reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
NASTAZJA pomidorówka, najulubieńsza zupa mojej córki, mogłaby codziennie jeść.

KUPINOSIA mi dziewczyny tez polecały te szczotkę co Ty kupiłaś, ale raz ze cena z przesyłką mnie powaliła a dwa jakoś mnie po wyglądzie nie przekonała, nawet po opisie, może u Was się sprawdza ale moja Melka ma dużo dłuższe włoski od Twoje Oli.
Swoją drogą bez przesady, że tak nie powinno być, że używacie jedną szczotką, przecież nie dajecie jej komuś obcemu, tylko z córką korzystasz.

PHELANIA strasznie mnie ciekawi kiedy Marcelek wyskoczy.

Ja już wyszykowana do pracy, ale mi się nie chce, jeszcze zjem talarki z mlekiem i będe ruszać po 12. Trzymajcie kciuki za rozmowę z szefową, bo wczoraj chciała ze mną rozmawiać ale jakieś zamieszanie sie zrobiło, potem mnie wypuściła wcześniej i rozmowy nie było. Trzymajcie mocno bo nie wiem czemu ale mam jakiś dziwne, można by rzecz złe przeczucia.
Niunio pospał prawie 2 godzinki, ja jak pojadę to babcia zabierze dzieciaki na dworek bo słonko świeci, Mela się wyszaleje bo w domu zamęcza hulajnogę.

Sosnowiczanka, Freyia, Netka zdrówka dla dzieciaczków.

Phelania u nas ok nie narzeka ostatnio czasem boli głowa i nieraz jeszcze zemdli najczęściej jak przebieram młodego. Jeszcze 13 dni i wejdę w 2 trymestr i doczekam 1 wizyty u położnej. Mam troszkę stracha czy z Okruszkiem jest ok.
Ponoć ananasy przyspieszają poród, więc może spróbuj jeść ananasy :-)

agapa współczuję pobudki przez Mikusia.

Freyia trzymam kciuki za teścia.

Nastazja u mnie dzisiaj też pomidorowa z ryżem :-)

dorotar kciuki za rozmowę.

U nas dzisiaj pobudka o 8 i trzeba było za chwilkę się zwlec z łóżka bo była kupa na dzień dobry.
Wczoraj byliśmy oglądać mieszkanie no ale nie podobało nam sie schody strome itd. jeszcze mamy 2 mies mam nadzieję że coś znajdziemy.

Dorotar - kciuki zaciśnięte..
Phelania Ty raczej odpoczywaj, bo jak się Mały urodzi to będziesz potrzebować tego powera co masz dzisiaj.

A co Wy dzisiaj z tą pomidorową:rofl2: Ja mam kalafiorową:-)

Hej hej
Hahah u mnie tez dzis pomidorowa tyle ze z ryzem:pP
Wczoraj była taka piekna pogoda a dzis co pochmurno ichlodno:(
Nastazja mam nadzieje ze szczepienie przebiegnie bez megaplaczu:p
Sosnowiaczanka doczytalam:p czyli mamy to samo na obiad haha:DD

Dziewczyny wiecie może co u naszej salsik i dziewczynek??

hej:)
Zdrowka dla Emilki, Alanka i innych chorowitkow. Ta pogoda nas wykonczy;/

Fabian spi, Marikalobuzuje, a ja wpadlam na chwilke a zaraz sie zbieram dopracy.

Agapa ja jak bylam ostatnio w CZDZ to przez przypadek tez trafilam na oddzial onkologii i jak zobaczylam te male dzieci, ich rodzicow to az samoistnie pojawily mi sie lzy w oczach( Zycie jest tak niesprawiedliwe.

Freyia mam nadzieje ze tesc wyjdzie z tego, wiadomo jest jak jest miedzy Wami ale jednak to rodzice M.

Uciekam juz.
Wejde jutro:) Buziaki
Milego dnia:)

Aaa ja tez mam dzis pomidorowa:p

Z Emilka do szpitala nie pójdę bo do niego i tak nikogo nie wpuszczają. Na razie wiadomo że ma uszkodzona jedną półkulie mózgową i miał operacje w nocy i jest nieprzytomny. My właściwie nie jedziemy do niego tylko do mamy M.

Hej Dziewczyny

Zdrówka dla naszych małych chorowitków :-( Niech się wykurują i cieszą zbliżającą wiosną!

Niestety tez nie mam kontaktu z większością dziewczyn nieobecnych, ale ostatnio pisałam z Asko, macie od Niej ogromne pozdrowienia :-) Pisała, że podczytuje ;-)

Dziewczyny, która ostatnia w kolejce pod Fasolkę?... Chyba powoli zapada decyzja o dopisaniu się do listy ;-) Wygląda na to, że ewentualne staranka dopiero po wakacjach, ale to już jakaś data ;-) Piszę "ewentualne", bo decyzja jeszcze nie zapadła na 100%... Ale już dojrzałam do tego, żeby chcieć drugie maleństwo :tak:

reklama
Sergee ja z kolejki wypadłam bo jako jedynej mi sie nie udało.
Pozostałe jak obiecały, tak słowa dotrzymały i Fasolki rosną.
Wiec jesteś teraz pierwsza na liście, no chyba ze jakaś mama milczy i po cichu działa? :-) :-)
Powodzenia zycze !!

Do żłobka jadę jutro, dzis zimno a auto u mechanika wiec autobusem nie chciałam jechać. Jestem teraz u mamy i ciesze sie wolnym dniem.

Zdrowia dla wszystkich!!!!!'

Do góry