim bawić a nie tylko mama lub tata i dziadkowie ;)
A ja to bym może chciała dziecko drugie..gdzieś tam na dnie...ale... same wiecie...;(

Chciałabym więcej napisać ale nie mam czasu...może w weekend się rozpiszę, odkąd zaczęłam pracować i muszę ogarniać więcej rzeczy to... brakuje mi czasu nawet dla siebie. Choć narzekac nie mogę, bo jak poszłam do pracy, to żyć mi się chce, do pracy idę z ochotą.
Nina jest cudowna ale dziś wyrwała buzią o kant łóżka i polała się krew 1 raz w życiu...Ona taka szalona jest, nie uważa, szaleje, rzuca się po kanapie, łóżku...normalnie szogun, szałaputek. Jest cudowna.
Żałuję, że ona tak szybko rośnie...choć wiadomo, jak się urodziła i ryczała dzień dnia oraz jak miala kolki.... nie mogłam się doczekać aż "dorośnie"...Błędne koło...

Phelania... łza mi się zakręciła. Cudownie masz!Rojku, Kota, Żabcia (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)-fajnie macie ;) Cięzarówki!

Netka no czasem się zdarzy mojemu dziecku mi przywalić, zadrapać lub co innego mi dokuczyć no ale mimo niektórych krzywd jakie mi wyrządza kocham mojego draniulka nad życie :-)

W domku nastała idealna cisza Maciuś śpi od 20.35, M pojechał do sklepu a ja wcinam lizaka :-)

reklama
Wieczór w samotności wiec po treningu zabrałam sie za segregację ciuszków Młodego. W domu mam 4 kartony w rozm 68-74 i jak je oglądałam to aż mi sie łzy w oczach pojawiły, jak sobie przypomnialam jaki On kiedyś był mały. Resztę czyli 56-62-68 mam u mamy i jutro będę przeglądać. Już sobie wyobrażam jak będzie mi cieżko to wszystko sprzedać :-( nie wiedziałam, że to będzie takie trudne!!
Miało zostać dla ewentualnego rodzeństwa ale teraz nie ma sensu tego trzymać. Ewentualnie unisexy zostawie dla bratanicy.

Młody rośnie wiec musze mu szafę uzupełnić na wiosnę-lato. Spodnie jeansy kupic bo większość za mała. Choc On i tak mieści sie jeszcze w 74 ( ma krótkie nogi) ale gora musi być 80-86. Buty, wózek... Oj czeka mnie spory wydatek!

Spokojnej nocy!!

Do góry