hej, nie pisalam tutaj rano bo czasu brak. Dopiero usiadlam na tylku, dobrze ze dzis wolne to zrobie zakupy jakies, juz sie boje tych tlumow;/ Ale musze zrobicjakies dwa ciacha i kupic pare rzeczy do jajek, i duperele jakies.
Nocka dzisiaj beznadziejna;/ Marika sie obudzila po 23 i gadala o samolocie;/ A o 4 obudzil sie Fabian i juz gotowy do zabawy;/ Ale dospalismy jakos do 5;20.. ehh nie wiem co sie z nim porobilo.
Agala teraz to siekochana ciesz ze Elenka smoczka nie ma, bo moje dzieci smoczkowe, Marika to ma wielki nalug a Fabianek to jak ma to ma a jak nie to tez dobrze, wiec staram sie nie dawac.
Kupinosia to musze zakupic takie rondo Marice bo ona nie cierpi myc glowy i jest zawsze placz;/ na allegro zakupilas?
Phelania, Sosnowiczka dobrze ze u mnie na Wilenskiej nie ma H&M bo chyba bym szla na zakupy jedzeniowe a pieniadze zostawiala na ubrania
Milva a masz T-mobile??
A tak na serio to nie wiem czy dlugo tam bede pracowala bo ja poprostu nie umiem tam dlugo nagabywac ludzi, jak dziekuja za oferte to dziekuja i tyle ja ich rozumiem. Ale jakies tam sprzedaze mam, Robert - ktory robil mi szkolenie powiedzial ze jest zadowolony z mojej pracy po podsluchiwal mnie troszke
Agala wiesz co ja mam tak z lydkami, wszedzie chudne ale lydki sa takie same a ja cwicze to sa wlasnie takie ubite i nawet wikesze bo miesnie;/ nie cierpi ich;/
Majeczka Fabian tez sie budzi w noc na jedzenie, nie codziennie ale sie budzi. I ja mu daje, nie bede go stopowac bo jezeli sie budzi w nocy na jedzonko to znaczy ze doskwiera mu glod a nie bede mu wciskala wody zeby deerwowac w srodku nocy i jego i mnie, bo i tak sie skonczy to na podaniu melka. Zreszta Marika tez sie jeszcze budzi, czasem na piciu, czasem na mleko albo poprostu tak sobie.
Sosnowiczka to ja chyba sie skusze na to sprzatanie u Ciebie
Ahhh juz czuje jak pachna te szynki i slinka leci
Phelania zycze duzo sil, najwazniejsze ze lekarze beda wiedzieli ze od razu musza dzialac. 3 tygodnie szybko zleca, bedziesz sie jaks zmieniala z M, dacie rade!
Nastazja masz racje, zawstydz mame jak sie da