reklama
lysa_d
Fanka BB :)
Phelania kciuki zacisniete!!!!
Phelania trzymam kciukasy zaciśnięte.
Dorotar ja mam od 10 lat tel w orange na abonament i jestem zadowolona - oferta, którą opisałaś wydaje się niezła.
Agapa - zdrówka dla Mikiego.
Piękne słoneczko wiec aż chce się żyć. Cud miód.
Jutro mam szkolenie z ratownikami z pierwszej pomocy - organizuje takie dla naszych pracowników w zakładzie i od razu sama się załapie dla przypomnienia. Najpierw teoria a potem praktyczne ćwiczenia....juz nie mogę się doczekać.
Dorotar ja mam od 10 lat tel w orange na abonament i jestem zadowolona - oferta, którą opisałaś wydaje się niezła.
Agapa - zdrówka dla Mikiego.
Piękne słoneczko wiec aż chce się żyć. Cud miód.
Jutro mam szkolenie z ratownikami z pierwszej pomocy - organizuje takie dla naszych pracowników w zakładzie i od razu sama się załapie dla przypomnienia. Najpierw teoria a potem praktyczne ćwiczenia....juz nie mogę się doczekać.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
WItam
Phelania trzymam kciuki Oby poszlo gładko i bezbolesnie
U nas nocka super (pomijając ze A poszedł pozno spac)
Dopiero przed chwilą wstalismy.
Ale pieknie swieci sloneczko, chyba w koncu doczekalismy sie wiosny))
Phelania trzymam kciuki Oby poszlo gładko i bezbolesnie
U nas nocka super (pomijając ze A poszedł pozno spac)
Dopiero przed chwilą wstalismy.
Ale pieknie swieci sloneczko, chyba w koncu doczekalismy sie wiosny))
Milva
Zbójkowa mama;)
Phelania- trzymam kciuki, aby Marcel był dziś już z Wami po drugiej stronie!!! I oby waga była mniejsza heh;-)
Agapa - współczuję...cholera i skąd to zapalenie płuc????????Trzymam kciuki za resztę wyników!!
Lecę, bo mały już piszczy...u nas ani wczoraj, ani dziś słońca nie widać
Agapa - współczuję...cholera i skąd to zapalenie płuc????????Trzymam kciuki za resztę wyników!!
Lecę, bo mały już piszczy...u nas ani wczoraj, ani dziś słońca nie widać
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
O prosze jakie tu wiadomosci)Phelania kochana kciuki zacisniete mam nadzieje ze pojdzie szybko i bezbolesnie) i z nerka Marcelka bedzie ok ) trzymaj sie kochana:** Agapko zdrowka dla Mikusia :*** U nas nocka do kitu mala zadnej godziny nie przespala tylko krecenie i placze i wołanie cycy
venus27
Fanka BB :)
Phelania normalnie ciśnienie mi się podniosło jak zobaczyłam podświetlony wątek! Trzymam kciuki kochana!! Wierzę, że wszystko będzie dobrze z Marcelkiem Tak na marginesie to przypomniało mi się jak wszystkie rodziłyśmy i tylko czekałyśmy na podświetlenie wątku! Aż mnie dreszcze przeszły. Zazdroszczę przytulenia takiej kruszynki!
Agapa zdrówka, normalnie w głowie się nie mieści
Mikołaj ostatnio jest dla mnie łaskawy i śpi do conajmniej 7 a nawet 7.30
Agapa zdrówka, normalnie w głowie się nie mieści
Mikołaj ostatnio jest dla mnie łaskawy i śpi do conajmniej 7 a nawet 7.30
kota-behemota
Q & H team
Phelania!!! w końcu ruszyło, normalnie czuję się, jak w grudniu, kiedy wszystkie tu wyczekiwałyśmy kolejnych maluchów. Trzymam mocno kciuki, powodzenia!!!
Kuba ma katar, pierwszy raz w życiu i w sumie nie wiem co robić, woda mu się z nosa leje i noc poza tym, podejrzewam, że ja go zaraziłam, poczekam jak się sytuacja rozwinie do jutra, bo chyba nie ma sensu go wlec do przychodni, nawet nie ma sensu odciągać, bo on to sam wysmarkuje lub mu wypływa. Macie jakieś rady, do robić poza wycieraniem noska? Co mu mogę podawać? Żeby było śmieszniej to ja mam nawrót przeziębienia, wczoraj było już tak dobrze teraz pewnie nawzajem się z Kubinem będziemy zarażać. Cudownie.
Kuba ma katar, pierwszy raz w życiu i w sumie nie wiem co robić, woda mu się z nosa leje i noc poza tym, podejrzewam, że ja go zaraziłam, poczekam jak się sytuacja rozwinie do jutra, bo chyba nie ma sensu go wlec do przychodni, nawet nie ma sensu odciągać, bo on to sam wysmarkuje lub mu wypływa. Macie jakieś rady, do robić poza wycieraniem noska? Co mu mogę podawać? Żeby było śmieszniej to ja mam nawrót przeziębienia, wczoraj było już tak dobrze teraz pewnie nawzajem się z Kubinem będziemy zarażać. Cudownie.
Milva
Zbójkowa mama;)
Kota- jeżeli mu ładnie wylatuje, to nie ma co za bardzo robić - jedynie wycierać, smarować maścią majerankową, podawaj wapno jak masz też. Katar niestety jest okropny dla malucha. Tydzień minimum się pomęczycie.
Ja ostatnio zakupiłam maść wick vaporub i mu na noc lekko smarowałam klatkę piersiową - dało fajne efekty. Zresztą jak sobie sama nią posmarujesz pod nosem lekko to od razu można oddychać.
Ja ostatnio zakupiłam maść wick vaporub i mu na noc lekko smarowałam klatkę piersiową - dało fajne efekty. Zresztą jak sobie sama nią posmarujesz pod nosem lekko to od razu można oddychać.
reklama