reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Wesolych Swiat mamuski!!!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Wesołego ZAJĄCA wszystkim!!!!

Powiem wam że wczorajsze zakupy- bajka. Adaś tak chyba stęskniony był za jakimkolwiek wyjściem z domu, że siedział grzecznie w spacerówce całe zakupy, a na koniec w nagrodę poszedł do sali zabaw i gały mi wyszły jak zobaczyłam jak się bawi. Był taki samodzielny że szok, z innymi dziećmi bawił się jak stary kumpel. A jak już szliśmy grzecznie się ubrał wskoczył do wózka i pojechaliśmy do domu. Dziś M. idzie do pracy tylko na 2 h. A ja może przejadę się z Adim na spacer, choć nie wiem jaka tam temperatura?

chciałam Wam życzyć spokojnego i rodzinnie spędzonego czasu!!!

my spędzamy niedzielę u moich rodziców, więc robię tylko sałatkę warzywną i jajka faszerowane, M. pojechał z Kubinem święcić żywność, ja się ogarniam, bo nadal w piżamie biegam :) czuję rodzinną atmosferę, w końcu! no i nie chcę zapeszyć, od dobrych kilku nocy Kubuś rewelacyjnie przesypia noce! bez jednej pobudki.

A_Gala, super, gratki dla Elenki :D powiem Ci, że odkąd Q sam zasuwa, to jest mi o niebo lżej, każdy straszył, że będę tęskniła za czasem, kiedy nie chodził, ale to nieprawda, nie tęsknię! owszem, więcej wywrotek i siniaków, ale w większości przypadków mały wstaje, zaśmiewa się i zasuwa dalej, a moje plecy bardzo odpoczęły, rwa dokucza trochę mniej, bo mniej noszenia i mniej schylania się.

hej laseczki,

Chcialam wam życzyc Spokojnych, Zdrowych i Wesołych ŚwiątZobacz załącznik 548783

U nas nocka nawet,nawet mlody jeszcze spi ale o 6 rano dostał butle;P wiec zaraz bedzie pobódka;P nie chce mi sie isc z buta na male zakupy bo zasniezone jak cholera , no ale musze isc dokupic warzywka i pieczywko i do domu...ale czekam jak mlody wstanie to dopiero pojdziemy..narazie wcinam sucha babkę
biggrin.gif

Kota- ja tez wysylam chlopakow ze świeconka ,a przez ten czas pomyje podłogi:p:-)ale to dopiero jak M wstanie ok 13

Tak sobie wczoraj rozmawialismy z M ze chcialabym urodzic 1 kwietnia ,Marcel nie byl planowany:) ale byl by psikus i jeszcze by sie urodzil w prima aprilis
laugh.gif

Dziewczynki nie wiem czy wejde przez cale swietabo chyba dzisiaj pojedziemy do rodzicow P, takze życze Wam Wesołych Świąt, rodzinnie spędzonej atmosfery i Wszystkiego co najlpiękniejsze.

Ide sprzatac teraz lazienke.

Kota- ja tez uważam ze wcale nie jest łatwiej gdy dziecko nie chodzi. Adaś chodzi sam już od grudnia i nie tęsknię za czasami kiedy musiałam go nosić. Wiadomo, że dziecko ciekawskie wchodzi wszędzie, biega, ucieka.. Ale mi już dużo łatwiej z takim dzieckiem i nie chciałabym wrócić znów do niemowlęcych czasów.

Dziewczyny taką mam ostatnio polewę z Adasia. Bo on jak mówi (po swojemu) to się tak wczuwa, gestykuluje jakby ciągle coś opowiadał i jeszcze te jego denda denda , dzyndzy dzyndzy! Choć wczoraj przyszła sąsiadka i jej mówię, że Adaś teraz chce jeść tylko sam, a on oczywiście, usiadł na krzesło i zaczyna SAM SIEDZE SAM! No przeboski jest!!

Rano byłam z Adim na spacerze, siedział.. Ani nie drgnął, taki spragniony spacerów. teraz śpi , M. zaraz wróci z pracy, ja robię na obiad rybkę i ziemniaczki z koperkiem, aa i szukam przepisu na sernik z brzoskwiniami. bo zawsze robimy królewski i juz patrzec na niego nie możemy!

reklama
Ja też wam życzę wszystkiego najlepszego. Młoda śpi więc czekamy aż wstanie i idziemy swiecic. Ciasto nutellkowe robi się tzn druga warstwa ścina się w lodòwce. Pisanki gotowe i tyle.

Do góry